Tidningsreklam vs. bioreklam!Se denna!

145737-98

Migrationsverkets nya blankett från och med nu på måndag!

Jag har kommit över den uppdaterade blanketten som migrationsverket kommer att använda från och med måndag. Migrationsminstern Tobias Billström försvarar den förenklade blanketten med att det ska bli lättare att fylla i rätt. "idag är det lätt att det fuskas och överdrivs i ansökan. Denna chans minimeras från och med måndag.

145737-325

145737-98

Nu är det hög tid att adventsstäda dataskärmen...

Inga konstigheter - bara nöje!

CLEAN  
PS. Klicka på ordet clean.

145737-98

Det var på tiden!

145737-324
Satan i gatan vad skönt att höra! Detta kommer att leda till att du kommer att kunna köpa enbart de kanaler som du är intresserad av och slipper betala extra för typ sportkanaler som du endå inte skulle få för dig att titta på. Det kommer att kunna bli så att man kan köpa programkort på 7eleven.

-jag tar vill ha en kaffe ett Aftonblad och ett månadskort med 3:an, 6:an, MTV och Discovery.

När faller Systembolagets monopol måntro?

145737-98

Ibland är även jag en trasig själ...

Jag anser mig själv vara en otroligt glad och positiv person utan några som helst problem. Jag saknar helt och hållet problem i mitt liv. Jag har massor av trevliga kompisar, bra ekonomi och ett trevligt jobb. Jag är helt enkelt lycklig!

Men även jag är deprimerad ibland. Det är inte ofta men när det väl kommer över mig så mår jag riktigt riktigt dåligt. Att vara deppad utan orsak tror jag är mycket värre än när man är deppig över något som har hänt. Det går mer in på djupet detta. Kanske är jag helt fel ute.

Just nu är jag inne i en deppig period. Det börjar bli vinter och därmed mörkt. Jag känner mig en ensam och liten. Tro det eller ej men jag är lite sugen på att skaffa sig något seriöst. Jag skulle vilja ha en liten men trevlig sekelskiftslägenet med öppen spis där man kunde sitta och bara vara, med eller utan en söt och trevlig tjej. Var jag än sitter idag så har jag en dator eller någon pryl precis framför mig. Jag kan inte komma på senast när jag bara satt still och bara satt och funderade på livet. Jag saknar Stegeborg och allt lugn som finns där ute.

Talade med min syster tidigare idag och hon gav mig lite dåligt samvete över att jag har spenderat massa pengar på skit under detta år. jag räknade på mina utgifter förra veckan och jag har nästan lagt 100´ på kläder och krogen under detta år. Detta dämpar inte direkt min ångest.

Så nu funderar jag faktiskt på att sluta blunda för möjligheten att skaffa mig något seriöst. Bara jag börjar att tänka på det så uppstår två frågeställningar. Den första är hur vill jag att en flickvän ska vara? Förut har jag enbart gillat blondiner som ser så härliga ut som möjligt, men är det verkligen ett krav som är relevant? Den andra frågan jag ställer mig är jag verkligen något pojkvännsmaterial?  I dagsläget så är jag nog verkligen inte det.


Jag skulle vilja ha en flickvän som var härligt  mysig. Hon skulle dessutom vara social och inte vara rädd för att ta kontakt med folk. Ett av de lite viktigare sakerna är att jag skulle vilja träffa någon som hade sjukt mycket ideér som hon dessutom förverkligade. Helt enkelt en snygg och social entrepenör.

Hur kommer detta att sluta?

145737-98

Vi har en vinnare!

Bilden ?http://www.upsales.com/sv/images/biobiljett.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.swema-trading.se/images/img-biobiljetter.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Någon har vunnit två biobiljetter eller middag med mig och tjoffe!
Vem tror ni att det är? Den som gissar rätt först får en tröstbiljett.

image100

Hår på konstiga ställen!

Jag måste säga att det mesta konstiga och nästan lite äckliga stället människan har hår på, jo det är sant, det växer hår där, är det HÄR stället. Visst ä det stört? Ännu konstigare är det att man "smyckar" det!

image100

Where ever did she go?

image323


Okej nu var det så här va! Jag gick in på facebook kanske 4-5 gånger om dagen och det enda som hände på det där stället var att man fick typ vampyrsinbjudningar. Det hade helt enkelt blivit tråkigt! Men jag lärde mig det inte utan jag fortsatte gå in på facebook 4-5 gånger om dan' så jag kom på att det enda sättet för mig att sluta bry mig om facebook var att gå ur skiten. Och vilket rabalder det blev efter det. Folk ringde, skickade sms, skrev på msn och till och med muntilgt frågade de mig:
- Hallå, alltså du! Har du tagit bort facebook vahettere?

