Msn-Varning!

Länken http://www.fnbqyv.info/ har skickats till mig tre gånger under tre timmar från kompis som inte varit online.  Det är en sida som säger att den kan avslöja vilka av dina msn-kompisar som blockat dig. Jag skulle vilja säga att det är fet virusvarning på den och klicka inte. Vill inte se den ngn mer gång på msn, tack ;)!

Keep it safe!

Tjoffe feat. Cate

Vårtecken - Mot Ljusare Tider!

Idag var jag på legenhetsvisning med tjoffe.com i en sjukt fräsch lägenhet. Killen som bor där nu verkar vara väldigt mogen och ha bra smak. Ordentlig verkar han vara också för stället var tip top trots att han inte hunnit städa innan! Verkar som en schyst start för tjoffe.com. Dessutom kan vi vinka till varandra från respektives balkonger.

På vägen där ifrån såg jag vårtecken: Videung & limegröna knoppar som brister. Hääääärligt. Kommer de komma snö nu börjar jag gråta. It's all in the past now!

     

image100

SJ´s nya snabbtåg. Stockholm - Norrköping på 11 minuter

Stockholm C - Norrköping C 2008-02-28 (Torsdag)
Avgång: 17:40   Ankomst: 18:51   Total restid: 00:11   Byten: 0

145737-98

Katter pratar Kattspråket!

Pratande katter:Med översättning - klockren!
image100

Löööve!

image413

Ibland surfar jag på sidan cuteoverload.com och sitter tyo pch säger:
- Aaaaaaaw!, i en timma. Speciellt idag.
Kolla bara in denna tax och hennes "4" stycken valpar!

Fler bildern om du klickar på länken!

image100

Skämtinläggen!

Nej, nej, nej! Detta är ingen Buttrixpryl. Det är bara ett inlägg fyllt med skämt. Jag inleder med några korta, typiska Pappa-skämt:

Vad är det för skilnad på en indier? Han är brunare på ryggen än på sommaren.

Vad är det för likhet på en struts? Båda benen är lika långa, särskilt det vänstra.

Hur ser man att en bil kommer från Jamaica? Man kollar Reggaestreringsskylten!

Och slutar med ett långt på engleska (syrran, du har redan läst detta):

Proudly showing off his new apartment to a friend late one night, the drunk led the way to the bedroom, where there was a big brass gong. "What's that brass gong for?" asked the friend. "It's not a gong. It's a talking clock," the drunk replied. "A talking clock? How's it work?" "Watch this," said the drunk. He took a hammer, gave the gong an ear-shattering pound and waited. Someone on the other side of the wall screamed: "Hey, you jerk. It's 3:00 in the morning!"

image100

Kära Syster!

Jag har inte varit en bra anställt den senaste månaden. Såg i min inkorg att jag mailat med min syster som om vi kommunicerat över msn. 121 mail på 16 dagar = 8 mail om dagen, one way!

-CateUppdatering:
Idag har jag fått 28 mail från min syster!
Wuhuu!

Bebismagar På Oscarsgalan!

Jag blev possitivt överraskad när jag såg bilderna på alla gravida kändisar från Oscarsgalan. Alla såg så himla friska och glada ut och runda och rosiga om kinderna. Sååå söta var de allihop:Man ser ju så mycket bättre ut med lite underhudsfett! Inget snack om saken. Tyvärr tyckte jag att Angelinas kropp (inte från Oscarsgalan) såg riktigt läskig ut. Verkligen inte sunt gravid? Undra hur dålig hon mår egentligen som måste omge sig med alla dessa barn! Kolla in handen - ruggigt smal! Jessica du är min idol!Jag tycker iof att hon är rätt vacker ändå, men hon skulle kunna äta 1000 kcal mer om dagen!

image100

Personlig Shopassistent!

image405

Eller personliga shoppingassistenter kanske man ska säga. Långt ord, s-h-o-p-p-i-n-g-a-s-s-i-s-t-e-n-t-e-r! Vi har nu sjickat en förfråga om inhandlande av sommarkläder vi kan ha på oss i thailand. Vad är det för kläder tänker ni då? Abercrombie! Vad annars??? Bäst att passa på när man slipper tull, frakt samt moms! Jävla utsugare!

