Idéer till en lyckad Halloween-kostym!

Har du fortfarande inte kommit på någon bra Halloween-kostym? Gråt inte - Help is on the way!

Anorexiafallet:
Detta fungerar bara om du är lätt överviktig, tjock eller fet!
Ta en vit t-shirt och skriv med svart spritpenna "I beat anorexia!"

Nick Nolte:
Köp en Hawaiiskjorta på myrorna, eller fråga Fredda Flyg om du f år låna hans. Ta typ och massera in babyolja i hårbotten och dränk hårlängderna i hårgelé. Föna sedan håret upp-och-ned, Sminka mörka ringar under ögonen.
Ta sedan en vit kartongbit som du skriver så här på:
Nolte, Nick
1435 6734
Fäst ett snöre i varje kant och häng runt halsen!

Bilförsäljare:
Köp en pastellfärgad polyesterkostym på myrorna och fixa världens back-slick. Skri sedan ut ett fake-at visitkort på lite tjockare papper och dela ut dem hela kvällen samtidigt som du säger:
-Ring mig så kan jag ge dig årtiondets bästa erbjudande
Följt av ett stomatol-leende!

Borttappad hund:
Fixa lite förstora kläder som du sedan stoppar upp. Sprätta upp ett hål i rumpan och stoppa in en gosedjurshund i hålet och sy fast. Sedan går du runt med en "Försvunnen Hund"-skylt hela kvällen!

Spökfamilj:
Klä dig som ett klassiskt spöke med lakan över huvudet och hål för ögonen. Blås sedan upp 3-4 ganska stora heluimballonger och fäst mindre, lättare lakan över ballongerna. Måla sedan ögon och fäst dem med ett snöra runt din handled. Säg att det är dina spökbarn!

Deal or no Deal-tjej:
Sätt på dig en kort, svart klänning och klistra på ett nummer på utsdian av en portfölj. Gör sedan en skylt som det står 1.000.000 på och lägg i väskan. DETTA ÄR BARA KUL OM DU ÄR KILLE!

Napoleon Dynamite:
Köp en orange, lockig clown-peruk. Köp en Vote for pedro-tshirt eller gör en själv. Ha högt skurna, senvättade och tajta jeans instoppade i ett par snowjoggers. Leta fram en gammal free-style och lyssna på Jamiroquai

image100


Brick N Lace- Love is Wicked

http://artistdirect.com/Images/artd/amg/music/bio/3741815_bricklace07_200x200.jpgSander har spelat Love is Wicked 40 gånger på fyra dagar - skvallrar iTunes!

40 gånger. Det är ju a-me-fan 10 gånger om dagen. PLUS att har förmodligen lyssnat på den på sin iPod också.
Om vi säger så här då: Frank Sinatras The Girl from Ipanema har spelats 31 gånger sedan maj! Och den är bra!
Men nu har Brick n Lace fångat förstaplatsen på mest spelade någonsin!

Visst är han lite gay?

LOVE IS WICKED
image100

Smart Citat Sander No.05

Idag när Sander & Cate kom hem från deras jobb doftade det härlig köttfärssås i trappuppgången så Sander kom med idén att de skulle äta köttfårssås och spaghetti. Jaaaaa! Sa Cate.

Sen kom Sander med förslaget att äta tacos istället och Cate tyckte att det lät som en bra idé då det http://www.vegsoc.org/nvw/2005/presspics/quornpics/images/Smoked%20Tacos%202_jpg.jpg innehåller mycket mer grönskaer. Så Sander gick och köpte ingredienser. Väl hemma började jag göra köttfärsen. Tyvärr utan salt då Sander glömt  det hos sin mor. Hon har tydligen inget salt hemma?????

Efter att allt är färdigt och det är dags att äta upptäcker Cate att det var ovanligt lite tillbehör till köttet och brödet:
Cate: Hmm, var är alla grönsaker?
Sander: Va? Men vi hade ju inga grönsaker!
Cate: MEN DU GICK JU FÖR FAN OCH HADNLADE NYSS!
Sander:.........
Cate: ?
Sander: Men det är ju ändå bara osten som är god!


image100


Dagens Lunch

image195Idag är jag som sagt i Göteborg och har precis ätit en helt förträfflig lunch i Gothia Towers. Det var någon Italensk buffé. Färska oliver, räkor, kykling, parmaskinka.

Jag blev blev rätt förvånad att det kostade 152:-. Det hade väl varit normalt om det var en middag men det här var ju bara en helt vanlig lunchbuffe. Aja bara att bita ihop och hoppa över en drink i baren ikväll innan man går och knyter sig.


Nu ska jag hoppa in i en taxi och ta mig ut till frölunda.

Tjing!

145737-98

Twins By Birth No.07

image194

                      Jason Lee            +             Viktor Öhrström            =             Ryan Gosling

image100

Twins by birth No.06

image192 image193
Drömprinsen av Wales Drömprinsen (D.P) av Norrköping

De har typ exakt samma hår! Sjukt kul!

image100

YSL Éclat vs Helena Rubinstein Magic Concealer

 Har under en längre period använt H.R Magic Concealer och varit ganska nöjd med den, men man är ju alltid ute efter något bättre. Så efter att jag, som tidigare nämnt, köpt YSL's nya foundation med pensel ochttp://www.fragrancedirect.co.uk/image.php?productid=4506h blivit imponerad av den tänkte jag att jag skulle prova YSL's Touche Éclat också.

Jag måste säga att jag blev ganska besviken. H.R's täckte mycket bättre. Men efter att jag experimenterat ett litet tag kom jag fram till världens lösning. Éclaten är typ som en skitbra primer och highlighter.

Så här gör jag:

Se till att du är hel och ren samt att eventuella ögoncremer är insjukna i huden.
Lägg sedan ett tunt lager av YSL Éclat runt hela ögat. Både under ögat och på ögonlocket. Sedan tar du en liten klick av Helena Rubinsteins Magic Concealer och värmer upp den mellan pekfingertopparna innan du duttar dit den på dina mörka ringar. Börja vid näsroten och arbeta dig ut. Sen när du fått en jämn yta kanhttp://img.products.howstuffworks.com/cctool/PrdImg/images/pr/177X150/00/01/bc/3a/96/29112982.JPG du låta det sjunka in lite, ca 1 min. Som finnish lägger du ett tunt lager av YSL's Touche Éclat där det fortfarande är lite mörkt och skuggit för att ljusa upp det så mycket som möjligt.

På mig såg detta helt naturligt ut och jag har aldrig sett så pigg ut som nu!
Prova du med!

Köp YSL's Touche Éclat
HÄR och Helena Rubinsteins Magic Concealer HÄR

Bor du in Norrpan föreslår jag att du går till Parfymeri L. Tjejerna där är underbara och man ska stödja de mindre företagen! De är oftast trevligare och personligare.

 image100

Facebook äger INTE dig!

Vilka rabalder det blivit kring Facebook och att de äger dig! Så är det inte alls. Efter att jag läst DENNA Metro-artikel blev jag lite obekväm med att jag är medlem i Facebook. Men det är precis så Metro vill få dig att känna.

? Det kan sparas hela livet och användas på framtida länkar som man absolut inte tänkt sig, säger Enisashttp://farm2.static.flickr.com/1326/766259644_96570a3c3a.jpg pressekreterare Ulf Bergström.

Så är det inte alls. När du avslutar medlemskapet eller tar bort bilder osv försvinner allt du någonsin sagt eller lagt upp. Så det så! Så fort det går bra för ett företag ska det alltid dras ner i skiten.

Alla bilder jag lagt upp är ganska harmlösa och kan inte skada mig på något sätt i framtiden!
Dessutom så är den som lägger upp nakenbilder på sig själv på nätet ganskapuckad i vilket fall det är på facebook eller inte!

Nuff said!


image100

Cate & Speglarna

När jag var liten och uttråkad brukade jag alltid springa till spegeln för att beundra mig själv. Antingen fixade jag en frysir, provade nya sminkningsmetoder eller stirrade bara in i mina egna ögon samtidigt som jag övade på olika miner. Så idag kom jag på att jag är likadan fortfarande. På jobbet placerades jag mitt emellan två gigantiska speglar (1,5x3m) Låt mig visa:
image191
och så fort jag måste vila hjärnan eller om jag är lite uttråkad sitter ag och stirrar på mig själv. Ibland ler jag lite och ibland övar jag på en pose eller att bara se arg ut. Tack och lov är det smalspeglar!

image100

Gääsp!!

Just nu känner jag mig skapligt trött. Gick upp klockan 04.45 för att åka till Göteborg. Denna gång testade jag tåget som visade sig vara en lung och fridfull plats.

Jag måste dock tillägga att jag har minst två och en halv timme kvar vilket oroar mig lite.