Så idag efter att person nummer 6 ifrågasatt mitt avslut bestämde jag mig för att bli medlem igen. Och om ni tittar noga kan ni även se mig tillbaka på er vännerlista. Bra va?

image100

Polly Pocket

image322


Alltså, nu vet jag att jag tjatat rejält om gamla leksaker på sinaste tiden men jag har väl hamnat i en sentimental period i mitt liv. Jag såg en bild på ett Polly Pocket och sen var jag fast. Jag älskade att leka med Polly Pocket när jag var liten. Min syster hade en eller två stycken som jag fick vara med och leka med ibland och det var jättekul. Jag brukade skaka askarna med dockorna i och låtsas att det var jordbävning. Fast jag skämdes alltid lite efteråt, för det kändes liksom jävligt brutalt och elakt mot minidockorna som bodde i asken. Men jag gjorde nog bara vid några få tillfällen, tror jag.

Nu kan jag inte sluta leta efter fler varianter och jag har bestämt mig för att börja samla. Ja du läste rätt. Så har du eller om du vet någon som har några gamla Polly Pockets på vinden -  TELL ME och du kanske kan få dig en slant för dem. Jag vill ha Polly Pockets NU! Har hittat några stycken på tradera och några på ebay men där ifrån törs jag inte köpa.

Förstår inte varför de gjort om Polly Pockets till mini Barbiesar? Polly Pocket liksom... det hörs ju på namnet att det ska få plats i fickan men istället ser det ut så
här! Var är världen på väg?

Kul men ful Polly Pocket-sida!

image100


Bra jobbat Cate!

Idag har jag jobbat som en bäng! Men vaddå kanske ni undrar nu? Jo det är nämligen så att jag byggt upp en web-shop till det andra företaget jag jobbar på som heter Happy Kid. Vill ni se webshoppen?

Webshoppen Happy Kid


Den är inte klar än. Därför är den på den temporära adressen för sen kommer det bli happykid.se. Gå in där och handla när ni får barn så betalar ni min lön samtidigt. Jag funderar på att skaffa barn nu efter som att jag kommer kunna köpa allt till inköpspris. Men jag måste ju gifta mig först. En tjej måste ha sina principer.

Men i alla fall visst var den fin?! Jag har designat den själv. Getar som betar!

image100

Inbjudningskortet är klart!

145737-321

Jag brukar alltid vara ute i sista minuten när det gäller allt. Men det finns faktiskt undantag. Jag har hyrt Palace på min födelsedag nästa år och vill att det ska bli perfekt in i minsta detalj. Så nu skickar jag ut inbjudan till det gäster som inte är från stan. Det är de som behöver lite framförhållning.

Har du inte fått din inbjudan så kommer du snart att få den, dvs. om du är min vän.

Vad tycker ni om inbjudan? Jag är rätt nöjd med den.

145737-98

Fruntimmer!

image321

Vi ska förmodligen snart flytta. Med vi menar jag vi på Promo. Ni vet företaget jag jobbar på! Det innebär att fastighetsägaren letar nya hyresgäster. Därför kommer det nissar in i rummet jag sitter i nästan varje dag vilket är extremt störande då jag helst vill jobba i fred. Jag måste säga att jag ändå roats lite av hyresvärden när jag lyssnat till hans snack. Därför tänkte jag dra lite citat!

Efter att ha pratat med sin fru över mobiltelefon:
- Fruntimmer! Jag har flera gånger sagt att hon ska ha ett extra par bilnycklar i handväskan. De har ju så mycket annat skit & skräp i handväskan, men ett par nycklar, det ska tydligen vara helt omöjligt. Så typiskt fruntimmer! Fast det kanske man inte ska säga högt när det sitter ett där. *Nickar bort mot mig & skrattar ett casse-skratt*

- Här har vi bastu, dusch och här är då en 8x10 meters pool. Med jet-stream. Vilken grej va?! Att bygga in en pool i en lokal som denna. Det glada 80-talet, va! *Nickar, ler & upprepar* Det glada 80-talet!

Härlig kille det där. Hans fru is a lucky peace of meat.

image100

Favoritlåt - v.48

Min favoritlåt vecka 48 är: Vanessa Paradis - Be My Baby
Vilken är din favoritlåt just nu?

image100

Baking Cup Cakes

image315Nu har vi bakat 24 st. Cup Cakes the Martha Stewart way. Det var roligt men ganska kladdigt. Vi fick inte riktigt in snitsen med Thefluffy butter cream topping men övning ger färdighet. Ola & Sara fick varsit smakprov och de tyckte att det var gott... sa de i alla fall. Jag tyckte att det smakade gott men lite för sött. Det räcker med en om man säger så!

