Twins by birth no.18

                
Burberry vår 08                     Daniel Radcliffe

Ganska likt va! Och sjuukt snyggt! Nu vet du vad du ska köpa på nästa Sthlmsresa SänderPänder!

image100


Pepparkaksallergi??

Jag fick för 1,5 år sen en jättefin blomma av min mamma. Den har mått prima under hela tiden hos mig utom de snenaste veckorna. efter att jag kommit hem från Gotland efter nyår märkte jag att den inte såg rikigt kry ut. Jagg har köpt växtnäring att mata den med samt pratat med den då och då men ingenting har hjälpt. Den har bara blviit sämre och sämre. Kan det vara brist på solljus eller något annat? Det har jut yvärr itne varit så många soltimmar under denna vinter.

Sedan kom jag på att den kanske är allergisk mot pepparkakor? Jag hade nämligen placerat vårt pepparkakshus preis bredvid den under julen och det var väl mer eller mindre då den blev "sjuk. Pepparkakshuset luktade ganska skrapt!

Tycker så synd om min stackas blomma och vägrar ge upp på den så jag tänker inte slänga den fören alla blad har ramlat bort!

(Oj.. nu kommer stormen!!!)

-Cate

Happy Trigger Tv's Föregångare

Jag skickade denna länk till min syrra som sa:

S: Ganska kul men orignalet är bättre!
C: Vaddå för original?
S: Japanskt! Mycket roligare!

Och jag älskar ju Japaner. De är helt körda så de måste ju vara bra täntke jag! Och det var det! Se här:he-he-he

image100

Läskigare än Chipmunken!Det läskigaste du någonsin sett! Och roligt smtidigt! Typ Scream!

image100

Lost är Tillbaka!

http://majota.files.wordpress.com/2007/10/lost.jpg


Wuhuu. Ikväll sänds äntligen säsong 4 av Lost. Och självklart snacka rjag ju inte om i piss-landet Sverige utan världens bästa land USA (kom med på-hoppen bara). Ååååh... jag läntar! Tick-tack. Nu är det bara Heroes som fattas!

Och ni har väl inte missat Ugly Betty, Desperate Housewives & My Name Is Earl m.fl som också börjat? Det känns som att mitt liv fyllts med mening igen och jkänner mig äntligen lycklig och som att våren är på väg tillbaka! Hade det itne varit för Sander hade jag inte bott kvar i detta avlånga, långtråkiga land.

AMEN!

image100

8 feb!

image384Hej alla!

Jag skulle kunna vara dålig på att blogga men när det kommer att fixa fest så är faktiskt lite bättre måste jag få säga!

Detta kommer att bli en av årets bästa fester!

Det kommer bli mingel, drinkar, modevisning, tävling och annat skoj! Det Ni!

145737-98

Inga krokodiltårar direkt!

Det är så j-la torrt i ögonen! Iiiiii!
Försöker få mig själv att gråta hela tiden! Se på sorglig film, nypa mig själv i kinderna, försöka nysa! You name it!

Hur pallar ni alla linsbärare? Blir det bättre med tiden?

-Cate

Favoritlåt v.5

Min favoritlåt v. 5 är: Starship - Nothings gonna stop us now!Jag bryr mig inte om vilken din favoritlåt är!

" And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothing's gonna stop us now"

image100

Lättroad?

Hiihihihi!

Jag roar mig nu med att kolla på lap top-skärmen och sedan blixsnabb kolla upp på tv-skärmen, något som tidigare fått mina ögon att go bananas samtidigt som jag ser ut som jag bitit i en sur citron! But noo moore! Nu är det falkblickar som gäller!

Det känns lite konstigt när jag blinkar dock och vänsterögat är inte riktigt med! Kanske borde köpt lite linsvätska att fukta ögonen med.. om jag inte har något liggandes någonstans!

Well, well. Tänkte ge mig ut på fågelskådning utan kikare.

Tjing tjong tjinaman!

image100

Glasögon då?

Glasögon provades inte ut! (Fan va stört det går inte att få bort kursiv text...) Men jag täntke att jag ska prova några vid återbesöket om en månad!

Postat av Christian: SNÄLLA KÖP INTE NÖRDBÅGAR! Det är det värsta jag vet .. ser bara ut som att du läst tidningen Vice för mkt! Bara massa creddtöntar som har nördbågar för att se creddiga ut :O

Hmm, du vet inte vad du pratar om! Ser du hellre att jag går runt i glasögon som bara frisörer har? Jag är inte fördomsfull! Jag tror det finns glasögon till alla människokategorier! Jag är inte fördomsfull!

Jag hann i alla fall att spana in några glasögon, med min superblick, när jag var där och här är några par jag gillade!

Carl, Carrie Femme & Carrie från Efva Attling! Vi får väl se om jag passar i dem! Eller hur Christian!

image100

Oooo! Now i see!

Shttp://deafjoke.tv/wp/wp-content/uploads/2006/09/deaf_blind.jpgå! Åter tillbaka från optikern efter en trevlig timma! Jag fick inte den snygga killen som Sarah tipsat om men jag såg honom. Där emot fick jag en snygg gubbe som var hur trevlig som helst! Jag hade 0.80 i synfel, vid 1.0 har man perfekt syn så jag såg inte jättedåligt. Men endå så var det som att en helt ny väärld öppnat sig och jag kunde se längs med hela Drottninggatan när jag gick ut. Hur skarpt som helst! SÅ jag misstänker ändå lite att jag kanske hade ett litet synfel innan jag förlorade synen totalt för en sådan skärpa jag har nu har jag nog aldreig varit med helt. Helt amazing! Jag tipsar nästan alla om att gå till optikern.

Jag fick en grundlig undersöning med supertrevligt bemötande OCH 30 endagslinser för endast 750:-. Plus ett exra par som jag fick vid linsprovningen. Thank you Synsam och tack Stefan Wall!

image100

Mot Optikern - och vidare!

http://faler.files.wordpress.com/2007/10/nerd.jpg

Snart ska jag till optikern, Närmare bestämt om 1h & 30 min. Det ska bli spännande! Har inte varit på syndundersökning sedan början på högstadiet, kanske. Men då läste jag bara av från en tavla. Jag minns fortfarande när jag tittade genom en såndär mojäng med massa förstoringsglas på barnavårdscentralen. Så det ska bli intressant. Jag vill ju såklart ha linser men pappa sa att man i början bara fick ha linser några timmar om dagen och att jag måste köpa glasögon också. Phew!! Då ska jag köpa ett par ritkigt nördiga glasögon! Nördiga glasögon är tidlösa. Ska man köpa moderna bågar måste man ju byta varje år! No thank you! Så vi får se hu mycket fel jag har!