Ikväll blir det en ensam kväll på ett hotellrum. Ring mig om ni känner för det. Eller bor ni i Göteborg så kan ni ju komma förbi och ta en drink i baren.

Tjing!

145737-98

Givande låttext coming up

Ibalnd lyssnar jag inte så mycket på själva texten i låten utan det jag tycker är bra är oftast melodin eller bakgrundsbeat-et. Men efter att jag ordentligt lyssnat på Calvin Harris låt Merrymakin' insåg jag att hans låttext faktislkt var riktigt kul. Inte på det sättet att han drog skämt låten igenom men ni förstår nog vad jag menar:I've invited loads to my house, loads of people come to my house, They take stuff inside of my house, And smoke chuff outside of my house, Merrymaking, drug taking, at my place, baby, at my place merrymaking, I've seen them before, lots of people at my front door, lots of people in my front door, trying to get into my house, Well I've seen them before, lots of people in my front door, lots of people at my front door, trying to get into my house,

Han måste helt klart varit hög när han skrev texten. Alla vet ju att alla musiker knarkar. Fo' shizzle!

image100

halloween-tema

Ja, snart är det dags! Om jag själv kommer att få vara med om en halloweenfest vet jag inte men jag är säker påhttp://jeremylatham.com/images/vancouver-halloween.jpg att andra får det. Jag tänkte i alla fall göra det lite ruggigt genom att länka till lite "läskiga" sidor:

Ben & Jerry's egna tips
om hur Halloween blir så bra som  möjligt!

Se på extremt läskiga filmer. Tips: Var inte ensam hemma!

Läs läskiga historier.
Tips: Memorera dem och berätta dem på halloween-festen i mörkret!

Muuuhahahahahahahah


image100

Före och efter!

Hur går man från DET HÄR till DET HÄR på bara fem år? Tips: Ät något och färga håret!

Antagligen på samma sätt som man går från DET HÄR till DET HÄR. Tips: Boka tid hos Rachel Zoe!

Eller som från DET HÄR till DET HÄR! Tips: Sluta sola, ät något och skippa silikonet1

Uhhg!

Vad har vi lärt oss av det här då?
Du kan inte köpa dig bra smak!

image100Detta är extremt jättefult

Och ingen borde någonsin skaffa sig och bära dessa!

Marilyn Monroe-väskor:
http://apavlik0.tripod.com/blog/101706_purse02.jpgThe image ?http://www.bookofjoe.com/images/p57988_1.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Skor med platå och genomskinlig plast:
http://www.niccishoes.com/shoeshop/images/T/clear%20shoes%20small.jpghttp://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/49/1/AAAAAsENcBwAAAAAAEkbQg.png?v=1179215097000

Kläder med tribal-, drak- eller kinateckentryck:
The image ?http://www.babybiker.com/pictures/481/large/Hoody_Sword_and_dragon.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.http://www.naturalexpressions.org/Japanese_Dragon2.jpgThe image ?http://www.houseoflifeprints.info/t-shirts/t-shirt-a.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Hatt:
The image ?http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070305/britney_spears2.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.http://img49.imageshack.us/img49/3942/siennamillerhatnyc13te.jpgThe image ?http://www.teenvogue.com/images/blog/beauty/lindsay_lohan_300x400.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Militärbrallor:
http://www.captaindaves.com/shop/media/cargos-R2666.jpghttp://www.radoint.com/catalog/images/1armypantsizeWup27inseam29.5to32.5inc.gif

Kort, sliten jeanskjol:
http://11d.typepad.com/blog/images/fugly.jpg

Byxorna så lågt att stringen syns:
http://www.iranian.com/Anyway/2003/December/Images/fat2.jpg

Vad tycker DU är fult?


image100Ytliga länkar

Maxim har även lite fler kategorier:

Läskigaste Kändisansiktena

Världens Sämsta Plastikkirugi


image100

De osexigaste kändisarna i världen!

Enligt Maxim ska Sarah jessica Parker vara den mest osexiga kändisen i världen just nu!
Något jag tycker låter helt stört. Hon kan ju knappast vara den osexigaste. I så fall tycker jag nog att Amy "Gnällhus" som tog andraplatsen är betydligt mer osexig!

Bilden ?http://blogs.phillynews.com/inquirer/mirrorimage/messup2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.http://images.scotsman.com/2007/08/23/2007-08-23T102113Z_01_NOOTR_RTRIDSP_2_OUKEN-UK-BRITAIN-MOBOS.jpg

SJP som har ett hästlikt ansikte har i alla fall en kropp som inte är av denna värld för att vara 42 samt fött ett barn!
Hon har tusen gånger snyggare kropp än jag men är dubbelt så gammal! Jag skulle snarare vilja säga att hon är minst sexig av den sexiga skaran, men Rosie O'Donnell är knappast sexigare än henne? Eller Ivana Trump!?!

Nr 3:
Sandra Oh
Nr 4: Madonna
Nr 5: Britney Spears (Den var ju itne otippad dock)

image100

Ugly betty - Not so ugly after all

Börjar du fundera på hur Ugly Betty ser ut på riktigt?
Önskar du att hon borde förvandlas till en svan snart, precis som i alla High School-filmer?
Eller är du som jag som tycker att hon är skitsöt precis som hon är och önskar att hon aldrig blir "snygg"?
Hur som helst har jag valt att visa en bild på America Ferrera som privatperson och en som karaktären Ugly Betty:


image190
America

image189
Betty


Visst är hon bara såå mycket sötare som Betty?
Har du ännu inte sett serien bör du göra det BUMS!

image100

Alex - en okrönt danskung!

145737-188
Igår härjade vi på Palace. Det var en strålande kväll må jag säga. Alkoholen Flödade, damerna lika så.

Men det var inte det som var kvällen höjdpunkt utan det var Alexander! Han brukar vara en person som föredrar att sitta och ta det lite lugnt med ett glas bubbel men så var det inte denna kväll. Han fullkommligt ägde alla dansgolv och var sjukt cool! All cred till honom!

Alex, detta vill vi se mer av!

145737-98

BREAKING NEWS!

EzTv är nere då de blivit utsatta för en attack. Vill du fortfarande tanka hem dina favoritserier som Sverige ännu inteBilden ?http://www.nbc.com/NBC_First_Look/images/30_rock.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. försätt dig med klicka HÄR.

Ingen aning om vad Eztv är?
Det är den bästa sidan på internet för dig som gillar att ladda hem serier som kommit i U.S.A men ännu inte till Sverige. Det är en torrentbaserad sida och om du ska använda det tipsar jag om programet Azureus!

image100


Helgens shopping!

145737-187

Just ja jag köpte en Lyle pike också men den fick inte plats på bilden.

145737-98

Tack och hej!

145737-186Jag publicerar nu den riktiga bilden av den där profeten som alla talar om. Jag har målat den helt själv. Jag är helt seriöst lite orolig att jag kommer att dö på kuppen.

Jag hänvisar till mitt testamente som jag la upp i feb ifall det blir så att jag blir dödad.

Jag har ont i tungan efter att någon tjej bet i den igår... Förtår typ ingeting. Vad alkoholen kan göra med stackars Tjoffe.com. Nu kommer vi snart åka ner på till Cate så ska jag avnjuta sista natten i livet innan jag blir mördad av någon muslim.

Jag gillar ER!!!

145737-98


Tävlingen avgjord! 2 vinnare!

Vd för Metronome Mats Alders, bröderna Calle Schulman och Alex Schulman och vice vd for Metronome Michael Porseryd presenterar nya webbportalsbolaget med namnet Sch. Foto: Fredrik Hansson.

Vinnarna är:

- Catrin
- Sara

Maila era kontaktuppgifter till tjoffe@tjoffe.com så bestämmer vi en tid för en god lunch.

145737-98

Det är inget fel på Fredda Flyg...

145737-185
...förutom huvdet och resten av kroppen!

145737-98

Twins by birth No.5

The image ?http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/v126/203/91/603737259/n603737259_388977_3035.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.                 The image ?http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/v129/159/79/729317183/n729317183_492826_2475.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
                                Ulrique Hollman                                                    Ludvig Åkesson


image100

Sveriges absolut bästa produktion!


För ett år sedan så började serien Hombres att gå på kanal 5. Den gick verkligen skit om man ska räkna efter tittarsiffrorna. Lika så går det för tv4:s 50 miljoners satsning på drama serien labyrint

Jag kan inte släppa Hombres. Det var en serie som jag och mina vänner följde mycket spänt och gillade. Skulle gärna se en uppföljare på denna.

Vad tycker ni om Hombres och Labyrint?

145737-98

Oppps...

Ni minns väl att jag la upp en vimmebild på mig, fredda och en brud. Jag fick precis detta från en vän via msn:

"- btw, bilden med du och "fredda-flyg".. bruden emellan er heter sara hansson..
bor på vikbolandet och har en bror som är astrevlig mot alla som inte raggar på hans syrra.."