A top of the muffin day to you!

image100

Nip/Tuck S5

image314

Har precis börjat se på säsong 5 av den bästa serien på länge - Nip/Tuck.
Intror till första avsnittet var asbra. Jag såg det två gånger. Det känns som att jag inte kommer bli besviken. Kirurgerna har flyttat till änglarnas stad Los Angeles och här känns det nytt och fräscht. Är det något denna serier är bra på så är det att hitta nya intressanta och helt skruvade saker att "berätta" om. Andra säsongen har fortfarande vart bäst, men jag hoppas på denna 5e säsong.
För er som ännu inte sett Nip/Tuck - Gör det!

Syskongräl

image313

Min syrra och jag har under en lång tid varit oense om en grej. En grej som hände 1992, typ. Jag var alltså 6 år. Min syster hade en jättefin Barbie (Barbie Magic Dance), som ser ut lite som min syrra vid närmare eftertanke, som jag säkert var jätteavundsjuk på. Denna Barbie hittas senare, av min syrra, med en kort blond Victoria Beckham-page istället för sitt långa vackra princesshår.

Min syster går till attack och anklagar mig. Vem skulle inte gjort det liksom? Men nu är det så här att jag är 100% säker på att det var min yngre bror och någon av mina äldre bröder gjort dådet! Minnet berättar att jag går in i tv-rummet och ser de två klippa i håret var på jag frågar vad de gör. Senare minns jag även att jag hittar blont hår undangömt i springan mellan bordsskivorna i tv-rummet. Min syrra trodde absolut inte på storyn och när man täntker efter låter det helt whack!

En tid senare, efter ett tandläkarbesök jag skött mig mycket väl på, får jag en fin Barbie som belöning. När jag senare går upp till mitt rum finner jag min syster där. med min nya Barbie i ena handen och en sax i andra. Hon har även mord i blicken. Jag skojar inte - den är riktigt OND. Då säger jag "Nej inte klippa den Barbien! Klipp den andra, den är ful". Ung och naiv som jag var skuttade jag senare ut ur mitt rum och trodde att min syrra skulle klippa den fula Barbiens hår. Tror ni att hon gör det? Nä precis haha. Den nya Barbien får kortare stubb än en nynazist.

Detta är alltså något vi är osams över än idag! Det kan vara så att jag snabbt klurat på en lögn i mitt huvud ifall jag skulle bli ertappad med att klippa av Barbiens hår och att den liksom etsat sig fast som sanning. Det skulle faktiskt vara lite konstigt om det hade varit mina bröder. Men minnet är i alla fall där och det känns som sanning. :)

Syrran kolla här!

image100

Betnér på Stureplan


Kanske sjukt gammal men jävligt rolig!

145737-98

Typ 12 kommentarer kvar till 1000!

http://www.megagadgets.se/images/medium_Lifetimer2.jpgNi får max skriva 3 kommentarer i rad era fuskare!

145737-98

FAN...

Fick detta på min msn precis när jag kom hem:

Hemlig person:
ja har halsfluss=(

Hur vanligt  är det att sånt smittar?

145737-98

Nostalgi - Leksaker!

http://www.kathysfastfoodtoys.com/images/AAA_00_GloFriends.jpg

Snubblade över denna bild på lysmaskarna och kände mig som ett barn igen! Sedan började leta efter mer leksaker från 80-talet och hittade b.la allt detta:
My Little Pony Med Poof 'n Puff Perfume Palace Pictures Video
Fisher Price-telefon
Playmobil med Motocross-pryttlar och racerbilar.

Oj, nu får vi gäster. Måste kila!

image100

Inte bara blogga!

Men jag ska inte bara blogga på denna dator. Det är också meningen att jag ska göra ett nytt designförslag till stegeborgs hemsida. För ett par nätter sedan kom visionen till mig i en dröm. Den var ursnygg. När jag berättade om drömmen för Sander var han helt ointresserad som vanligt så jag struntade i att beskriva den.

Idag ringde Sander och berättade att några Balter ringt och frågat, på knacklig Engelska, ifall de kunde få göra några designförslag på en ny hemsida helt gratis.

-HAHA! Skrattade jag tills jag såg deras portfolio. Duktiga grabbar det där!

Attitude


image100


Äntligen tillbaka!