Det konstiga är att jag började se dåligt mer eller mindre över en natt! Det var på den tiden jag satt ca 20-30 cm från får "data-skärm" på 42" och allt var jättestort. Jag har fått för mig att det är det som är boven i dramat! Jag sitter ju sjukt mycket framför en skärm. Både på jobbet och hemma! Men det vore väl konstigt om jag skulle ha perfekt syn hela livet då både mamma & pappa har glasögon! Nä, numåste jag ta en snabbdusch!

Toodles

image100

F-U Avril Lavigne!Jag har under en tid avskytt Avril Lavigne. Inte bara för att hon agerar exakt som de tjejerna hon sjunger om att hon hatar, utan även för att hon är en otrevlig typ! Därför känner jag ett lätt välbehag när jag läser
denna artikel som mer eller mindre stärker mina åsikter och ger mig hopp om att jag inte är ensam om mina känslor för April. Jo precis! Avril betyder April på Franska, right? Inte nog med det så plagierar hon andras låtar, utan att fråga! Again & again & again!

Läs artikeln, den är rolig!
Är du känslig bör du ej se filmen då jag själv tyckte hemskt synd om programledaren!
Människan förstår tydligen inte Brittisk humor och kan heller inte spela med. Way to go dollface!

"I'm the mother-fucking princess"

image100

F-U Avril Lavigne!Jag har under en tid avskytt Avril Lavigne. Inte bara för att hon agerar exakt som de tjejerna hon sjunger om att hon hatar, utan även för att hon är en otrevlig typ! Därför känner jag ett lätt välbehag när jag läser
denna artikel som mer eller mindre stärker mina åsikter och ger mig hopp om att jag inte är ensam om mina känslor för April. Jo precis! Avril betyder April på Franska, right? Inte nog med det så plagierar hon andras låtar, utan att fråga! Again & again & again!

Läs artikeln, den är rolig!
Är du känslig bör du ej se filmen då jag själv tyckte hemskt synd om programledaren!
Människan förstår tydligen inte Brittisk humor och kan heller inte spela med. Way to go dollface!

"I'm the mother-fucking princess"

image100

Mardrömmar!

En natt när jag sov hos pappa vaknade på det mest obehagligaste sätt jag någonsin varit med om. Det som väckte mig var ett surrealistiskt ljud som var så himla obehagligt. Efter som att rummet var helt kolsvart och jag var yrvaken var jag lite osäker på ifall jag egentligen var vaken eller inte. Det var inte fören pappas sambo kom in i rummet som ljudet försvann och jag förstod vad det egentligen var det var som väkt mig. Det lät mer eller mindre såhär! Typ ljudet 16 sek i i filmen... hua!

Två sådanna hade hamnat i bråk och jag som inte såg var det vad undrade om jag hade hamnat i helvetet. Jag förstår varför de förknippas med djävulen då de låter som de har demoner i sig.

... men detta var typ det sötaste jag sett!

- Cate

Gullivers Resor!

Princess Cottage Children's Playhouse

När jag var liten hade vi Gullivers Resor när han är i Lilleputtland. Jag fullkomligt ääälskade den delen. Efter att jag sökt på just "lilleputt! snubblade jag över en skitkul sida. Jag kände helt plötsligt ett efter att bygga en pytteliten by och bara vara där hela dagarna. Jag vill köpa alla hus och sätta ihop dem till en yttepytte-stad. Gud vad kul det skulle vara!

Kolla här!

image100

Bortom all civilisation!

Som Ulrique skulle ha sagt:
image377
Det finns inte oooooooooooooord!

Har nu försökt att få tag på Sander i, hmm, kanske 1½ timma nu!
Som vanligt när han är i Ankeborg så går det inte att få tag på honom. Det är som att han är i en bunker eller bara försvunnit från jordens yta. Jag vet att det finns typ en miljard nummer att ringa om man vill få tag på honom och jag lovar! Jag har provat vart enda ett! Det enda jag hör är "Vad god dröj. Omkoppling sker!". Grrrrr!

Ska jag bo i Ax'lcabin så vill jag ha en mast på taket så man alltid har mottagning!

image100

Hur ska du dö?

Hittade ett quiz som takar om för dig hur och när du ska dö och jag måste säga att jag började skratta när jag läste mitt svar!

Die on November 18, 2100
Die of Laziness
You will feel pain False

Jag kommer alltså att bli 114 år! Det är ju inte helt omöjigt så det ska bli intressant att se om det stämmer. Hur ska du dö?
Gör testet här!

-Cate

Die onJanuary 06, 2020
Die ofCar Crash
You will feel painFalse
Jag kommer inte bli så gammal vänner...

-Tjoffe.com


Varför jag inte betalr tv-avgiften!


Detta är vad era tv-avgiftspengar går till! Grattis!

145737-98

Ulrik är oskadd!

Han ringde precis och sa att han var hemma! Turkarna var tydligen inte turkar utan de låtsades bara... ?????

Ulrik är full...!!!! Jag äter knäckebröö och dricker Premier bordsvatten.. mmmm. Från Athen-källa i Danmark...'

HAHAHA Danmark hahahahahaha

-carte

Efter Palace!

Fan Ulrik är inte klok!! Han åkte precis hem med några okända turkar!!!!!! Vi gick på tunnbindaregatan och så glider det förbi en risig golf och ba "sheeena ska ni ha skjuts eller???". Ulrik ba "ja ja ja ja ja" men jag var ju typ hemma så jag ba:

Cate: Ulrik nu skickar du ett sms när du är hemma!
Turk: Amen asså, dä ä lyyngt dä ä lyygnt asså, hee heee!
Ulrik: Ja.. fan *kastar kebaben utan lök in i tegelväggen med en tjong*. Fan va skönt med skjuts hem asså!

- Cate

By the Sea!