 145737-184

Hörru Saras bror, din syster är söt och jag kommer göra allt för att få henne!

145737-98

Samsung - Ultra Edition 10.9 (U600)

Äntligen har jag hittat en mobil jag gillar! Det är inte så att jag blir knäsvag när jag ser den men den är snyggast på marknaden (Media Markt-marknaden). Har en vän på Media Markt och en på ElGiganten. Hur smidigt är inte det då?

En mörkröd Samsung med typ alla funktioner som finns, vilket jag inteThe image ?http://www.deal.no/bilder/produkt/varenr/SAM104438Th.jpg? cannot be displayed, because it contains errors. kunde brytt mig mindre om då jag oftast bara ringer med telefonen! Jag skriver nästan aldrig sms eller jag tar aldrig "första steget".

Jag köpte också nya iPod nano till min lilla plutt som han blev superglad för! Senare på kvällen skulle han gå på toaletten och ropar att papret var slut, haha, så när jag ska ge honom en ny rulle ser jag att han sitter och lyssnar på och pillar med den på wc'n. Haha! Hur kul är inte det då!

Hualigen vad pengarna rullar förbi och idag ska jag bränna ännu mer! Bäst att jag kollar saldot på kontot så jag inte spenderar för mycket.

Jag har i alla fall köpt på mig lite mer kläder och väskor b.la att skitsöt svart
Pepe-klänning jag funderar att ha på lördag! Sen köpte jag en skitsöt kofta med rosettryck, en rosa kofta från Stockh lm och lite annat smått och gott!
image100


Tävling! Vem ska bort?

Vd för Metronome Mats Alders, bröderna Calle Schulman och Alex Schulman och vice vd for Metronome Michael Porseryd presenterar nya webbportalsbolaget med namnet Sch. Foto: Fredrik Hansson.
Bilden är från grundarna av den nya humorsajten. 2 är från Metronome och två från Schulmangruppen

1. Mats Alders
2. Kalle Schulman
3. Alex Schulman
4. Michael Porseryd

Det som svarar rätt och skriver den roligaste nomineringen vinner en lunch med mig i Stockholm, Göteborg eller Norrköping. NI väljer!


145737-98


Farligt med sommartid!

Begreppet sommartid är något som den moderna människan inte allt för länge sedan hittat på, 1916 om jag inte missminner mig, bara för att bättre nyttja den ljusa delen av dygnet under sommaren.
Nu rapporterar SvD dock att detta inte alls skulle vara bra!

? Vi riskerar att få för lite sömn, förklarar Arne Lowden, forskare vid stressforsk
http://www.wristdreams.com/images/equalizer-High-Freq-2-watch-silver.jpgningsinstituet, Stockholms Universitet. Det kan påverka vakenheten och till och med prestationen under dagen.

Kvällsmänniskor har det allra svårast, eftersom de verkar ha större problem med att anpassa sin dygnsrytm.

Cirka tre av fem har drag av kvällspigghet medan endast en av fem är morgonpigg berättar Arne Lowden.
-SvD

Jag själv skulle vilja kalla mig för en kvällsmänniska och är mycket upprörd över detta! Jag röstar därför JA till att denna dumhet, som tidsomställningen faktiskt är, tas bort!

Men det finns ju också fördelar med detta t.ex att för oss som kommer att gå till Palace på Lördag kommer att få dansa hela 1 timma extra. Så glöm inte det. Vintertid på Söndag!


 

Hur ser man om det är sommartid på den där klockan?image100

Ashley Olsen - Star Doll

The image ?http://www.fr-dr.com/paris/archives/061212-danst.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.Helt enkelt en klippdocka du klär hur du vill! Jag valde Ashley Olsen, men du kan välja mellan fler kändisar!
Du kan till och med göra dig själv. Roligt va?! Jag skulle egentligen visat min gubbe som jag gjort men efter som att det inte går att ladda upp .png-filer på den här j*vla sidan så skiter jag i det!

Men inte bara det utan du kan också göra fler gubbar och sätta up dem framför en bakgrund och sen kan du leka att de är på date, haha!

Skitkul, du borde verkligen prova!
Nu ska jag göra mig själv och leka att jag har varit på date med Conan O'Brian och precis fått med honom hem till mitt kärleksnäste!

Hetaste comunityn efter Facebook. 4-real

Stardoll

image100

Hotellrummet!Jag hade tur och fick ett rum som hade blivit över! Detta fick jag för vanligt pris! Jippie!

Sov som en prins

Alla skaffar barn!

Barn är ju sjukt söta (kan också vara sjukt fula) och jag vill verkligen ha en liten beeeebis!
Jag fick då för mig att titta på nyfödda bebisar för de är så fula bara för att jag skulle bli avskräckt och då snubblar jag över denna bild:

Ida Westerberg och Jon Sundberg, Stockholm, fick den 14/8 en son som heter Jonathan.

Jag kände en gång i tiden en tjej som hette Ida Westerberg. Hon hade långt blont hår och var snyggt smal. Hennes förlädrar kom från Åland. Hon hade en storasyster som hette Anna och var bra på löpning och de bodde i samma "by" som jag.

Kan det verkligen vara samma Ida?

Jag vet att det står att de kommer från Stockholm men bilden var publicerad i NT.

Vad tror du bulan?

-Cate

Pub Wasa - Vad hände?

Min kära Caroline kom hem ifrån sin båt i förrgår och det tänkte vi fira med att gå till Wasa för att titta på när folk sjunger karaoke. Min kompis Ortiz hade nämligen tipsat om det veckan innan och sa att det var världens drag och bara unga människor!!

Caroline lät lite skeptisk då det vanligvis bara brukar hänga mc-knuttar med skinnväst där samt fritidsalkisar (läs Rogga).

Anyhooo, vi gjorde oss snygga medan grabbarna titta på Inside man samtidigt som de kallade oss fyllekärringar och sa att vi luktade illa! Jättekul! Sen gick vi och när vi kom var det typ helt dött, hehe. Men nu låg det ju till såhär att det var dagen innan löning och löningen kom efter tolvslaget, så efter tolvslaget vällde det in människor mellan 20-30 och många sjöng karaoke vilket var sjukt kul. Specielt när de sjöng med inlevelse och vartenda ord var fel! Ho ho, ja ja!

Drink efter drink beställdes in och jag som vanligtvis är en person som dricker sakta blev peppad att dricka fortare och fortare! Jag hade verkligen jättekul och dansade hjärtligt till låten "Jag ska följa dig genom eld och vatten öööver land o haaav", en låt som jag annars hatar! Vi dansade lite till och gick hem!
Bilden ?http://www.pubwasa.se/bilder/vimmel/v.43/onsdag/images/Bild%20017.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Men, sen så hände det en grej! Jag vaknade kl 7 då Sanders väckorklocka ringde för att han skulle till invigningen av Media Markt, och mådde sååå jävla dåligt. Helt sjukt dåligt! Jag kunde inte gå upp ur sängen öht! Sen runt 10 var jag tvungen att gå på toa och jag höll på att svimma på vägen så jag lade mig ner på golvet på toaletten (jo, hyffsat rent) och somnade = sköööönt!

Klockan är nu halv fyra och jag må skapligt men fan inte bra. Nästan så man vill ställa in kalaset på lördag!!!

Vad är det för jävla frilla liksom??? -->

Gå in på
PubWasa för fler bilder!

image100

Emily The Strange Kitty Hoodie

Jag har hittat en tröja som är sååååååå söt :D. Helt sjukt fin alltså!Bilden ?http://img.alibaba.com/photo/11595049/Punk_Hoodie_with_Faux_Fur.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Den passar bättre på en 13-åring men jag måste nog erkänna att det forfarande finns en liten 13-åring i mig!

To darn cute! Hur ska jag få tag på denna då?
Jobbet satte ju in dubbel lön på mitt konto så jag kanske skulle köpa den dyrt från Amerikatt!

What you think? Känns som att Banäna kommer gilla den?
Am I right, am I right?


Om du högerklickar på bilden och väljer "Visa bild! kommer du få upp den i skitastort format för att kolla in detaljerna bättre!Pusselipuss


image100

Jag är i Göteborg!

Jag kom på att jag inte har berättat för Er att jag har fått ett nytt jobb! Jag kommer från och med denna vecka jobba nere i Göteborg 2 dagar i veckan. Roligt va!

Alex Schulman tipsade mig om att jag skulle vrida tillbaka klockan när jag skulle ner till Göteborg. Till och med ett år skulle den dras tillbaka. Men detta kan jag verkligen inte hålla med om Alex.

Jag tycker nämligen att man kan vrida tillbaka klockan 10 år och då menar jag inte att det skulle vara omordernt här utan det är så att folk är trevliga här nere. Inte lika stressade som i Stockholm. Det är en helt annan kultur. Ingen stress som pontiac säger.