Vi kommer matcha varandra sjukt bra i våra gröndetaljerade Abercrombie-stassar.

image100

Plastikkirurgi? Ja, tack!

Bilden ?http://www.svalawallin.se/kohsamui.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Efter att vi föjlt familen Danielsson Sr's resa genom Florida har vi nu bestämt oss för att åka till thailand om 4 veckor. Allt där är ju sjuuuukt billigt:

Bungalow vid stranden - 350:-/natten
Middag, thailändskt - 25:-
Helkroppsmassage - 150:-/2h
Rock & RepublicJeans - 200:-
Näsoperation/Nose Job - 3.900:-
Fettsugning/ Liposuction - fr.6.500:-
Female to Male (haha) - 78.000
NEO Plastic Surgery Center

Sjuuukt billigt. Kanske borde spara några månader till så man har råd med ett nose job. För er som inte känner mig så väl kan jag säga att jag hatar min näsa. Ni som kännr mig väl vet redan om det!

Åååh... Thailand!

image100

Alexandre Bonnet

Bilden ?http://image.abcaz.co.uk/productimages/3/4495363.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Nu dricker vi upp Alexandren Tjoffe...
Vi blev lite törstiga.. ;)

Skål på dig border!


image100

Vem vill stalka dessa personer?

145737-403

Skulle du vilja...

- tatuera in deras namn på ditt bröst?
- åka i en rostig volvo 50 meter bakom dem?
- sitt med en kikare i ett träd mitt emot deras hus och onanera?
- lukta på en hårtuss som ni har köpt dyrt på ebay?
- be er partner att skrika något i stil med " jag är Anna Book" och småsjunga på ABC

Skulle inte tro det. Jag anser att det är en konspirationsteori att dessa äckel skulle vara stalkade. Kanske i deras drömmar...


145737-98

Gud hör bön!

Båtarna är nu utbytta till frukt istället.
Känns mycket bättre!

-Cate

Båtar!

Det är någon jävla idiot som hällt upp 2 kg lakrits- & hallonbåtar i en skål ute i fikarummet. SÅ ONÖDIGT! Nu kan jag ju inte sluta ta, jävla skit, jag känner hur det fräter på tändera. Så sjukt gott, mmm!

"Åh! Lakritsbåtar! Får man ta?"
"Nej för-i-helvetee!"
"Tack!"

- Cate

Alba i Elle

image402

Kommer speciellt ihåg denna outfit Jessica bar i ett Elle-nummer nyligen som var såå fräck!

Tyvärr är den lite för dyr för min ekonomi:
Lackad Phyton-jacka Gucci (price upon request=snordyrt)
Silke- & bomullsbyxor Gucci (7.750kr)
Läderskor Gucci (5.600kr)
Paljettopp E. Armani (5.200kr)

Hur törs man gå runt i kläder som har ett värde av 40.000. säkert 100.000 med smyckena? Snacka om att man skulle se upp med var man sätter fötterna!

image100

Twins By Birth No.20

Kirstie Alleyhttp://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/jenniferaniston/jennifer_aniston300x400.jpg

Kirstie Alley Jennifer Aniston

image100

Freaky Arm Alba!

Jessica Albas arm ser ju helt skev ut!

Jo, jag vet att det är sättet hon vridit armen på men det ser ju sjukt kul ut!!
Annars tycker jag att hon är sötast i världen!

image100

NEWSNEWSNEWSNEWS!

Så, vad händer i Cates liv nu förtiden då?
Jo hon har sagt upp sig på Promo då hon inte skulle få fortsätta om hon inte ville ta hand om mer administrativa arbetsuppgifter så som skicka fakturor samt ta emot order osv. Ni vet, vara företagets hjärta. Men hon känner att det inte riktigt är hennes grej att ta på sig allt det ansvaret speciellt inte efter som att det varken kommer ge henne högre lön eller en fast anställning. Så hon tackade nej och kommer fortsätta jobba med sina egentliga arbetsuppgifter tills de hittat någon annan eller tills hon fått ett nytt jobb!
http://www.filtraguide.com/fileadmin/media/bilder/103886_logo.gif
Vad kommer hon att jobba med då'rå undrar ni?