Jag vet att ni tjatat om det, och här är den. Hahahahahahahaha....Sådär ja, var inte blyga. Sjung med nu!

image100

Språklektion

När jag var på Mallis snackade jag med en britt och han blev sur över att jag delade in det Engelska språket i två kategorier: Brittisk Engelska & Amerikansk Engelska! Han sa något i stil med detta, "There's only one type of English in the world and it's the one I'm speaking.. the other language your talkin about is American...." typ. And that's that!

Så, bara för att göra det lättare för dig:
Color, Us. Colour, Uk.
Humor, Us. Humour, Uk.
Analyze, Us. Analyse, Uk.
Realize, Us. Realise, Uk.

So now you know. Två helt olika språk!

image100

Home Alone!

Känns det som i alla fall. Ikväll skulle vi ha käkat gregiskt med tsatsiki och fetaostsallad (my favorite) men Sander är så juk så sjuk, buhu, så jag sitter helt ensam i vardgsrummet och disskuterar uttal med min syster samt vilken färg hon ska dekorera det nya badrummet med Innan jag började prata med henne hade jag skitrist. Sara är på 75årskalas, Carro är på Gotland, Johanna jobbar. Lisa har jag inte ringt iof men ohn ska väl på galej som vanligt. Sarah (med H) bjöd mig ju med ut iof men jag har varken lust eller råd. Kanske lite lust med mycket oråd.

Hoppsan! Ändrade planer. Blir visst rajtan-tajtan med Bandola & Ulrique...

Xxooxox

image100

Drömhus!

Och då snackar jag inte om Therese, Teres, Theres (orkar inte kolla hur hon stavar). Efter som att planerna på att börja bygga hus bara blir mer coh mer sirösa kan jag ju inte hålla mig borta från att kolla inredningstips m.m. Jag har nu hittat bilder som är heeeelt wunderbara! Det är typ exakt min smak, se och njut, men sno det inte:

image370

Det mörka golvet är en sjukt fin kontrast till alla ljusa färger. För fisigt är inte snyggt!

image371

Creme:iga pasteller är min melodi och bra för lugnande familjemiddagar, hee hee!

image372

Allt i rummet är perfekt... utom tavlan. De vill jag helst måla själv... måste börja måla!

image373

Mysig läshörna! Men inget bibliotek. det är Sanders projekt!

image374

Pool ska man självklart ha, inte sant? Och ett poolhus. det är nästan måste!

Jag längtar...

image100

Ragdolls

Bilden ?http://www.keepin-katz.co.nz/Images/Ragdoll%20Photo%20Gallery/Kitten%203.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://farm1.static.flickr.com/7/10158921_47e6353c28_o.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag har hittat ett nytt favoritdjur - Raggdollkatten. Så hiiiiimlarns söta. Deras fina gråa päls går så bra ihop med deras klarblå, oskyldiga stora ögon. Åå, de söta små liven. En sån ska jag ha när jag flyttat till landet!

Sugen på mera rags?
Klicka här!

-Cate

Cher Horowitz & Victor Lang delar hus?!


image369

Cher: Isn't my house classic? The columns date all the way back to 1972.

Efter att jag sett en hel del på både Clueless och Desperate Housewives kan jag konstatera att de använt samma hus som Cher Horowitz i Clueless bodde i som det Victor Lang bor i. Kolla själva:
,,

image100

Ekar tomt på bloggen!

Anonym:
Vad håller du på med Cate?
Håller du bara på och spelar tv-spel hela dagarna nu eller? Inte skriver du på bloggen iaf.

Cate:
Haha, nää! Jag har faktiskt inte spelat tv-spel på skitlänge. Och förresten ska du inte bara gnälla på mig. Det är lika mycket tjoffes blogg! Jag brukar som tidigare nämnt vara som mest aktiv på mina raster men det har varit ganska jäktigt på jobbet så jag har skippat rasterna mer eller mindre. That's why! Dessutom måste man ju ha något intressant att skriva, eller föredrar ni hellre att jag fyller bloggen med en massa blaj? Mer blaj än vad jag redan gör, hee hee!

Dessutom ska du plugga.. inte surfar bloggar. Jag utgår nu ifrån att det är Ulrique som skrivit kommentaren??

Nu sitter jag bara och vätnar på att min gulleplutt ska komma hem så vi kan leka. Det börjar blir rätt trist här hemma, alena!

image100


Sweeney Todd

image360

Jag såg Sweeney Todd för någon kväll sedan och jag måste säga att den var lika bra som förväntat. Eller i alla fall lika snygg som förväntat. Tim Burton gör nästan bara mästerverk! Mitt favoritparti i filmen var då Helena Bonam Carter (Tim Burtons fru) sjöng låten By The Sea, som förövrigt är en skitbra låt. Har precis tankat ner den från iTunes! Jag blev öfrvånad över att skådespelarna inte sjöng sämre haha! Men gillar du Tim Burton ska du absolut se denna film. Jag bifogar även några "sneek peaks" på favoritpartet By
The Sea, heeeelt underbara bilder. Snälla gör en hel film som ser ut så!image100

Sander Drömer!

Sander & jag sitter i bilen:

S: Du hade en massa svart i ansiktet! *gestikulerar med handen*
C: Vaa?? *kollar solksyddsspegeln*
S: Jaa.. du hade det? i min dröm!
C: Jaha.. haha!! S: Jag kom på det nu, när jag sitter här! Vi skulle gå på bio och du hade smetat massa svart i ansiktet. Du var jättesöt och fint sminkad i övrigt men så hade du kletat dit det där svarta. Och så hade du en jättestor docka som du skulle ha med dig. Den gick ända hit! *måttar upp till bröstkorgen*
C: Hahaaa? va stört!
S: Mmm och så sa du, ?Den där får du bära!?, och jag tyckte att det var så pinsamt att ta med den på bion. Du skämde ju ut oss!

Hihihi... jag älskar drömmar! Någon drömtydare i publiken?

image100

HEATH LEDGER DÖD?

http://www.mtv.com/movies/photos/o/oscars06/eye_candy/heath1.jpg


Är Heat död?

Perez rapporterar:
"Heath Ledger passed away on Tuesday, sources reveal exclusively to PerezHilton.com.

Details are currently very hazy but it is believed he died of a drug overdose.