Detta är min nya signatur:

Reklam är bäst före filmen!


SF Bio AB
Christoffer Sjögren
Försäljningsansvarig Göteborg
SF Media

Besöksadress: Gamla Filmstaden
Råsundavägen 150, Stockholm
Postadress: 169 86 Stockholm
Tel dir: +46 8 680 36 64
Mobil: +46 70 965 33 86
www.sfmedia.se


/ Tjoffe

Hur fan vart det såhär?

145737-184
Fick ett sms om att jag var med på en vimmelbild från i fredags. Jag fattar inte när den togs eller vem donnan mellan mig och Fredda-Flyg är? Någon som vet?

145737-98

Sitter på tåget...

145737-183Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm. Förut när jag bokade biljetter så såg jag något ytterst märkligt. Det kostar mindre att åka 1 klass än 2 klass.

Idag har jag jobbat. Inte på mitt vanliga jobb utan på en bröllopsmässa. Jag har varit ljudtekniker och fått stå bakom scenen bland alla modeller. Jag har tidigare i mitt liv jobbat som discjockey och spelar bara på de fester och arrangemang som jag verkligen vill spela på. Idag är ett av dem.

Anledningen till det är att det är så många underklädes modeller som står bakom scenen med mig. Sådanna spelningar skulle jag kunna spela på gratis.

Blev tyvärr inga bilder :P145737-98

Lapp i min vän Viktors trappuppgång!

145737-182
Vi var precis och hämtade lite högtalare till Fredda flygs 25 års fest.
Såg en rätt roande lapp:)

145737-98

Rent a germanHur roligt är inte det här då!

http://www.rentagerman.de

145737-98
   

bakfylle-frukost


145737-181
Här är min och Freddas flyg s fruksost tills imorgonee. Det skaa blir gott!!!!°°

145737-98

Skål!

145737-180
Jag ser sjukt sliten ut efter en veckas slit!

Jag är kär!

145737-179 Om hon hade varit blond hade jag slagit till direkt!

Jag upptäckte henne när jag såg någon förhandsvisning av den nya filmen Hairspray. Amanda Bynes är min nya kärlek. Hon är bara ett år äldre än mig och talar ett språk som jag bara kan prata med 1 promille i kroppen!

På tal och promille. Nu ska jag bli full på Rosé Bubbel.

Tjing!

145737-98Vem var först DOT COM eller 30 Rock?

Har nu avfyrat några avsnitt av första säsongen av 30 Rock, quick information about 30 rock, och har nu efter ett tagBilden ?http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1010/379675.1010.a.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. märkt att en av bi-rollerna heter DOT COM? Jag reagerade först på det och ba:
Haha, den där negern heter ju .com precis som Tjoffe ju, hehe!
Varpå Sander säger:
Neee, det gör han ju inte. Dortom heter han ju, du hörde fel!

Jag visste i lla fall attjag hade rätt och han fel och jag är bäst precis som vanligt för senare när jag skulle bevisa att jag hade rätt och itne Sander letade jag upp serien på IMDB och titt på fan jag hade rätt. Han hette DOT COM!
Kolla själva!


image100

145737-178

145737-178
Ej att förväxla med stilikon.

Silikon /egennamn/ -

 

  1. är en polymer av kisel, syre och väte som används inom kemiindustrin, som smörjmedel i bland annat kopieringsmaskiner och inom plastikkirurgin för främst bröstimplantat på såväl män som kvinnor.
  2. är ett TV-program, se TV-program/Silikon.
145737-98Tjoffe, det där vetju du lika bra som jag att den informationen har ju du bara paste-at. Annars skulle det sett ut så här:
  1. är en polymer av kisel, syre och väte som används inom kemi industrin, som smörj medel i bland annat kopierings maskiner och inom plastik kirurgin för främst bröst implantat på såväl män som blondiner.
  2. är ett tv program, se tv program silikon.
Pus att man alltid ska ge ut en länk till låten så man egentligen förstår vad du menar med att den är skitbra, sådärför gör jag dig den tjänsten och lämnar här ut en länk till den asbraiga remixen. Fy fan va Spice Girls är BRA! Sing with me... SPICE UP YOUR LIFE.....
LÄNKLÄNKKLICKKLICK

image100

Kvällen

Idag har jag varit och fikat med en mycket trevlig och söt vän. Jag är inte mycket för att fika men denna kväll var mycket trevlig. Imorgon så ska jag ner till Norrköping!

Just nu lyssnar jag på Spice_Girls-Megamix-Promo_CDM-2007-GTi vilket är en jävligt bra låt ;)

145737-98

Det var på tiden!

145737-177- Bara jag slipper Anna "fläskberg" Book så är jag mer än nöjd!

145737-98
Parfymer! Vilken ska jag köpa?

Det är några parfymer jag länge velat köpa! När vi var i London luktade jag på dem men kom inte fram till vilken jag ville ha! Alla luktade gott och flaskorna var lika söta! Därför ber jag nu er rösta på vilken ni tycker/vet är sötast och luktar godast!

Versace Bright Crystal
Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz
A sweet floral fragrance with fruity, musky accents in a crystalline bottle Conveys pure sensuality, pure transparency, pure luminosity Top notes of pomegranate, yuzu, frosted accord Middle notes of peony, magnolia, lotus Base notes of plant amber, musk, mahogany

Vera Wang Princess
Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz
A girly fragrance from a cocktail of pink fruits & vanilla Sweet, sparkle & fresh Notes of water lily, lady apple, mandarin meringue, ripe pink guava Blended with Tahitian flower, wild tuberose Sheer base of precious amber, royal musk
 
Yves Saint Laurent Baby Doll
Eau De Toilette Spray 30ml/1oz
A fruity floral fragrance for women Girly, like a smile on your face & a spring in your step Starts with a fresh, sunny & appetizing scents Conveys a sweet & spicy character Notes of Red Currant, Wild Rose & Grenadine

Christian Dior Miss Dior Cherie
Eau De Parfum Spray 50ml/1.7oz
A young classic Dior fragrance with a modern, elegant twist Right for young, independent & assertive woman Top notes of Strawberry Leaves, Green Tangerine Middle notes of Caramel Popcorn, Strawberry Sorbet, Pink Jasmine Base notes of Fresh Patchauli, Crystalline Musk This delicious scent is wrapped up in a classic bottle with a bow

Chopard Wish Pink Diamond
Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz
A radiant fragrance that celebrates joy, exuberance, fantasy, femininity and spontaneity. This fresh floral-fruity fragrance opens with top notes of tangerine, neroli and pear, leading to a heart of rose, acanthus, apricot and freesia, leading to a base featuring amber, sandalwood and musk.


Sätt igång och tyck!

image100

Samtal med min vän Tommy om rosa bandet

Tommy - Tjoffe har du skänkt några pengar till rosa bandet?
Tjoffe - Ne jag har väl inga bröst?
Tommy - Ne men du gillar väl dem? Jag har själv precis köpt 3 sådanna rosetter.
Tjoffe - Jo det är väl klart!
Tommy - Men då är saken klar. Vill du hjälpa utrotningshotade djur eller utrotningshotade bröst?
Tjoffe - Du är ju ett geni Tommy!

145737-98


Han är för rar den där Tommy!
Mogatas och Stegeborgs hetaste kap!

image100

Marks & Spencer hearts bröstcancer

Bilden ?http://ec1.images-amazon.com/images/G/02/00/00/00/55/12/97/55129722._V25539007_.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://ec1.images-amazon.com/images/G/02/MandS/en_GB/core/nav/logo._V25759757_.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.Nu tycker jag att DU ska lämna ditt bidrag till cancerforskningen genom att köpa skitsöta underkläder till mig, din tjej eller dig själv. Marks & Spencer har släppt en bröstcancerlinje med världens sötaste underkläder!

Chek'em out!


Cute, huh!!?

Förövrigt så gillar jag Per Una Heart Print Satin Padded Bra storlek 36C/D och Chiffon Style Side Bow Bikini storlek 36. Go get it!


Nej nu måste jag sova

xxXOOooxxxOOxxXXoXO
Little kiss, little kiss, BIG KISS, BIG HUG, BIG HUG, little hug, little hug, little kiss, little kiss, little kiss, BIG HUG, BIG HUG, little kiss, little kiss, BIG KISS, BIG KISS, litlle hug, BIG KISS, little hug, BIG KISS, BIG HUG!


image100

YSL Perfect Touch

Som sgt så köpte jag ju en hel del skit på Stansted flygplats när vi var i London, bl.a Yves Saint Laurent's nya foundation Perfect Touch.