Jo, hon är lite trött på att sitta framför datorn och llider tyvärr av musarm så hon skulle vilja jobba med något mer praktiskt. Hon funderar även på att skita i att sommarjobba i Ankeborg och söka sommarjobb på FiberWeb i Braviken istället och jobba skift. Hon känner några som jobbar där och det verkar schysst. Man jobbar 7 dagar, sen är man ledig 7 dagar. Man får typ 14.000 + 4-5.000 OB i månaden och har stor chans till jobb efter sommaren! Och efter att man jobbat där ett tag och avancerat uppåt får man riktigt schysst lön typ 30.000 i månaden. Låter finfint va!

Ingen aning om vad Fiber Web är?

Hon funderar även på att kolla vad det finns för jobbmöjligheter i Söderköping om Braviken skulle skita sig!

image100

Ostbågar!

Sitter just nu och slänger i mig lite ostbågar och coca! Ni vet.. fettar till mig lite under helgen som man alltid gör! Vräkerhttp://www.humorhour.com/pictures/h201.jpg i min onödigt mycket bara för att det är söndag! Men sen slår det mig att ostbågarna smakar mer salt än vanligt så jag måste dricka extra mycket cola och glaset känns ständigt tomt! Då är frågan - Har jag för små glas eller har OLW och Coca-Cola gjort någon salgs deal att OLW saltat ostbågarna extra mycket så att man måste köpa 2 flaskor Cola för att undvika att det tar slut under kvällen?

Varför är ostbågarna i USA orange?
Ser ju sjukt äckligt ut!

image100


OldiesHittade en massa asgamla bilder på mig och det slog mig att jag ser ju inte ut som mig själv på någon av bilderna. Eller i alla fall inte likadan ut. Vad säger det om mig då? Att jag gillar att byta hårfärg? Att jag spelar någon annan framför kameran? Att jag inte har en personlighet och ett eget jag? Vem vet?

Jag gillar i alla fall att vara med på bild! Sedan kom jag fram till att de flesta bilderna har Lisa tagit (blonda tösen på de första bilderna) och vi två = photoshoot! Hon har förresten sökt jobb i Ankeborg i sommar. Hoppas hon får det!

Bilderna går i tidsföljd! Jag är alltså äldst på den sista bilden!

Vilken look gillade du bäst?

image100

Bröderna Schulman gör come back ? på vf.seAlex och Calle gör come back på Värmlandstidningen vf.se. Hur sjukt är inte det En lite rutten landsortsblaska. Jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i lite sågningar från de otroligt trevlig bröderna.

Det är oklart när de kommer att börja men det är inom kort!

145737-98

Gymnasietid!

image391

Gick till Nyströmskas hemsida och såg att våra gamla bal- & mösspåtagningsbilder (heeemsk bild. Se ovan) fortfarande ligger kvar. Sjukt kul!
Min fina klänning!

Kolla! De här känner ni nog igen?

Balen var väl lite sisådär kul! Men det var kul att ha en puffig klänning! Önskar jag hade haft längre hår bara!

Se alla bilderna hära!

Det syns vilka bilder jag är med på för de är rosa! Hee heeee

image100

DKNY Be Delicious Lip gloss!

Bilden ?http://content.nordstrom.com/ImageGallery/store/product/MediumLarge/4/_5024544.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Visste du att det fanns?
Nä int jag heller!

image100

Twins By Birth No.19

image389image390

                            Viktor & Rolf - H&M                                             Miu Miu - Net-A-Porter

image100

Gamla nyheter!

Idag har jag haft min iphone i 5 månader. Konstigt nog så är det folk dagligen som säger "är det där en iphone?" som om det vore världens största nyhet. Bra köp för att höja mitt ego!

Tack Apple.

145737-98

Vimmelbilderna från Palace-vimmel!


Det kommer fler när jag får cdskivan från min fotograf.

145737-98


Lågkonjunkturen är här!

"2900 får gå när Telia bantar"

"1000 får lämna Yahoo"


Jag satt i höstas på ett flyg tillsammans med Ace Of Base Uffe och sa att jag trodde att lågkonjunktureren skulle komma inom kort. Han sa att bolagen idag till skilland från dotcom tiden faktsikt tjänar pengar och det inte skulle vara någon risk än på ett par år.

Jag stog på mig med anledningen att börsen är högre väderad nu än då och visst fick jag rätt! Tyvärr. Snart ska jag ta och köpa mig den där lägenheten som jag har tänkt köpa senaste året.