His body was found at an apartment on Broome Street in manhattan.

We are hearing that one of the Olsen twins was with him, but that is unconfirmed at the moment. And we hope that's not true."

Fy fan va tragiskt. Han var bara 28 och hade barn!


image100


Snart smäller det!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/145737/images/2007/f_rkv_ll_p_palace_1196161857_1436459.gif
Detta projekt börjar styra upp sig!


Någon tjänst ledig?

Jag vill inte jobba kvar på Promo. Just nu kräks jag på Promo... och min chef. Han säger att jag jobbar för långsamt och kostar för mycket pengar, hela tiden tjat om att jag är för dyr, det är bara det att han startat ett nytt företag vid namn HappyKid som jag också jobbar för SAMTIDIGT så det blir typ 30-40 arbetstimmar mer i månaden. Det är därför det går mycket saktare men det fattar inte han den idioten. Så nu vill jag bara sluta. Jag är en "ge upp:are". Men för att överleva måste jag hitta en nytt jobb så jag undrar om ni kanske vet något?

Helst av allt vill jag vara min egna chef. Jag är nog för bossig och har för mycket egen vilja för att bli bossad av någon annan. Jag och min syster har en "affärsidé" som vi ska bepröva men jag måste ändå ha ett jobb där i mellan.

Låter kul va?

image100

Årets Kock?

Hjääälp!
Jag misslyckades med snabbmackaronera. OCH HUR FAN kan man göra det tänker ni då?
Jo, man har en dator i köket så 3 minter svischar fort förbi. Attans också jag som HATAR överkokta, vattniga och sladdriga mackaroner. Precis som de brukade vara när jag var liten. Hahahaha!

MAMMA! Dina mackaroner var ALLTID överkokta. Och falukorven var brännd på ena sidan och rå på den andra. HAHA! Visst bulan!

Men det är förståeligt! Har man en unge som rycker en i byxbenet, en annan som rullar på golvet och skriker "JAG ÄR HUNGRIG JAG VILL HA MAT, MAT, MAT!" och dessutom 5-6 dagbarn skriker kanske det är lätt hänt. Din sommarsoppa var i alla fall asgod!

Fo shizzle!

image100

Sander!

Sander orkar inte laga mat. Istället länsar han kylsåpet på halvutgångna saker medan jag äcklatt tittar på. Detta äter han:
Keldas ostsås på tetra kluttar han på, på gamla tortillischips!
Gammalt bröd med hamburgerost, senap & majonäs!

Normalt? Han behöver verkligen en hemmafru. Synd bara att han inte vill äta mina Mac'n Cheese-rätter, hahaha!

Det är löning om en vecka okey! Och ni vet hur det är. Börjar man ta från sparkontot slutar man inte!

image100

Smart Citat Sander No.11

Lillebror, Sander & jag ska se på film. Sander granskar filmlistan noggrant:

S: Tat...tat-Tatuerated (läs engelska=tatjurejted) torsoe??? Vad är det för någe?

*För er som inte vet finns det en Svensk film som heter Tatuerad Torso. Han läste alltså helt galet!

image100

Ångest... Snacka om att det är ett i-landsproblem!

Det händer lite grejer som vänder upp och ned på mitt lilla liv. Jag har fått ett erbjudande om ett samarbete som verkligen lockar, fullt av nya utmaningar helt enkelt.  Men jag har det redan så otroligt bra och jag är verkligen galet tacksam över att det är jag och ingen annan som sitter i denna situation.

De flesta skulle vilja döda mig för att jag ens tycker att det är jobbigt. Vi lever ju i Sverige och det är inte alltid lätt. fy-tusan vad jag svamlar. Men det är lite som att välja mellan två supersportbilar. Den ena är lite roligare med massor med hästkrafter och den andra är mycket snyggare och perfekt på ett annat sätt.


Jag är iaf tacksam över att ha detta i-landsproblem men precis lika mycket lycka som ångest ger det mig... vad ska jag göra?

145737-98

Roligt från en chat som jag sitter på...

<Pumba> men festa med 15-17åringar är väl kul?
<Hjorten> sjuttonåringar är som finare bilar, fina att titta på men inget jag direkt vill provköra
<Pumba> mm och 12åringar är som supersport bilar. ser nån mig inne i en så kommer man förmodligen få fängelse

....

 <Super_Hassel> Hmm satt o runka med stängda ögon. Sen när jag öppna dom så stog det en bricka med oboy och mackor framför datorn :s

145737-98

Stomping Grapes"Aaaouaouaouaouuuuouww! I can't breeathe, I can't breathe!"

-Cate

Dramatic ChipmunkYoutube-helg!

image100

Britney Spears gjorde en Cover!Fick nyss reda på att Britneys Låt My Prerogative är en cover på Bobby Browns gamla dänga med samma namn. De låter ungefär likadant förutom att Bobbyäs är mycket bättre. Själva låter kommer väl igång på riktigt 01:10 in i filmen. Sådär såg alla negrer ut på den tiden, ni vet Fresh Prince-stilen. Mic-frisyr och fladderbyxor med resor i midjan. ZEXY!

Visst är låten sjukt svängig!

image100

Alla Heter Glenn i Göteborg!Namnet Glenn är särskilt vanligt i Västsverige, inte minst i Göteborg. I IFK Göteborg 1982 fanns inte mindre än fyra Glenn ? Glenn Hysén, Glenn Strömberg, Glenn Schiller och Glenn Holm.  I Örgryte (Grädig stadsdel i GÖteborg) fanns också
Glenn Martindahl som bland annat blev svensk mästare 1985. Detta fenomen inspirerade till ramsan "Alla heter Glenn i Göteborg" som brukar skanderas av Göteborgslags motståndare. Först ut att använda den var Hammarby IF:s supportrar. Många av Göteborgsfansen ser dock inte detta som en pik, utan har själva vid tillfällen vecklat ut banderoller med samma budskap.