"New radiant brush foundationBilden ?http://images.saksfifthavenue.com/images/products/04/167/5578/0416755787460/0416755787460_275x275.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Innovation: The exclusive baby-skin complex restores the skin's optimal hydration leves.
Result: A smooth, even and radiant natural complexion from morning till night"
- YSL

Det låter va!!! Och det är SAAANT!
Lägg på ett lager och du är redo för en dag i ljus, med perfekt hy utan att se spacklad ut.
Lägg på två lager och du är redo för en het utekväll med dans och filmstjärnehy då den sitter ända fram till klockan 4, I promise!
Som de säger får du även en babylen finnish som varar hela dagen. Det är dessutom roligt att aplisera den med den härliga borsten!
Köp den, köp den hääär!

image100

Se förevigt ung ut? Tjoffe feat Cate lär dig hur!

Glöm anti-rynkkrämer! This is how you really do it!

"The Little By ittle Lift"
Är du rädd för att plastickirurgi kommer att göra ditt ansiktsuttryck permanent förvånat eller som att du konstant går i motvind? Nu vet de äntligen hur de ska gå till väga fr att skapa ett s anturligt lyft som möjligt!
http://www.users.cloud9.net/~destiny/MILF2.jpg
Kirurger rekommenderar att istället för att göra ett major ansiktslyft när du är runt 60 är det bättre att göra mindre ingrepp under årens gång. Efter experiment på donerade, döda kroppar (eeew) har de kommit fram till vad som gör att man ser så sliten och hängig ut! Under huden finns det massvis med fickor som är fyllda med fett och när du åldras så förflyttas dessa fickor samtidigt som de ändrar form, vilket är den största orsaken som orsakar häng, rynkor och håligheter. Expertkirurger har nu kommit fram till ett program du bör gå efter om du vill se fräsch ut längre!

När du nått och gått förbi 30-strecket
Först så försvinner fickorna med fett runt ögon vilket ger dig superfina kråkfötter och det kan kirurgerna lätt fixa med lite Restylane.

När du nått och gått förbi 40-strecket

Nu börjar kinderna hänga vilket leder till att man inte ser lika rund och frisk ut plus att linjerna från näsa till mun blir mer tydliga, något som också enkelt går att lösa med "fillers" så som Restylane.

När du nått 50-strecket
Nu kommer fettet vid käkarna och nedre kinderna försvinna vilket leder till att hudpartierna runt minnen och hakan kommer att börja hänga och ge ett såkallat "kalkonhäng". Detta fixeras med en lätt ansiktslyftning, men du då redan gjot ett bra grundarbete åren innan behövs det inte göras något grovjobb så du slipper se konstant förvånad ut!

Sen efter det tycker jag gott att du kan låtas åldras! 60 är ju trots allt det nya 40 och efter 40 ska man ju se lite sliten ut! Better start saving!

Good Luck people!
Best wishes,

image100

Stureplansprofilernas framtid

Hejsan Grabbar! Jag har tagit reda på hur eran vardag kommer att förändras de närmaste 4 åren!

Lunch på Sturehof - Ärtsoppa i en mindre galmorös matsal.
Semester i troppan - Fotboll på rastgården
Skumpa sprut - annat sprut efter att ha tappat tvålen
Ligga med snygga tjejer - sitta i sitt trista rum och onanera 365 dagar/år
Gå på bio med polarna - Se kvinnofängelset på en 14" tv
Shoppa Gucci - Få en nytvättad fängelseoutfit
Kokain - Heroin
backslick - slickbak

Jag tycker nästan lite synd om er grabbar!
Varma hälsningar från
145737-98


Skumparegn!

Nu ska jag kolla på Boende!Nu ska jag gå och kolla på boende som ligger 2 minuter från jobbet! Hoppa inte budgivningen springer iväg!

Tjing!

145737-98

Tjoffe.com kan avslöja Stureplansprofilernas riktiga namn!

145737-176

Eftersom jag har Göteborgs-Posten så börjar jag direkt att granska vad dessa heter på riktigt

Stureplansprofilerna heter Andreas Jonsson och John Kjellström. Offret eller så är det kanske något vittne som heter Elisatbeth Fritz. EDIT: Elisabeth är offrets Advokat! Jag hade så fel!!!

145737-98Gee! Undra om han Kjellström med mig? Någon John Kjellström i släkten, anyone??

image100

Vi svenskar är idioter! Swedbank arena

Swedbank Arena - i Solna...jag blir så förbannad på oss svenskar. Jag såg precis på nyhetsmorgon att ca: 60% tycker det är fel att en nationalarena ska få ha ett företagsnamn i vår ny  National arenasnamn.

Men då kan ni 60% idioter gå in och lägga 10 000:- var så vi kan bygga en arena som heter Solna arenan och inte någon sponsor?

- Vad tror ni det kostar att bygga ett sådant projekt?
- Vad stör det er att Swedbank byter några miljoner emot att synas i namnet?
- Kommer ni gärna betala högre biljettpriser när ni ska gå in för att slippa se namnet?

Det är pinsamt! pinsamt!

Det är lika illa som 55% av våra politiker tror att om man skulle sluta ha reklam i tidningen så skulle den bli billigare för man var inte tvungen att trycka lika många sidor.

En tidning finns för att sälja annonser och inte tvärt om!

145737-98

Twins by birth No.04

Bilden ?http://www.midfieldmedia.com/dynamaster/image_archive/cache/9ff0757d11853364e3ce5de25893e3e7_195x300.png? kan inte visas, då den innehåller fel. image174 image175
                    Ulf Groth                                                              Matthew Broderick

Vist finns det en likhet? :)

Vem är Ulf Groth?
?Jag kommer ursprungligen från Gnesta, är 48 år...?

*Stulet från en intervju av Sprig Mobil

image100

Twins by birth No.03

image579 Bilden ?http://farm1.static.flickr.com/230/471804647_4375267b69_o.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
                            Lourdes Leon                                             Jessica Alba


Madonna är ju faktist gammal nog att vara Jessicas mamma! En liten tankeställare!

*Bild stulen från
pinkisthenewblog, sorry Trent!

image100

En Kjellström!

Jag har hittat en Kjellström. Typ! Hon är jävligt lik en i alla fall. Eller kanske inte en Kjellström på det viset typ som att alla Kjellström-ar ser ut på detta viset. Utan mer som att om man skulle korsa mig och min syster skulle man få denna brud! Hon skulle ju lätt kunna vara en syster, helt utan problem, eller hur syster??!!!?

image173


Din åsikt tack? Kanske är lite svårt för inte som inte sett min syster och hon är deesutom jävligt hemlig så jag har tyvärr ingen bild på henne. Kanske kan scanna in en senare! Yaaay! (Jag kommer få stryk!)

image100

Tjoffe sprutar eld!


Detta är från en fest på slottet i sommras!

145737-98

Som ni ser tog även Tjoffes hår eld.
He's on fire!

image100

Fight for Kisses

http://www.ffk-wilkinson.com/

145737-98

Haha vilken lirare!

145737-172

Sitter och jobbar och får upp denna på hitta.se.

145737-98

Ebba Von Sydow - The Real Story!

Jag blev skitanyfiken på det där med portningen och grävde djupare ner i skandalgrottan, detta skall tydligen ha hänt:

Hon ska tydligen vara känd för att kasta drinkar på folk när hon blir full. Men i helgen fick hon hybris och gjorde ett big no no. Hon "välte" ett glas vin på VD:n för Stureplansgruppen, vilken för stunden tydligen var okej. Senare när han skulle presentera henne för en av hans vänner synade Ebba vännen uppifrån och ner, struntade i hans utsträckta hand, vände på klacken och gick därifrån och då ansåg VD:n att det fick vara nog.

Nu är Ebba portad från Stureplans nattklubbar i tre år!

Stureplansgruppen äger bland annat Laroy, Spy Bar, Sturecompagniet, Hell's kitchen, White Room och The Lab.

- Hon (Ebba von Sydow ) föregår inte med gott exempel, säger Stureplansgruppens Stephanie af Klercker till Expressen.

"Först tror jag faktiskt att det är ett dåligt skämt, då jag inte har blivit kontaktad av Vimal eller någon  representant från Stureplansgruppen, vare sig om att jag har blivit portad eller att de anser att jag har uppfört mig så till den grad vidrigt och illa i deras lokaler, att jag inte längre är välkommen att gå dit mina vänner går. Det fick jag läsa i Expressen, vilket förstås kändes obehaligt och tråkigt...

...Jag har skickat ett mail till Vimal och bett om ursäkt för om hans vän uppfattade det som otrevligt att jag inte hälsade artigt på honom. Det är jag uppriktigt ledsen för. Jag har aldrig, vare sig i helgen eller tidigare, varit ute efter att såra, kränka eller vara otrevlig mot någon.

Jag har heller aldrig tidigare blivit portad från någonting. Jag har aldrig knarkat, förstört något eller blivit utslängd från krogen. Jag går ut med mina vänner och jag betalar för mig. Vi köper våra egna drinkar, vi sprutar ingen champagne och vi är aldrig ute efter att skapa bråk eller uppmärksamhet. Och nej, drinkkastning är naturligtvis inte någon hobby jag ägnar mig åt - eller någon trend jag tror på hösten 2007."
- Ebba Von Sydow

Vem tror ni är boven i dramat? Läs hennes hela version på
Ebbas blogg

image100

Svenska kyrkans gör rolig reklam!