145737-98

Svartalistan...

Igår var verkligen en magisk kväll! Underbara personer! Jag är så otroligt tacksam för att ni gjorde denna kväll till vad den blev. Men däremot så var det ett gäng som osade men inte dök upp. Jag är inte bitter men jag ber Er att tänka till en extra gång innan ni tackar ja till något som ni inte tänker komma på!

Tack för att Ni osade men valde att inte dyka upp... De pengarna som ni kostade mig kunde jag gjort något roligare för.

När ni har bett om ursäkt så plockar jag bort er :)

Andreas Karlsson (petters polare)
Annie Persson
Christoffer Ortiz
Dana Jaja (nattas polare)
Emil Kärnfelt
Hanna Salomonsen
Jimmi Ramsten
Johan Karlsson
Josefine Gustafsson(Natta polare)
Kenke
Malin Malm (Petters polare)
Natta Lindblom
Niklas Hägglund
Petter Wallberg
Rikard Nilsson
Robert Andersson
Sello
Veronika wastesson
Victor Örström

Vissa av hade säkert era anledningar...

145737-98

SNART SMÄLLER DET!

Nedräkningen har börjat...

Aaah! Röd prick i ögat!

Bilden ?http://pa.ul-ro.de/fotos/redeye.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Igår när jag skulle ta ut min lins råkade jag åstadkomma en röd prick i ögat, med fingertoppen. Den dök verkligen upp på en sekund. Jag antog att det var ett brustet blodkärl och tänkte att den kanske försvunnit till morgondagen... MEN ICKE! Idag har det t.o.m flytit ut och blivit ännu större! Jag tror även att jag kunde känna den svida lite. Jävla linser... :).
Nu kände jag mig osäker på om det var något farligt eller inte så jag googlade på "Röd prick i ögat" och fann denna tråd:

- När jag vaknade i morse hade jag en röd prick, stor som ett färgat knapphålshuvud i plast, om ni förstår,i ögonvitan. Det är väl ett blodkärl som spruckit eller nåt? Det är väl inte farligt? Har för mig att det kan bli så ibland. Det känns inte. Borde jag söka läkare? Hur lång tid tar det innan det läker? Nån som vet? Ser lite trist ut.

- Nu får jag lite användning av mina kunskaper från mitt gamla jobb, det är mest troligt ett blodkärl som spruckit, man kan ha gnuggat sig på ögat, nyst eller så kan det komma bara sådär..

Tyvärr kan man inte göra såmycket åt det tan det är som ett litet blåmärke kan man säga, det tar väl all ifrån 2-3 dagar upp till en vecka innan det bör vara borta.. Börjar det göra ont, bli större el inte försvinna efter nån vecka bör man kanske kolla upp det..
Synd att det inte var halloween eller nått sånt passande nu då, då hade du gjort succe...

- Det har flutit ut mer                      idag. Igår var det en mer distinkt prick. Så det är väl som ett vanligt blåmärke då, fast lite trist att ha en röd prick i ögat. Tur att man inte är i dejtingvärlden...

- Har hafte en stor röd fläck i ögat pga av ett brustet blodkärl eller något och är uppväxt med det. Detta har inga som helst påverkat synen eller nåt annat än att alla frågar vad det är för nåt.


Great! Jag kan alltså sitta med denhär röda fläckan i ögat för alltid. Då tar jag livet av mig! Ser ju ut som jag fått en feting-lavett eller något! Kanske borde gå till min gentelmanna-optiker och fråga vad det är frågan om egentligen! Vad skulle du ha gjort... skjölt ögat med saltvattenlösning?

image100

Årets mål!

http://www.sf.se/data/internal/data/10/24/1158837873093/guldmedlem.gifJag kom på att jag inte lagt något nyårslöfte. Jag tycker sådan är lita fjantigt så jag brukar bojkotta det hela men nu kom jag på ett riktigt bra löfte. Eller det är mer en utmaning.