image100

Livsfarliga lekar!Subtitles Anna 5 år & Emma 2 år leker:
Anna: Tänd nånting! Nu! Emma... Oj! Ner med näsblodet! Lägg dig ner. Jag tror det är kommer bli livsfarligt! Så!
Kusin: Är det bra?
Emma: *nickar*
Anna: Nää! Filmar du?
Kusin: *Nickar*
Anna: Gumman... vet du vad guiden sa, i telefonen? Att du måste, att hon kommer hit med sin..
Pappa: Anna!!
Anna: Aa!
Pappa: Skulle du baka en pizza, så får du skynda dig nu!
Anna: Nej, men Emma.. Amen jag ska inte göra någon! Asså, Emma, vet du vad! Guiden sa såhär i telefonen när hon ringde och sa, att hon kommer med sin guidbil så bär vi in dig med sängen in i bilen så åker vi och röntgar ditt ben. Jag tror det här kommer bli livsfarligt! Lägg dig ner och vila och pusta en stund! Är du lite nervös för röntgningen eller?
Emma: Mm
Anna: Emma? Tror du att du är det? *Harkel*! Emma, du! A-a! Oj! Nu ringer det i telefonen! Vad mycket ring det bö, blir hela tiden!

image100

Twins by birth No.17

image356       image357

                           Casse                                                 Påse(n)

image100

Nyår

image355

Nyåret började med en mayor make-over hos Carro. Hon bor med sin pojkvän Anton i ett enplanshus som är skitfint och jättegulligt 15 min söder om Visby. Sedan blev det bil till Antons syrras hus och där var det en massa okända ansiktet men det gick bra ändå. Alla var supertrevliga. Det var grillfest och en stackare fick stå vid grillen utomhus ända fram till middagen. Det var asgott. Färska, grillade champinjoner och majskolvar.. mm. Jag åt som en häst, haha! Sedan vid tolvslaget var det massa pangpang och hela visby lyste upp. Sedan var det dans, dans, dans och allt bubbel började verka! Jag och Carro fick för oss att vi skulle ta Antons bil och köra till fastlandet (på skoj) så vi bad om nycklarna. Då var det en snubbe, ful som fan, som tände till och blev helt tokig.
-NI KAN JU FÖR FAN INTE KÖRA RATTFULLA ERA JÄVLA IDIOTER!  Skrek han
- Nä och man kan ju itne direkt köra bil till fastlandet heller! Sa jag
- ÄR NI HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET ELLER? Skrek han
- Vi driver bara med Anton, kan du ta det lite lugnt! Sa jag men han blev helt bananas! Så Anton blev förbannad på honom och det blev världens gräl så jag och den andra fastlänningen (carro) försökte dra oss ur lite lätt, haha. Och nu började jag bli ännu fullare och ringde hem till Sander och tjöt:
- Heeej älskliiing.. jag saknar deeeeeeeeej. Buuääää!!!
- Ja, ja. Jag sover...zzzzzz!!!! Sa han!
Då kände att det var dags att åka hem. Dan därpå sov jag till typ 2. Skönt!

Fler bilder hääär!

Mellandagarna

image354

Den 27e åkte Sander, Carron & Jag till sthlm och shoppade upp lite moneys sen tog jag coh carro färjan till Visby. Vi skulle fira nyår där och jag ville hälsa på min Moster med familj. Det är jätteroligt att umgås med mina småkusiner speciellt denna gång då Emma, snart 2, har lärt sig en massa ord tex:
Pappa plutta, *gör pruttljud med munnen*. De kallar henne för lilla ekot för hon upprepar allt man säger och frågar konstant:
Dä? *pekar på valfritt föremål*.
Vi gjorde ansiktsmålningar, spelade Wii och lekte "Emma har brytit höften" egentigen var det knävecket men Anna 5 kallade det för höften. Vi hälsade även på mormor på farmen och hon stickar en massa som vanligt. Big skills! Förhoppningsvis får jag åka dit snart igen och leka nanny!

Se mer bilder här!

image100

Min Jul

image353

Jag har glömt att prata om min jul!
Först den 23e kom min syster hem från tjockhult och vi åt alla en supergod julmiddag hos mamma. Hon hade gjort allt själv dagen innan. Tom majonäsen till ägghalvorna!! Mm och skitgod inlagd senpassill. Det var trevligt och vi pratade gamla minnen bl.a den gången min syster hade suttit och tittar på tv i köket och min lillebror ?10 år? stormat in från trädgården och hojtat:
VEM HAR SAGT ATT JAG VILL SE PÅ DET HÄR! - Och genast bytt kanal till något annat mitt framför ögonen på min stackars syster. Jag måste tillägga att han inte är så idag. Idag är hans superduper söt och trevlig men på den gamla goda tiden kunde jag nog ha mördat honom! Alla barnen sov hos mig och vi spelade tv-spel och hade det trevligt. På julaftonsmorgon åkte vi till Stavsjö där pappa bor och min faster har sin sommarstuga. Vi träffades alla hos min faster och åt jullunch. Min faster lagar bäst mat i hela världen. Bara hon tittar på maten smakar den himmelriket! Även hennes potatis smakar gudomligt! Jag ska nog undersöka hur hon gör egentligen!!

Sen var det Kalle Anka (som knappt är med???) hos pappa samt julmiddag och sedan julklappsöppning! Det var väl sådär kul. Jag hade mycket trevligare kvällen innan om jag ska vara ärlig! Det var i alla fall trevligt att Sander var med!

Fler bilder hittar du här!

image100

Lat på sin lediga dag!

Solen skiner om bara den ute och då måste man ju enligt svensk lag gå ut! Men det blåser så himla dant och av egen erfarenhet brukar det vara varmare ute såhär års när ett tjockt molntäcke skyddar jorden. Fast det kanske bara är under natten? Hehe..
Men som sagt. Jag gillar inte kyla det minsta och flyttar gladeligen till Florida om jag bara fick chansen till ett jobb!

Nu var det egentligen så att jag skulle följt med Sander till Ankeborg/Stegeholm, you choose, där han för tillfället jobbar, och tvätta en jädra massa tvätt. Men när han väckte mig och sa att det var dags att åka vägrade jag rent ut sagt. Jag hade ont i halsen (alltid värst på morgnonen) och var så jädra trött då jag inte kunnat somna igår! Deusstom var det någon som ringde skittidigt på hans mobil och ville jag vet inte vad men det störde min sömn haha! Sen kom jag på! Även om jag skulle följa med ut och tvätta skulle tvätten bara hålla mig sysselsatt de många, långa timmarna jag skulle behöva vara där ute och jag vet att jag brukar få hemlängtan efter ungefär 30min. Och nu har jag ju inte Sander-plander att umgås med då han jobbar och står i! Så vad hade jag där ute att göra egentligen?