Svenska kyrkans annons.   

Här är Svenska kyrkans senaste reklamkampanj i Stockholm.
Den här gången är temat bön ? ?trådlöst och gratis? och med "fri support".

Jävligt roligt om ni frågar mig.

145737-98

Ebba... Lilla Ebba...

145737-171


Det är du och jag som kommer att sitta på Sundbybergs Pizzeria och dricka storstark nu i tre år framöver!

145737-98

Varför? Svar sökes!

Det är några saker jag alltid har undrat över och jag är tacksam för svar, vettiga som ovettiga!


  1. När ett sår som man har på huden börjar läka så klias det! Varför klias det? Jag tycker det är skitdumt. Då det kliar så klias man ofta tillbaka och river, utan mening, upp såret igen. Det tycker inte jag är speciellt bra för läkningsprocessen och undrar nu varför kroppen började med det ologiska beteendet.
  2. Varför attraheras homosexuella kvinnor av män? Och då menar jag inte det manliga könet utan jag menar de där kvinnorna som är så mycket man att man inte vilket vilken kön hon har egentligen. Är man lesbisk så är man väl det för att man attraheras av tjejer, precis som män attraheras av tjejer! Du vet, kvinnliga former och beteenden! Samma sak gäller i.o.f bögar med. Förstår ni min tankegång?
  3. Varför demonstrerar man? Borde inte alla veta vid det här laget att demonstrationer inte fungerar och att situationen oftast blir värre.
  4. Varför har mobilen mms-funktion? Är det verkligen någon (utöver min mamma) som använder den?
    Tjej eller kille?

Fler frågor kommer garanterat!                                                                                            

image100


Twins by birth No.02

The image ?http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11909/eva330.jpeg? cannot be displayed, because it contains errors. The image ?http://msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/060710/060710_simpson_vmed_2p.widec.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
                            Eva Mendez                             Jessica Simpson

image100

För fan Madde!

145737-170

Det var roligt första veckan vi lekte kurragömma men detta börjar bli larvigt!

145737-98

Det var där han sov inatt!


Igår när jag var ute i norrköping och festade så träffade jag på min systers pojkvän Fredrik ute på krogen. Fredrik var som alltid mycket trevlig och rolig men jag tror det var lite mycket av det goda för hans del.


Jag fick i ett mail med lite bilder från hans kollegor på Telia. När de kom imorse och skulle öppna butiken så hittar de Fredrik ihopkrupen i deras kassaskåp. Enligt uppgift så söp Fredrik bort nycklarna och var tvungen att hitta alternativ sovplats.

Fredrik uppger idag att han mår bra :)

145737-98Hahaha sjukt kul. Frågan är bara.. är det sant? :)
Undra om han kan fixa en Nokia Prism åt mig? Det är nämligen en djävel på telia som lovat mig det men han ahr inte ringt än...
om jag låser mitt abonnemang det vill säga! Vilket jag självklart gör om jag får en nokia Priiiiism

Anyhoo, han kände inte igen mig i lördags så jag tror inte att han kommer att göra det...
Någon som vill köpa en Nokia Prism åt mig?
Jag vill bara ha en vit!

Puss puss

image100

Vilket party!

Nu är jag berusad så det heter duga! mina 40 dagar är slut och projektet är genomför! vad roligt jag har haft ikväll. Jag ska aldrig mer vara nykter!

Tjing!

Dagens sms

Hej, vi möttes på Otten igår. Varför lämnade du ditt visitkort i min bakficka? / Sanna

145737-98

Twins by birth No.01

(var tvungen att komma på en egen titel)

Bilden ?http://www.eber.com.br/famosos/img/a/gwyneth-paltrow-feia-oscar.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. + Bilden ?http://cache.viewimages.com/xc/73645029.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1935B3684F2B7A07BEBFADD0B74FE661F53284831B75F48EF45? kan inte visas, då den innehåller fel. = Bilden ?http://www.filmfestivals.com/images/tiff2005galery/images/Claire%20Danes.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
            Gwyneth Paltrow             Giselle Bündchen             C laire Danes

image100

Kjell fuskar!!!

145737-169Hur kunde han göra såhär mot oss? Det är ju förskräckligt. Här påstår han att han ska åka mellan Haparanda och Ystad på en gräsklippare och så fuskar han.


Kjelle hälsar att han bara var och hälsade på en vän så han vart skjutsad tillbaka till sitt utgångställe.

Vi på Tjoffe.com säger:
- Skitsnack!

145737-98

Tatuerings bluffen!

http://www.cesamq.se/qigong/b3.jpgTvå av mina kära kompisar var nyligen i Tunisen. För att göra en lång historia kort så går dessa två till en tatuerare. Den ena ber tatueraren att skriva " Öde" och den andra " Stark själv". Det är alltså på kineskiska tecken som det ska skriva dessa budskap med.

När tatueraren är klar så betalar det och är mycket nöjda. De går sedan tillbaka till hotellet och visar en anställd deras nygjorda tatueringar. Han börjar att gapflabba då han har studerat kinesiska en längre tid.

Det tatueraren hade skrivit var inte alls öde eller stark själ utan vad det egentligen stod:

- Vuxen tonåring.
- Man, kvinna gay för alltid.


Denna tatuerare lever troligtvis inte idag trots att mina vänner förnerkar att ett brott har begåtts. :)


145737-98


Arga lappen!

[mr_nice_gay+-+Linnea+och+Emilia.jpg]Hahahahahahahahaha. jag tror jag dööör! Hittade länken till
DEN HÄR SIDAN
på min syrras blogg, referenslänk! Och det var tamefan skitkul! De roligaste inläggen är postade under kategorin "Goda grannar" som faktiskt är inskickade av min bäste msn-vän madox/alex, hahaha!

Sjukt kul. Undra vad han gör egentligen, för att gå gubbe på nerverna på det där sättet!

Just dä ni!

No more mr. nice GAY!!!!!Trevlig helg pözz


image100

Min musen driver mig till vansinne!

Och då pratar jag inte om musen man har till datorn....
Jo det gör jag. Typ var 5e minut drar muspekaren iväg till övre eller nedre vänster hörn så att jag antingen klickar på ingenting eller den där irriretande Start-menyknappen! Jag blir snart tokig och spöar upp musdjäveln!
Det är så jävla irriterande när man sitter med lassoverktyget i Photoshop och har varit skitnoga i hela fem minuter och så ba BAM rätt upp i hörnet och allt blir förstört. Mother Fucker!

Hittade
den här roliga sidan under min jakt på en musbild!
Photoshop - Gotta love it!image100

Har ni sett?

Fick ett litet tips igår om två roliga figurer vid namn Purple & Brown. Check it out:


Gillade du det? Här är lite mer good stuff!
Purple & Brown

image100

Lather me with love!

Som ni kanske märkt har jag nu kommit hem från min Palma/London-resa. I London köpte jag en duschcreme från Victorias Secret som heter Lather Me With Love, AND IT'S FUCKING AMAZING!

Nr.1 - Flaskan han svarta och rosa detaljer och hur snyggt är inte det då?

Nr.2 - Cremen är bubbelgummsrosa och skimmrande med en gnutta glitter!

Nr.3 - Den är asdryg och flaskan är stor!

Nr.4 - Det luktar underbaaaaart! Inte så mycket godis, vilket jag vanligtvis faller för, men huur gott som helst! Så gott att man knappt behöver använda parfym efteråt då doften verkligen fastnar. Inte så att det bli kvalmigt utan mer som mjukmedel på kläder. Man måste komma nära för att känna!

Nr.5 - Man blir såååå mjuk efteråt. Man behöver inte smörja in sig. Jag har iof inte speciellt stora problem med torr hud, men ändå!

That's about it! Undra vad det är för dundergrejer i den där egenltigen?? Äääh, who cares!
Sugen på att köpa, eller bara veta mer?
Klicka här!

image100


WOW-HÅR!

När vi ändå snackar en massor om hår MÅSTE ni kolla in denna sida där hår säljs till produktioner av t.ex peruker och hårförlängningar! Inget asiatiskt b-hår här inte.
Vissa får över 20.000 för sitt hår! Jag säger bara wow!


KLICK, KLICK, KLICK, KLICK

Visst blir man imponerad?!!!
image100


Vad är egentligen blont hår?