Jag vill vara Guldmedlem i Bioklubben. Det kostar 2200:- om året och i utbyte får du ett guldigt kort, ca 24 biobesök eller 220 kg godis. Visst låter det trevligt. De (Sf) borde införa en slags bank som man sätter in ett valfritt belopp i som man får spendera hur man vill under året, med hjälp av sitt bioklubben kort. Det skulle de tjänan fett på! Om man skulle ju gå sjukt mycket mer på bio! Jag skulle lätt sätta in pengar på mitt bio-konto. Jag är en filmnörd! Tjoffe... pull your strings!

*Kollar poängstatus på bioklubben*

Jag har nu bara 1800 poäng/kronor kvar till mitt guldmedlemskap och det är Februari! Lätt match! Varje månad utses Månadens Biobesökare. Om du är den medlem som gått flest antal gånger på bio under månaden får du 30 000 poäng. Shiiiit asså!

(Bild lånad från sf.se)


image100

Fetisdag!

Yeah, you heard me! Idag är det fetisdagen.. så ät dig fet nu!

Bye-bye-bananflugan!

Jag läste att bananflugor kommer från små ägg dess ?föräldrar? lägger på alla slags frukter i affären och att de egentligen har något med bananer att göra. Det gäller bara att man sköljer frukten noga så ska det inte vara någothttp://www.moosbaum.de/verlag/kalender/2002/Drosophila%20Kopf%20140x.JPG problem!

Då slog det mig? att bananer är ju inte direkt en frukt man sköljer då man inte äter skalet! Det är därför det känns som att flugorna bara kommer när man har bananer hemma. Så jag gjorde ett litet extriment och köpte citrusfrukter samt banan när vi var och handlade för över en vecka sedan. När jag kom hem sköljde jag av alla frukter samt borstade dem lite lätt med diskborsten! Man vill ju inte riskera att något ägg sitter fast! Sedan torkade jag dem och lade dem prydligt i fruktskålen! Sedan var det bara att låta tiden göra sitt!

Över en vecka senare har jag inte sett något som en endaste liten flugskit. Tyvärr blev bananskalen lite brunrandiga av diskborststråna men det var bara ytliga märken som trädde fram efter ett par dagar! Och det känns ju som att det är värt det! Go ahead.. prova själva!

(Höger klicka på bilden och välj "visa bild"! Sjukt äckligt. Ser ut som en hårig maskin)

image100

Va?? Gifta sig? Noo way!

http://www.thebestweddingreceptionever.com/images/WeddingParty.jpg

Vad är grejen med giftermål egentligen? När jag berättar för mina vänner att hela meningen med Sanders och min förlovning var att vi faktiskt skulle gifta oss inom en snar framtid sätter de bullen i halsen och reagerar mycket märkligt:

-   Gifta er?? Redan? Men, men, men? Herre gud? Ve-ve-vet ni inte om att man kan DÖ om man gifter sig?? Speciellt om man är så ung! Livet tar SLUT!

Då undrar jag lite hur de där människorna, som reagerar så, fungerar! Oftast så är personen i fråga inte ens gift själv så hur kan den veta? Om man ger sig in i ett äktenskap med den inställningen - att livet kommer att ta slut och att man kommer att bli kvävd är det ju självklart att man kommer känna en dödsångest framme vid altaret. Men jag som är säker på hur jag känner för Sander ser fram emot det! Jag ger mig in i ?leken? med tro på kärlek och en ljus framtid. Jag ser bröllop som en stor fest där alla man bryr sig om får träffas och lära känna varandra samtidigt som man visar hur mycket man tycker om sin partner och fastställer att det är just vi som hör ihop! Det är någonting man gör medan man fortfarande är lite nykära i varandra, inte som en sista utväg när man känner att förhållandet börjar bli långtråkigt och man börjar bli osäkra på sin kärlek!

Människor jag känner som gift sig har fortfarande kunnat andas, gå på bio, de har kunnat åka utomlands, de har kunnat gå ut på krogen, shoppat med sina vänner, de har kunnat sitta fram tv:n och degat, äta mat, de har kunnat vara sjuka och fått varmt te på sängen. Livet har inte tagit slut! Har de, förhoppningsvis efter många år, börjat tröttna på varandra eller börjat non-stop-bråka så har de bara skilt sig! En process som kanske tagit 6 mån men som oftast resulterat i lyckligare människor.

Vi lever inte på 1800-talet längre! Livet kan gå vidare om man i värsta fall skulle ångra sig! Så fria till din partner nu så har vi en stor fest för att fira att ni tycker om varandra så mycket!

image100

Ett medvetet undermedvete?