Nothing...

Nämnde jag att det är ute på landet och vad gör man egentligen ute på landen utan sommar, rikligt med snö, ingen tv eller affärer så långt ögat når? Nä precis. Låter inte så kul va! Och jag tänker ju inte sitta framför tvättmaskinen i en och en halv timma och glo direkt. Nä just det! Jag valde rätt beslut!

Tjing tjong

image100

Resultat, ägg+kakaoinpackning!

Som ni kanske såg var jag uppe ganska sent igår med min inpackning och allt! Pga halsont har jag lite svårt för att sova då det är det enda jag kan tänka på när jag ligger tyst i min säng!

Anyhoo, jag sköljde ur smeten, med doft av söt kladdkaka trots att socker inte var en ingrediens, avfuktade det noga med en handduk så det blev handdukstorrt gick och lade mig och försökte sova!

Men nu är jag vaken och solen skiner utomhus och jag kan tydligt se att kakon nog gett mitt hår lite extra färg! Tack och lov ingen extra färg på min vita kudde! Jag hade ganska ljusa slingor tidigarfe men då jag tröttnade på frissigt hår och fula utväxter bestämde jag mig för att återgå till min naturliga färg och det har jag nu. Dessvärre blev de riktigt ljusa partierna mer åt det gröna hållet än resten av håret men kakaon har gjort de slingorna mindre tydliga nu! Det känns även som att min naturliga färg har blivit mer intensiv! Ca 15cm av mitt hår är helt i min naturliga färg och det ser inte lika trist ut längre! Woho...

Hur känns det då? Rent, lent och mjukt! Det var nog bra att ha lite olja i!
Hur luktar det? Aningen kako men mest bara hår. Ingen syntetisk doft direkt!

Om jag bara orkade fota. Lat, lat, lat!

image100

Kändisar nära mig!

Under den senaste tiden har man sett gamla släktingar, vänner och bekanta på internet och tv och det känns skitkul. Jag anser att är man känd för något possitivt har man verkligen lyckats och det har dessa människor jag kommer att rabla upp nu:

http://gfx.tv4.se/imagesdb/editor/postkodmiljonaren/202a869c-8def-4ab5-a4d7-3aa7e16f19c8.jpg1. Nicklas Kjellström-Matseke
VD Postkodslotteriet
En kusin jag inte har något förhållande med och vi är ju inte släkt egentligen. Som ni ser på bilden har vi inte samma hudfärg direkt, hehe! Men vi bär samma efternamn och hans pappa är min pappas bror så det känns gött när man vet att hans nuna syns på tv ibland och att han driver ett företags som det går bra för! Han ser ritkigt liten ut bredvid jätten Rickard Sjöberg, ni vet Emma Sjöbergs brorsa!


2. Daniel Mitsogiannis
Artist, Melodifestivalendeltagare!
Daniel Mitsogiannis, 24 år, är en halvgrekisk musikalartist från Norrköping som
jobbat på Östgötateatern desenaste åren. Han har producerat och koreograferat shower och spelat överallt i Sverige. Han har också hunnit med att regissera en barnmusikal. Info stulen från svt btw, då jag är för lat för att skriva själv!! Det var förresten han som skulle sjungit Cara Mia med Måns den jäveln fick sjunga istället. Han är BBF med min syster så min relation med Daniel är endast ytlig men jag gillar honom ändå! Du ska gilla låten och du ska rösta på Daniel!


http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/dynamic/00086/Jacob__Jalle__Jaldel_86203b.jpg3. Jacob "Jalle" Jaldeland
Top-formdeltagare, Programledare Momento, Showartist m.m
Är i ålder med mina äldre syskon och bodde i Loddby när vi var små. Jag har alltså en heminspelad film på honom när han är ca 7 år ung iklädd fluga på barnkalas och tjejtjusare redan då! Supersocial, supertrevlig kille! På sin myspacesida sjungar han fina låtar! Myspace!


4. Lisa Magnusson
Krönikör Aftonbladet
Användarbild
Har ni inte läst Lisas blogginlägg har ni verkligen missat något! Hon är extremt rolig och är 100% underhållning. Hon gick i samma klass som min storasyster så jag känner henne inte personligen men minnena av henne är att jag tyckte att hon var extremt söt. En gång hade hon sjukt blont hår och små söta hårspännen och supersnäll
såklart. Min syster säger typ att hon är precis som förut - rolig och rak! Läs hennes blogg här!


Phew, det var några stycken. Kanske har jag några fler på lager men nu måste jag skölja ur kladdkakan!

image100

100% Pure

http://oas.imageg.net/O/a/Creatives/bbw_whatsnew/new_100pure_9_6.jpg

Jag är också, likt min syster (typiskt va att lillasyster alltid ska apa-efter), sugen på att prova på naturliga produkter som är bra för hy och miljö efter som att min hy är känslig för kosmetika, ja torr, fet, finnig och med röd rodnad är typ mitt signum. Så jag kollade runt lite på nötet och hittade en serie som verkade tilltala mig och den serien fann jag på eleven.se

100% Pure?s produkter tillverkas av hudnärande organiska frukter, örter, vitaminer, antioxidanter, lugnande örter, fuktgivande fruktoljor, sjögräs och andra naturliga näringsämnen.

Deras produkter har PETA godkännande och är 100% Vegan (förutom de som innehåller honung, som är 100% Vegetarian).

Jag älskar ju saker som luktar sött som godis och de hadr produkter med jordgubb, ananas och honung och det låter ju som himmelriket för en sådan som jag! De där produkterna ska jag verkligen prova när nästa lön kommer. Jag längtar!

image100

Kladdkaka i håret? Jajjemen!

Min Syster slutade för ett tag sedan att tvätta håret med schampoo och använde massa naturliga ingredienser så[balsam+olja.jpg] som äggula, honung, bikarbonat, olivolja etc. och det har tydligen fungerat väldigt bra! Hennes hår har fått en mycket finare lyster samt att hennes lockar är extremt fina! Det är väldigt stor skillnad mot hur hennes hår brukat se ut. Plus att det är miljövänligt också! De gånger jag tyckt att hon fått finast hår är efter experimenten då hon använt ägg som rengöringsmedel/inpackning. Hon har även nämnt att kakao är avgiftande och det låter ju alltid trevligt.