Som ni kanske märkt är tjoffe lite förtjust i chicks med blont hårsvall, men vet han egentligen själv hur brett sortiment det finns på blonda strån. Själv tror jag att han inte har en aning. Jag ska nu berätta för alla er vad blont hår egentligen är och att förmodligen största delen av Seriges befolkning faktiskt är blonda, precis som det sägs utanför rikets gränser!

image168
Detta är alltså bara några av alla de blonda nyanserna som finns men den ljusaste och den mörkaste finns med och sen är det ju allt där i mellan! Jag t.ex har en blandning mellan Dark Ash Blonde och Soft Medium Blond och kan på sommaren få, iof med hjälp av solens strålar, slingor av färgen Honey Blonde. Tänk på att den typiska skandinaviska färgen cendré, även kallad råttfärg, också är en blond färg. Kanske lite mer askig än de som visas ovan dock! Vilken färg har du? Du kanske också är blond utan att veta om det?

image100

Bingo i Vakna med the voice

145737-167Jag sitter och kollar på Vakna med the voice.

Jakob: Vilket gillar du bäst? Blondiner eller bruntter?

Bingo: Haha vad är det för fråga?
145737-98

Hur många kilo hår har du Jihde?

Peter Jihde - Idol-programledaren som även leder Sportklubben i TV4 Sport.Hur mycket hår har du Peter?
- jag skulle gissa på runt tre kilogram.

Men då pratar vi bara det på huvudet?
- Precis på resten av kroppen kör jag brasilian-style.

Bra då vet jag, men gör det inte ont?
- Jo men jag är väl en karl!

Tack för mig!
- Tack själv.

145737-98


Visst är det förskräckligt!

image357

145737-98

om Alex och Sofie skulle skaffa barn...

145737-24+ 145737-26= 145737-25

145737-98

Casse och Emelis katter!

image74Jag har två vänner som bor ute på landet, då menar jag verkligen landet! Detta är 4 mil från något övrigt livstecken.

Det bor där tillsammans med två katter som heter Teddie och Freddie eller som jag brukar säga: Freddie och Perry. Detta är två bortskämmda katter som endast äter upp gelebitarna i kattmaten. Jag hittar en bild på dem på Emelis blogg.


Fast det är egentligen inte pga av katterna jag skriver detta inlägg utan det är snarare för att kunna framföra detta:

- Casse och Emelie ta och städa eran övervåning! Det ser lika bra ut som när jag kör bil! Jag kommer nog ner i helgen!

145737-98

Var är du Cate?

Jag saknar min bloggkompis! Vart är du? Är du tillbaka i Sverige?

/ Tjoffe.com

Hur stor är Anna Book i verkligheten?

145737-165Jag sitter och kollar på Ranking The Stars på Kanal 5. Det ploppar upp en tanke i min hjärna om att Anna Book verkligen måste vara hur stor som helst. Hon får varken plats att profileras i helbild i min platt tv eller blogg.

Hon måste helt enklt vara gigantisk! Anna är nog det äckligaste jag vet. Hon förstör hela programmet som i övrigt innehåller otroligt snygga tjejer som Josefine Craford och Hanna Graaf,

Jag fortsätter att tänka på hur stor hon egentligen är, Anna alltså. Hon måste väga över 130kg och ha ett BMI på minst 43? Hon fyller 1.5 fotbollsplaner om hon lägger sig på mage. Hon använder frälsningsarméns sopptält för att skymma sin gigantiska kropp!

Anna Book är fy och blä!

145737-98

Metro tekniks Anna Olin har styva bröstvårtor ;)

145737-164Det är sjukt vilka grejer man reagerar på när man ligger i soffan och kollar på tv. Eftersom jag är kille så reagerade jag inte på att Anna Olin står där och berättar om ny teknik utan jag lägger istället märke på att man ser hennes styva bröstvårtor trots att hon har en relativt tjock tröja på sig.

Vi killar är bra konstiga!


145737-98
Tiësto kommer till Sverige!

145737-163Tiësto kommer till Norrköping, Sandviken och Stockholm.

En fråga som jag verkligen ställer mig är varför han valde att spela på en sukig klubb i Norrköping. Dessutom så kommer han spela där en onsdag.

Tiësto kommer inte vara nöjd med Norrköpings publiken... Tyvärr.

145737-98

Har ni 10 minuter över så passa på att se denna


Detta är skrämmande vad lite vi kan om Asien.

145737-98

11 dagar kvar!

Nu är det bara 11 dagar kvar på  min nyktra period. När jag är klar med detta så kommer jag köra en galen utgång och inte sluta förens i september nästa år!

Jag mår sämre än jag någonsin har gjort tidigare. Jag har konstant ont i huvudet. Jag får inga fredags-sms där jag blir informerad om galna fester.

Dett är det sämsta projekt jag har gett mig in på!

Någon annan som har testat 40 vita dagar?

145737-98

Mail från Joakims polare

Jag fick precis ett mail av en av Joakims vänner. Han skrev ner lite pinsamheter och skickade med en bild på Jocke som han kallar honom. Joakim är en trevlig kille som ofta skriver kommentarer i denna blogg. Joakims vän ville gärna vara anonym för han sägs vara rädd att Joakim kommer att sparka ut honom ur deras rymdforsknings sällskap.

Bilden ?http://www.simonnicholson.com/images/fat_boy_sim2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Här har vi en bild på Joakim.

Jag är glad för din skull att du föddes med förmågan att kunna skriva korrekta prepositioner och meningsuppbyggningar.

För ligga lär du ju inte få!

145737-98

SL kan dra åt helvete!


image162
En sinnesjukt proppfull buss

igår efter Resumébar så skulle jag och min polare Christian hem mot Söder. Vi knallar ner mot tuben för det är det enklaste sättet att ta sig hemåt.


Precis när vi ska knalla ner så möter vi massor av folk som ser sura ut och vii försår varför när vi kommer ner på perongen. Det står "ersättningsbussar pga stömavrbrott"

Vi går upp till ersättningshållplatsen där det verkligen kryllar av folk.

Det går 5 min och ingen buss är på gång. Det går 20 min fortfarande ingen buss. För varje minut så blir vi bara fler som står och väntar. På motsatt sida så kommer det till slut en buss. Men den är redan innan den stannar alldelles proppfull. Folk står smokat i gångarna..

Vad händer när en sådan buss krockar? Kan man överleva?

Efter 30 minuter så ringer vi en taxi men det visar sig att de inte kan komma förens tidigast 10 minuter så vi strunar i det och precis när vi har lagt på så börjar tunnelbanan gå igen.

SL! NI ÄR SKYLDIGA MIG EN HALVTIMMA SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT FÅ TILLBAKA!

145737-98

Schulman får ersättning efter Expressens jättetabbe!

Del av Expressens förstasida.?Succébloggaren Calle Schulmans självmordförsök ? skriver själv om psykvården? stod det på Expressens förstasida i dag.

Problemet är att Calle inte har skrivit någon artikel eller försökt ta livet av sig.

Calle kommer att få så sjukt mycket pengar av Expressen Otto Sjöberg. Det lutar lite lätt åt Persbrant skandalen vi såg för något år sedan.

Hur kan jornalisterna hora ut sig så mycket för att få lite läsare. Jag skäms över att Expressen ligger under Bonnier...


145737-98

Edit:
Läser på Clas Lindbergs blogg att han vet vad Calle fick i ersättning:


Jag vet vad han fick
"Jovisst, serru. Calle fick 200 såna där uppblåsbara getingar. Såna där som medarbetarna brukar hålla upp i luften när de ska skryta om att de minskat upplagans jätteras. Calle fick platsdjuren "för skada och och eventuella men", som Expressen uttryckte sig. Jag tycker det är snålt, men Calle ska enligt uppgift vara nöjd."

Fråga Olle - Men kåtbocken Henrik Lundström

145737-161Det är roligt att se Henrik Lundström sitta i fråga Olle studion och snacka om hur man kåtar upp folk och att storleken inte spelar någon roll.

Varje gång jag ser denna stolle så kommer jag att tänka på vad han utsatte min polare för när hon var på gala premiären av Göta Kanal 2 i Motala. Efter en intensiv efterfest så blir hon och hennes polare erbjudna att sova på Henriks hotellrum och de nappar på det.


Men när det är dags att sova så är det inte det som Henrik är sugen på så han ställer ett ultimatum att antingen så ligger de med honom eller så kan dom dra.

Det är inte alls sugna på honom och får äran att sova hos Rafael Edholm istället. Han var för övrig jävligt proffsig och utnyttjade inte sittuationen... Säger hon iaf!

Filmer Henrik har varit med i:
Darling, Göta kanal 2, Ondskan, Kocken, Tillsammans m.m.

145737-98

Både jag och Alex går vidare i livet!

145737-160Du har funnits där vid min sida sedan augusti 2006. Du har givit mig många skratt, oftast flera om dagen! Du har skrivit upp mig på vip listor ett flertal gånger och jag har bjudit dig på bio.

Nu har du valt att gå vidare i livet så nu tar jag tag i detta...

