Jag älskar när folk tänker annorlunda!

bild till artikeln
Otroligt inovativt att utveckla ett schackspel på detta sättet! Denna tavla skulle jag kunna tänka mig att inhandla. Vad tycker ni om den?

Dags att hålla sig ifrån kameran när jag är ute?


Bild från i fredags när vi firade att Siri hade blivit svensk igen:)

Det finns en ärlig människa på SJ!

Nu börjar min otur att vända! Det första som hände var att SJ erkännde hur kassa dem var!

Utrop i högtalarana efter 25 minuters försening (X2000 morgontåget 07.02 till Stockholm den 25/5)

"Tack för att Ni står ut att resa med oss på SJ!"

Det var på tiden att de jävlarna svalde stoltheten!
 Allt går åt helvete!

Nu får det allt vända!


Vill du skratta åt mig? Läs då detta inlägg!

http://www.visitaland.com/files/vin-i-glas_web.jpgDenna biden till höger är vacker men det är inte denna historia! Läs och skratta åt mig...

Jag är på väg hem från Göteborg där jag har varit några dagar för att lämna över mina kunder till min efterträdare. Jag är allmänt trött och längtar hem till Frida som väntar på mig. Eftersom man måste byta i Katrineholm för att ta sig till Norrköping så kliver jag av tåget, byter perong och ställer mig för att vänta in det kommande Norrköpings tåget. Så långt - allt rätt.

Tåget rullar in på perrongen och vi är ett 30:tal personer som kliver på tåget och sätter oss ner. Det står Norrköping, Linköping på Banverkets skylt. Tåget rullar i iväg och konduktören kommer ut för att kontrollera biljetterna. Mannen framför mig säger att han ska till Norrköping och kontuktören säger att detta tåg minsan inte kommer att passera Norrköping utan är på väg mot VÄSTERÅS! Några går av i Flen, några åker vidare...

För er som inte har varit i flen så kan jag bara säga - Åk inte hit!

Nu sitter jag på en sunkig pizzeria och väntar på att nästa tåg ska gå så jag kan få komma hem. Detta äventyr innebar att min resa från Göteborg tar 5 timmar istället för 2,47 som den ska ta. Skicka mig ett snällt sms då mitt batteri nästan är slut: 0709 65 33 86. 


60,2 % av min lön går till skatt!


Detta genom skatt och moms. Prova själva hur mycket pengar staten stjäl av er varje år!

Klicka här för att prova!

Nu är det allt dags att börja skattefiffla!

ERK är nötter!


Näringslivets Etiska Råd mot Könsdiskriminerande Reklam, ERK, har fällt en annons från företaget Black & Decker. Anledningen – mannen förväntas handla verktyg och kvinnan gå på skönhetsbehandling.

Jag blir så ledsen när ERK får härja fritt. Detta är väl en klockren reklam som inte är speciellt sexsistisk, alla som inte är tok feminister ser väl att detta är med glimten i ögat.

Är det någon av Er som håller med ERK om att detta är en mycket sexsistisk reklam?

Netgallerian bjuder på tjejkväll!

Ni får inte missa Netgallerians tjejkväll på Palace!

Seglarshoppen.se kommer att ställa ut!

Klicka här för att läsa mer och anmäla Er

Inhandlat en ny iphone

http://static.pici.se/pictures/dzgrpxKpn.jpg

Min gamla iPhone gav upp idag och vägrade kontakta omvärden. Det vara bara att gå till Telia och binda upp sig på ett sjukt dyrt ab. i 18 månader. Det blev i alla fall en snygg vit 16gbare.

Lågkonjan drabbar oss alla!

Tjoffe - SJ

1 - 0

De vanligaste sökorden på Tjoffe.com


Nu är det fixat!Jag älskar när saker och ting kan påverkas av min blogg :)

Detta med Tjoffe Karlsson förföljer mig!När ska folk förstå att jag heter Tjoffe Sjögren och inte Tjoffe Karlsson!

Räntebandyn

http://www.sodup.com/francefloorball/images/floorball/innebandy.jpg
Idag har jag blivit invald i ett hemligt gäng. Man kan säga att det är en korsning mellan Round Table och Rotary. Fast skillanden på detta är att det är minst lika hemligt som Noppes klubb.

Det var alltså första gången för mig på "räntebandyn". Jag var helt slut och sparng omkring i en gul la coste piké och såg allmänt sliten ut. Varför kallas detta för räntebandyn? Jo det är helt enkelt så att det består till stor del av bankrådgivare från stan och några bilförsäljare.

Lova att ni inte berättar om detta för någon!?

Semir har fått jobb på Grafik Reklambyrå!Min vän Catrin som ni alla känner har precis anställt sin första medarbetare! Han heter Semir och har tidigare designat blocket annonser till sina hälar polare. Detta är hans senaste kreation!

http://grafikreklam.se

Vill ni ringa Semir så når ni honom på: ####