Jag gjorde en inpackning med ENDAST äggulan samt kakao häromdagen och det var skitkul! Det luktade typ kladdkaka i hela duschen och det var rätt roligt att kleta in det! Jag blande allt i en gammal schampooflaksa så det var lättare att fördela smeten. Håret blev rent och glansigt men efter som att jag inte använt ngåot balsam tyckte jag att topparna på det slitna överhåret kändes onödigt trassligt så JUST NU gjorde jag ett nytt försök då jag blandade i lite olivolja! Så vi får se hur det går! Det är riktigt kul i alla fall!

Mmm.. kladdkaka!

image100

Laura Ashley

Sander & Co. funderar starkt på att köpa in kläder att sälja genom företaget och de har tydligen fått godkänt av märket Hackett, ett typiskt Brittiskt märke. Sedan frågar Sander mig om jag vet något kvinnligt motsvarighet till Hackett och det enda jag kunde tänka på var Laura SAShley, ett märke hans mamma dessutom är kåt på så det kändes ju som ett bra alternativ! Men det tykte inte han! Det var tydligen för tantigt och det skulle vara bättre om det tilltalade på unga och gamla då det är bra med en bredare "publik".

Jag som är rätt envis kände att Laura Ashley ändå var bäst så jag gick in på deras/hennes hemsida och kollade igenom utbudet av såväl kläder som mbler och jag gillade vad jag såg!

En riktig Hårding!

Bilden ?http://www.outinleftfield.com/poop%20001.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Igår när jag och Sander sprang upp för trappuppgången hör vi att ett toalettbesök äger rum. Lägenheten låg två våningar under våran men med samma placering så lägenheten ser likadan ut och toalettsdörren är jämsides med ytterdörren. I alla fall så hör vi ett toalettbesök med ljudet av ett toalettlock som slår igen och vad läser vi på dörren?

JO:
Mikael Hårding!

HAHAHAhahaa!! Vi både asgarvade och sprang fort upp till vår våning!

image100

Våroutfit!

image352

Jag har under några dagars tid haft en fantasioutfit i huvudet som jag itne kan släppa. Därför var jag bara tvungen att hitta likheter på internet så jag kunde få se outfit:en i "verkligheten". Jag gjorde ett tappert försök och kom ganska nära det jag faktiskt had ei huvdet. Det som stämmer in precis är kappan och jeansen.

Vad tycks? Är det inte vårigt fint?
Jag ska kämpa hårt och göra allt jag kan för att se ut sådär i April!

Nu väntar Sander, tjing, tjing!

image100

Lilla fröken Glöm bort!

Bilden ?http://www.aquanovel.com/images/articulos/nemo/nemo_dori.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Det är bara en liten grej jag gärna vill säga och det är att jag är så hemskt glömsk! Verkligen jättejättejätteglömsk. Jag skyller på pappa, han är också glömsk. Han är jättejättejättejätteglömsk men jag är bara tre stycken jätteglömsk! Så jag skulle bara vilja passa på att be alla er jag känner om ursäkt de gångerna jag glömt att vi hade en "date" eller att du fyllde år eller att jag lovade att jag skulle ringa fast jag aldrig gjorde det. Det är så illa att om jag köper, exempelvis, en Filofax glömmer jag antingen vart jag lagt den eller att skriva i den. Man skulle helt enkelt kunna kalla mig för:

"Lilla fröken glöm bort" - Titeln på en berättelse farmor brukade läsa för mig när jag var liten! Måste fråga henne om den boken förresten. Den var ju helt underbar!

Så med detta ville jag bara säga att om jag av någon anledning glömmer på dig på något sätt, tro då inte att jag är dissande för att jag ogillar dig, eller liknande, utan jag har bara glömt bort!

image100

Jag älskar smart utomhusreklam!


Hur bra är inte denna då?

Detta är reklam för ett slott där det finns spabehandlingar och ljusrum.

145737-98

Favoritlåt V.2

Min favoritlåt vecka 2 är: Tears for Fears - Everybody Wants To Rule The WorldVilken är din favoritlåt just nu?

Ören, Ojämna Tal & Hur Coop Stjäl Dina Pengar!

Bilden ?http://www.betalkort.info/bilder/flexivisa-betalkort.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.Under lunchen diskuterade vi ämnet ojämna priser och att vi all var överrens om att det var onödigt att ha priser som 19:90 eller ännu värre ? 19:88. Det är ju inte direkt så att man får tillbaka några kronor i alla fall och alla i världen vet ju att det avrundas hur man än gör så varför kan de inte ha jämna priser? Även om man skulle köpa 10 st. produkter för 19:88 skulle man inte tjäna så astronomiskt stora summor så varför kan man inte hålla sig till de valutorna vi har typ 50öringen, den lilla stackaren som alla hatar?!

Sedan slog tanken mig, något jag aldrig tänkt på förut? Vi kan ju inte betala 19:88 endast för att vi inte har några sådana mynt MEN nu för tiden lever vi i ett relativt myntlöst samhälle där vi använder oss av ett alternativ betalningsmedel, nämligen plastkortet. Med ett kreditkort och dylikt öppnar vi upp möjligheten att betala summor med hur många decimaler som helst, utan några hinder alls. Men tillåter affärerna dig att göra det? Inte en chans! Istället fortsätter de att tjäna pengar på sina avrundningar uppåt, pengar DU skulle kunna lägga undan på ditt sparkonto i tillexempel Schweiz.

Vad ska vi göra åt saken?

image100

Tower Bloxx

Bilden ?http://www.ecrans.fr/local/cache-vignettes/L450xH321/tower_bloxx-c7798.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Jag är helt inne i ett spel som heter Tower Bloxx och det är ett spel som finns på Facebook. Jag måste verkligen komma över ozonskiktet men det är helt omöjligt. En bekant till mig har byggt ett 120-våningshus men jag har bara klarart 41 våningar.. typ!

Ulrique: Är det så kul asså?