Nu raderar jag denna snabbknappen i Firefox som jag har klickat på 3-4 gånger per dag. Den har varit där så länge så den kommer att sakna den.

Men det är inte bara Alex Schulman som går vidare i livet. Det gör även jag! Jag får inte berätta vad det är förens vid klockan 11:00 imorgon.

Vill ni veta vad det är så kan ni ringa mig på 0709 - 65 33 86 eller så får ni vänta tills imorgon!


145737-98

MacBook i guld!Om jag hade haft 12000:- till övers så hade jag tveklöst köpt detta skal till min MacBook!

Vill ha!

145737-98

Ny lapp i receptionen!

145737-159

145737-98

Träffade Johan Plexus Odenmark

http://www.timrahalsostudio.se/include/images/plexus.jpgImorse när jag satt på bussen till jobbet så kommer det en riktig jävla biff och sätter sig brevid mig. Jag får knappt plats och börjar bli lite irriterad. Jag kollar först då upp mot hans ansikte och ser först då att det är Plexus som sitter brevid mig.

Jag sitter helt tyst resten av resan. Säger inte ett ord för jag har faktiskt inget att säga till denna fd. kändis!

145737-98
3 iPhones :)

145737-158Det är några som har lyckats få tag på ett exemplar av Appels iphone. Nu har jag tre stycken ;)Jag ska låsa upp de två nya ikväll!
145737-98


5km blev 7.5km!

Bilden ?http://www.pacino.se/fotobloggen/img/061123_riddarfjarden.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Igår var det dags för mig att ge mig på en av de största utmaningarna detta år. Det var alltså att springa 5 km.

Jag trodde verkligen att jag skulle dö inann jag startade men hela rundan runt riddarfjärden gick över förväntan. Inte ett stopp. Dessutom så fick jag veta att den inte var 5 utan 7.5km. Så idag är jag lagom sliten. Men det ska nog släppa tills jag gifter mig!

Nu säger "D" att jag ska springa denna runda minst 2 gånger i veckan!,

145737-98

Alex Schulman på The Voice

145737-157Sitter här i soffan och äter flingor och gammeldagsmjölk. Jag brukar ofta se på Vakna med The Voice med Josefine Craford och han Jakob.

Eftersom Alex Schulman slutade blogga i måndags så trodde jag för en sekund att man inte skulle få se mer av honom på ett tag. Men ack så fel jag hade. Han har nu varit i nästan varje morgonshow och talat ut om varför han slutade. Dessutom så får han mer pressytrymme än det där munkarna i Burma. Det skrivs spaltmeter om fd. bloggaren Alex Schulman.

Jag har alltid sett upp till Alex då han är ett genie som nästan alltid väljer att gå rätt väg för att nå sitt mål om att bli en superkändis.

Han har lyckats igen! Han har aldrig varit så känd som nu. Han lyckas alltid när det gäller pr. Allt pr är positiv pr!

Tro mig om bara några månader är han större än någonsin!

145737-98

Dagens modeikon på Mediamarkt!

145737-156Denna gubbe är så rätt! Släng er i väggen Elin Kling, Ebba Von Sydow, Sofie Fahrman och alla andra modeikoner.

Såg denna gubbe och kunde inte låta bli att fota hans outfit.

Skor: välputsade, Hugo Boss
Byxor: Bruna mjukisbyxor, CK
Tröja: Urtvättad grön, Acne
Överdragströja: lite nyare grön, Fred Perry
Jacka: Trendigt mörk Fillipa K.
Parfym: Vonder Stink Svetter, A&F

Tyvärr så ser man inte hur hans byxor sitter. Det är ingen stretch kvar och de sitter precis vid naveln.

Antal i en outfit: 7st

Är det inte tre som gäller?

145737-98


Nu ska jag ut och springa 5km!

Klicka för stor bildNär jag kom till kontoret i fredags morse så blev jag hånad av min chef att jag fortfarande hade lite träningsvärk. Så han har mer eller mindre tvingat med mig på en 5km joggingtur. Jag uppskattar absolut att han drar med mig på sånna saker men ni fattar inte vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon!

3 saker som jag inte kommer att kunna göra imorgon med den träningsvärken som jag kommer att ha.

- Gå
- Sitta
- Ligga

Ni fattar inte hur dålig min kondis är. Det ända fysiska anstäningarna jag har gjort de senaste tre åren är:

- 78 utekvällar
- 5 springa till bussen
- 1 Fotbollsmatch

145737-98

på jakt efter en klocka...

Omega Constellation Double Eagle White Dial SteelMitt nästa projekt är att köpa mig en riktigt ordenklig klocka. Jag har kollat runt lite nu i ett halvår men inte fastnat för någon speciell.

Har ni något förslag på modell?

Posta gärna en länk!

145737-98
Facebook febern!

145737-155
Är det någon som kan säga ärligt att de aldrig skulle kunna klara sig utan applikationerna på Facebook? Så förbannat ovärt!  Jag funderar på att skaffa mig en Humla.com igen.

145737-98

Rocky tycker att det är läskigt!

image154Nu börjar jag verkligen  bli trött på allt tjaffs i burma. Vad handlar det om igenligen. lite munkar hit och lite munkar dit.

Nu går Sylvester går ut och säger att det är värre än Vietnamkriget så börjar jag undra ifall detta kanske är något som vi borde ta på allvar?

Vietnamkriget tog ju en jävla tid att få slut på och vem orkar med att se denna röda färg i flera år till? Inte jag iaf.

Så för lilla rockys skull. Sluta slå ihjäl prästerna!

145737-98

Uppdatering Palma

Resan via London gick bra förutom att jag var tvungen att tjacka provisoriskt pass då mitt internationella id-kort inte var tillåtet att flyga till London på. Men när vi väl kom till Lodon sa det artige britten att de hade accepterat ett schengen-kort! Suckers fuckers! Väl framme höll vi på att dö för det var så varmt. Jeans är alltså inget att rekomendera. Men när vi bytt om var det helt perfekt! Temperaturen här är väl som en riktigt varm svensk sommar!

Idag gick vi längs med strandprommenixen in till "Palma centrum", jag skulle vilja säga att shoppingutbudet var sådär! Men det är bara bra då vi egentligen ska shoppa i London så de gäller att hålla i pengarna! Jag köpte även en bikini då denBilden ?http://www.zonetravel.ro/pics/big/palma.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. från Victorias Secret inte kom fram i tid!!!!! Så i morgon ska vi packa picknik-korgen och dra till playan.

Vi var och handlade mat också och det var asaroligt! Tänk dig känslan av att en ny produkt har kommit till Hemköp som du bara måste prova! Precis så känns det att gå in i en mataffär utomlands. Plus att en flaska rosé kostade 15 spänn. 15 SPÄNN????

Jag längtar INTE hem till Sverige och jag och Sander funderar på att flytta hit!

Återkommer

Yours truly
image100

Hejsan Simon/Anonym/Joakim = IP: 58.41.143.222

Eftersom du ofta besöker min blogg så har du ett intresse av att se vad jag skriver. Eftersom jag satt och funderarde över annat under mina svensk lektioner så har min förmåga att utrycka mig i skrift drabbats. Det finns ett talesätt som heter skriv som du talar och det kan man väl säga att det är precis vad jag gör.

Det är väldigt roligt att du i detta morderna samhälle inte förstår att när man skriver ett inlägg från samma dator fast använder sig av flera nicknames så går det barnsligt lätt att spåra. Så man kan säga att du även har brister och det är inom det tekniska. Grattis!

Jag älskar att du besöker min sida och du är varmt välkommen att fortsätta att besöka och kommentera min blogg.

Love Ya!

145737-98

Jag är ett hatobjekt!

Jag är så otroligt glad! Det finns någon där ute som hatar mig. Det är ett gott tecken. Det finns en Joakim som skriver lite kommentarer om att jag är en värdelös bloggare och att jag inte kan skriva. Jag blir lika varm varje gång jag får dessa hatkommentarer.

Idag har Alex Schulman slutat att blogga. Förra veckan slutade hans bror också att blogga och började med att skriva veckobrev istället. Det är alltså 350 000 läsare som inte vet vilken blogg de ska besöka i framtiden!

Joakim och de andra 349 999 kommer säkert till min och Cates sida!


145737-98

Leggings är så himla fult!!!

LeggingsDetta är en grej som jag ogillar över allt annat just nu. Förra året skrev jag om att jag tyckte att högklackat var onödigt. Men detta är inte onödigt utan snarare osmakligt. Det är lite i stil med foppatofflan.

Leggings är inte snyggt på något sätt. Ni mode tjejer borde veta att det bara är söder drägg som har på sig sånt nu för tiden.

När jag träffar en tjej som har detta på sig så brukar jag få från 100 till 10.


Snälla tjejer! Skicka era leggings till något u-land, de har mer nytta av dem än ni har!!!


145737-98