Jag har nu samlat på mig några års erfarenheter och det har hänt endel rolig saker under åren som gått!

Jag & Carro var på Palace och dansade (no shit). Vi var på stora dansgolvet och shake:a till Princess Superstar eller dylikt varpå hon säger:
- Nää.. nu vill jag gå till lilla dansgolvet och dansa till Carola eller något!

Sedan började hon sjunga "Hey Mickey, Mickey hey..." tog mig i handen och drog mig till lilla dansgolvet. Precis när vi satte foten på det nya dansgolvet började högtalarna pumpa... Å Mickey, Mickey hey Mickey du är helt okej hey Mickey, hey Mickey...

En annan gång ville jag desperat prata med min syster på msn men hon var inte online. Då sa jag till min brorsa som satt bredvid i soffan:
- Nu ska jag telepatisera mig in i syrrans hjärna så hon går online!

Jag lade handflatorna mot varandra likt Lucia, satte mig skräddare och lät *aaoooooom* samtidigt som jag tänkte benhårt på min syster, i ungefär 30 sek. Sedan gav jag upp, sa "Har hon loggat in än?", tittade på msn-listan och konstaterade "Nähää"... Då ba, som en blixt från skyn plingade det till i burken och syrran loggade in. Lillbrorsan och jag tittade chockat på varandra och skrattade!

Om jag helt plötsligt får för mig att tänka på pappa tar det typ en kvart.. sen ringer han! Händer i alla fall 90% av gångerna.

När jag gick på gymnasiet umgicks jag med min kompis Sara typ dynget runt. Jag bodde till-och-med på hennes soffa emellanåt. Så här kunde en helt vanlig dag i skolan se ut:

Cate: Tjena bajskorv! Aaah, vad stört! Haha-haaa! Men guuuud! Åååh!
Sara: Tjena bajskorv! Aaah, vad stört! Haha-haaa! Men guuuud! Åååh!

Ja precis! Exakt samma ord, med exakt samma tonfall/läge och exakt samtidigt! Garanterat samma minspel också Sjukt va!

Nu kommer jag inte på något mer men berätta gärna vad duvarit med om. Sånt är skitkul!

image100

Prisa Skatteåterbäringen - Prisa Fredrik Hood!

Räknade ut att jag ska få tillbaka ungefär 5 000 riksdaler och det känns skönt! Det känns också bra att jag tjänade ungefär 100 000 mer än min festman, hahaha!

Men vart fan tog de pengarna vägen??

Räkna ut din återbäring!

image100

En häxa?

Eftr att jag somrt in ansiktet med en antispetisk samt mjukgörande honung:

Sander: Fy fan va konstiga grejer du håller på med asså!

Well that's just me! Jag tror inte att han gnäller så mycket när jag är mjuk som en barnstjärt om ca 30 min!

image100

Konsert i Globen någon?

Någon som varit på konsert i Globen och var satt du då och hur var utsikten?
Önskar du att du suttit någon annan stans? I så fall var?

Du är fortfarande på va Sarah? ;)

Toodles
Xoxoxo
-Cate

Sander, en riktig pärla!

Jag bad Sander vara lite snabb i morse och se till att de två senaste Lostavsnitten skulle vara i vårt hem till kvällen. Jag ser sedan att han fixat det utmärkt och att vi har båda avsnitten redan till lunch! Eller vänta.. är han verkligen så bra?

Jag lägger märke till att han inte stängt ner ett speciellt fönster så jag kan tydligen se vilken version av avsnitten han har "fixat" och jag märker att han har gjort fel, fel, fel. Men för att vara på den säkra sidan kollar jag snabbt på filmerna han "fixat" för att se om de i alla fall är intakta. Det var de inte och jag hade rätt. Så nu vill jag ju såklart få tag på de rätta avsnitten men just nu är det ganska många andra som också vill det... ungefär 5 på 1 villig stackare, så vi kan se på Lost om ungefär ett dygn.. om vi har tur!

Way to go dalin'

image100

Amazing!

Jag har en upp-hastighet på 270 stadiga! Innan har jag som max sett 90 ostadiga 80 stadiga. Vad har hänt, vad har hänt?