Lite svårt att svara på det! Jag vet inte om det är kul, mer spännande och frustrerande! Men det är riktigt kul om man lägger en våning precis över en annan och om man klarar sitt tidigare rekord. Jag ska spela det när jag kommer hem för 50 våningar borde jag ju klara. Om min bekant har klarat 120 våningar måste jag klara 50. Han måste ha kommit till mars eller något!

- Haha, jag hade rätt! Man komemr till Mars vid ca 120 våningar!
  Läs mer om Tower Bloxx
HÄRA!

image100

Cate "tibax" i Game:et

Jag kom precis på en grejja!
Då jag är som mest aktiv på bloggen är de gångerna jag har rast på jobbet! På rasterna surfar jag på nätet och då får jag oftast inspiration till att skriva saker eller så vill jag bara göra något helt annat än jobb. Efter som att jag inte dricker kaffe=dålig andedräkt hela dagen, bruna tänder, ont i magen, svårt att sova, är jag oftast inte med på rasterna. SÅ därför mina kära läsare, ovänner som vänner, vill jag bara meddela att jag nu är tillbaka på jobbet och därmed tillbaka på bloggen. Jag ska göra allt jag kan för att få tillbaka tjoffe.com/tjoffe feat cate på fötter igen.. om det så innebär att jag måste byta ut tjoffe.com själv!

Tjipp-tjopp!

image100

Twins by birth No.16

http://badhairday.typepad.com/photos/uncategorized/carmen_electra_crazy_hair_02.jpgBilden ?http://www.sr.se/p1/sommar/2003/images/anna_maria_bildt.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.         

            Carmen Electra                 Anna Maria Bildt

image100

Första dan på Jobbet!

Det är första dan på jobbet efter jul, jag har suttit här i snart 2 timmar och det är dags för första rasten på dagen samt året och jag saknar redan Sander och har världens hemlängtan. Minns även att jag sa detta i bilen på väg till jobbet tidigare:

C: Jag längtar redan tills vi ska gå och lägga oss igen, det är så mysigt att sova med dig!

Varför undrar ni kanske?! Jo självklart tycker jag det är mysigt att sova med Sander men varför säger man det 30 min in på den nya dagen? Jo det stämmer.. jag hade endast varit vaken i 30 min. I förrgår tänkte jag den smarta tanken att jag går och lägger mig skiiiitsent och går upp som vanligt så jag kommer vara skittrött söndag kväll och somna som en baby och sova gott hela natten så jag är pigg och fräsch på måndag morgon. Ni som har lite mer erfarenhet av livet kanske snabbt räknat ut att det inte riktigt blev som jag tänkt mig!

Näst intill ovetandes om att Sander gått upp innan mig igår/söndags samt även efter att Caroline ringt och stört min nattsömn vaknar jag istället för klockan nio strax efter ett. Pigg som en mört och härligt utvilad! Något jag ångrar djupt och innerligt idag! Efter att vi lagt oss runt midnatt igår och pratat bort några timmar kunde jag fortfarande inte sova så jag satte mig framför lap-topen och youtube och glodde på några gamla Riksorganet-avsnitt. Sedan var klockan typ 4 om jag inte minns fel. Sen blev klockan lite efter fyra och det var inte fören efter jag kom att tänka på att jag skulle upp innan klockan åtta som jag började känna mig lite trött... runt en halv fem! Så jag gick och lade mig igen och somnade säkert strax innan fem. Jag har alltså endast sovit max, max, max 3 timmar i natt. Det är därför jag längtar efter att gå och lägga mig igen!

Det är iof inte direkt den enda gången detta har hänt.. att jag inte lär mig?!

image100

Grand Turismo 5

Så nu har jag spelat GT5!
Efter att jag sett trailern blev jag riktigt imponerad! Det var riktigt snyggt. Det ÄR ritkigt snyggt.. men jag tyckte fortfarande inte att det var roligt. Jag minns när jag spelade Need 4 Speed Underground på brorsans gamla Xbox. Det var riktigt kul. jag vet inte varför jag tappat lusten eller vad skillnaden är men jag tänkte att det kanske är bättre att fråga  Sander vad han tycker om GT5:

S: Aa... Det kändes lite snyggare i reklamen! Men det verkar bra.. Det är svårt!
C: Är du säker på att det var riktigt spel i reklamen och inte en animation?
S: Det är ju en re-play i reklamen så då går det ju att panorera. Kameran har ju mycket coolare vinklar då!
C: var det skönt att köra?
S: Jarå!
C: ytveckla!
S: Dert är mycket bättre musik än i Need 4 Speed och menyerna är inte så töntiga typ "street-racekör" som i andra spel!
C: ja det kan jag hålla med om! Riktigt bra musik. Tyvärr är menyerna på Japanska men man lär sig!

Andra spel jag vill ha och längtar efter:
Rockband
GTA IV
Lego Star Wars
Tom Clancy?s Rainbow Six.. kanske

Jag saknar alla gulliga spel. Nu känns det som att det bara finns en massa döda, döda, skjut, skjutspel! Jag gillar äventyrsspel som Spyro, eller Psychonauts när man ska klura lite också och samla på saker! Men, men!
Jag får väl fortsätta streta med mitt Ratatouille som inte var sådär jätte-kul. det är uppbyggt på en sitkonstigt sätt!

Spel vi har so far:
Guitar Hero
Ratatouille
The Simpsons
Drakes Fortune
Grand Turismo 5
Need 4 Speed Pro Street

Och fler ska det bli!

image100


Simpsons The Game Avklarat!

Bilden ?http://www.electronicarts.se/images/images/123100-simpsonsbanner2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jaha-ja!
Då har jag klarat av simpsonsspelet. Vi köpte spelet strax innan jul och jag har inte spelat det många gånger. Men man kan vara 2 spelare vilket kanske bidrog till att speltiden halverades. Jag skulle vilja säga att spelet var riktigt roligt även om man kanske var aningen trög i det logiska tänkandet för ett ögonblick. Även om jag kom till sista bossen  är spelet bara 64% av spelet avslutat. Jag har alltså lite kvar att göra så som att rensa upp på "Collectibles".

Min favoritdel av spelet var den då man var i Japan som anime-figur och paroderade på Final Fantasy och när man var i himlen. Det var också kul!
Nu längtar jag till nästa spel som är av samma sort!

image100