Bilden ?http://img135.imageshack.us/img135/9797/nerd46422fm3.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Ätnligen har jag fått min bloggdator tillbaka. Jag har tidigare inte kunnat blogga på någon annan dator då iBooken vägrat ta emot det trådlösa internetet som den tredje datorn skickat ut (grrr för leopard) och på den tredje datorn kan jag knappt skriva eller läsa text då jag är näst intill blind. Ja, ja - jag ska gå till optikern!

Anyhoo, back in business.

image100

Apan Rutger lämnar - Barn tar över

145737-312

Sedan juni i år har apan Rutger sagt upp sig från H&M. Han uppger att han är blev orättvist behandlad och fick inte de utlovade bananer som Stefan lockat med. Rutger som var team-ledare för ett större antal gästarbetande apor tog med sig större delen av arbetstyrkan till Philips där de just nu sätter ihop ett större antal Philips plattisar.

H&M meddelar att krissituationen är löst genom att de har fått tag på ett större parti med barn som just nu går på bomullsfälten och gör motsvarande arbete. Stefan hälsar att de gör sitt jobb men att Rutgers effektivitet saknas.

145737-98

90 blås på en skogsväg!


Enligt uppgift till Tjoffe.com så står denna skylt en bit utanför Värnamo
som ligger i Smålands djupa skogar.

Så ingen av Er kan komma och påstå att Smålänningar är söliga!


145737-98

Hämd på Pizzeria 2.0


Att dom aldrig ger sig!

145737-98

Palace!

Nu ska jag och Fredda ner till Taxin.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Jag kommer att göra bort mig ikväll!!!

145737-98

Fem skadade i bilkrasch!

http://www.fastnews.se/Sukis_Trafikolycka%20_Stromsfors_060110_9319.jpgFem personer skadades i en trafikolycka på E4-an mellan Trosa & Nyköping.
- Vi har sex ambulanser på plats, uppger SOS Alarm i Nyköping.
- Personerna i bilen skadades efter att ha fått sladd, säger Tore Strand, vakthavande befäl i Nyköping, till TT.
SOS Alarm larmades strax efter klockan sju på fredagskvällen.
Enligt uppgifter skall personerna ha race-at ner till Norrköping. Ett mycket oklokt val med tanke på väder och vägval.

image100

Liveblogg - Från Stockholm Till Norrköping

145737-311
Nu är jag och Fredda Flyg påväg till Norrköping där vi ska spendera hela helgen. Det kommer bli roligt.


Ikväll blir det palace för hela slanten.

Just nu testar vi ifall det är möjligt att köra denna sträcka på mindre än 50 minuter. Tror ni att vi kommer att lyckas?

145737-98Barndomsklipp på Youtube

http://www.tv-testbild.com/svt/TV1640.jpg

Nu har jag åter igen hittat tillbaka till min barndom med hjälp av youtube. Detta hittade jag:

Ebba & Didrik - Har vi inte alla lekt det där på matarasterna och filmat och grejer? Sjukt kul!
Trasdockorna - Alla kan ju sjunga med till den där vinjetten. Jag har nog hört er nynna på den!
Pippi Pelikan - Hah! Du som sa att jag bara drömt om att hon funnits - tji fick du!
Bullen - Introt med Svullo är det va?
Bullen & Klassliv - Vill bara understrycka att i introt när de går ner för trapporna är det en tjej med grå tröja och en Batmansymbol som är med. Det är min kusin. Coolt va?
Allrakäraste Syster - Så himla vacker!
Sommarlovsmorgon - Så jävla unga de är då!
Sist och minst - PADDINGTON! Jag älskde paddington nör jag var liten. Jag bbörjar nästan gråta!

Du kan nog söka på nästan vad som helst.
Passa också på att göra ett Sommarlovsmorgon-test hära!

image100

Cates Önskelista Jul 2007Min festman Sander är just i denna stund i Stockholm och ska bland annat köpa lite julklappar. Sedan ringer han till mig och säger "Jag har inte köpt något. Jag hittar inget! Säg vad du vill ha".
Aldrig i livet, säger jag! Den gubben gick inte ska du ha klart för dig! Vet jag vad jag ska få i julklapp kan jag lika gärna köpa skiten själv. Det hela med julklappar är ju spänningen innan man öppnar paketet. Inte sant! Så istället tänkte jag smycka bloggen men min feta önskelista. Så kan han välja något från listan i stället och i värsta fall åka upp till Stockholm igen om det skulle behövas. Hade han varit smart hade han läst mina hintar och tänkt till lite men icke! Då får han skylla sig själv och lära sig läxan till nästa gång! Här kommer listan:

Skönhet:
Dessert Beauty - Läppglans, Body Scrub, Body Butter m.m -
Eleven.se
Kent Borste - Oval Handmade - Eleven.se
Clinique - 3-step system, Pore Minimizer - Parfymeri L

Hemmet:
Sigvard Bernadotte - Margretheskålar/Rosti i pastellfärger. Helst rosa - N.K
Hushållspappershållare - Märke=Skitsamma, bara den ser vintage ut och passar i mitt kök!
Promt - Muffinsform - IKEA
Sänggavel - Hedvigs Möbler
Oxford Deluxe - Soffa - Mio
Brighton - Fotölj - Mio
Laura Ashley -Room Spray Rose Petal & Winter Fruit - Som Glade fast lite finare.

DVD:
Ture Sventon - Julkalender - Cdon.com
Sune - Julkalender - Cdon.com

Spel:
The Urban Jungle

Det får duga så länge. Återkommer om jag kommer på mer saker!

image100

Sara - en fuskande student utan framtid!

Sara heter en tjej som verkligen vill ha biobiljetter. Hon har nämligen valt att skriva massar av tramskommentarer där hon räknar ned och håller på.

Jag tycker absolut vi kan klassa detta som FUSK! inget snack om saken.

Tycker ni att hennes motivering håller?
"NU HOPPAS JAG ATT JAG LYCKADES. Pluggar på hogskolan och på komvux. Får inge studiemedel då jag är under 20år. Jobbar som simskolelärare 4 dagar i veckan, utan betalt. Som sagt.. Jag behöver de de där biobeiljetterna. Har inte haft mer än 100kr på kontot sen maj (studenten). Tur att man är bortskämd och bor hemma"

Sara, jag har lösningarna för dig:
- Skaffa dig ett riktigt jobb.
- Säg upp dig från plaskdammen.
- Hitta en rik pojkvän.
- Går inget av detta... sälj din kropp...

Tävlingen fortsätter!

145737-98

En hyllning till Cliniques Turnaround Concentrate

http://i.clinique.co.uk/images/whatsnew/d_200602_wn_turnaround_img1.jpg

Jag skulle bara vilja säga att denna créme är heeeelt underbar! Man blir helt sjukt babylenoch den går in i huden blixtsnabbt. Tyvärr har jag bara ett 15 ml-prov så jag snålar och använder crémen bara åp fredagar men julen är ju nära och man kanske kan önska sig i julklapp *hint, hint*.Den är helt parfumfri och som vanligt är Cliniques alla grejer allergitestade. Något jag tycker är bra då jag lätt får cosmetica acne som en allergisk reaktion!

image100

Sean McNamara

Bilden ?http://z.about.com/d/tvdramas/1/0/S/E/nip-sean.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

I'm a bit in love! I en seriefigur. Och då menar jag inte en tecknad serie utan serien Nip/Tuck.
Det kan vara för att Dylan Walsh är en så bra skådespelare som man får så starka känslor för karaktären. Jag menar, när Dr. McNamara blir arg så blir man riktigt rädd för honom och när han blir ledsen blir man hjärekrossad varje gång man ser hans ledsna ansikte. Och söt är han - hela tiden! Erkänn att ni håller med?! Och för er som aldrig sett Nip/Tuck... Se serien. Andra säsongen är riktigt bra och jag är nu inne på sista delen av fjärde säsongen. Det är verkligen håll-i-gång!

Visste ni att det finns en Filmregissör.slash.producent.slash.screenwriter.slash.skådespelare som heter Sean McNamara? Han är mannen bakom celibriteter som Jessica Alba, Hilary Duff, Shia LaBeouf. Det ni!

image100

Stor Tävling - Kommentar nummer 1000!

Bilden ?http://www.flimrigt.se/bilder/2007/03/biobiljett.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Just nu ser det ut som det inom kort kommer att publiseras den 1000 de kommentaren här på Tjoffe.com. Kanske blir det precis lagom till 1 års dagen.

Den som tar kommentar nummer 1000 kommer att vinna följande

En middag med Tjoffe&Caté eller 2 biobiljetter till valfri film!

Vad har ni att förlora?

145737-98

Edit: 2007-11-23 09:28 var det 38 kommentarer kvar till 1000

Jag är 78% Apple missbrukare!

78%How Addicted to Apple Are You?
Som alla mina vänner vet så älskar jag allt som Apple tar i. Jag kommer nästan alla deras produkter och har säkert brännt 70 000 på skit från dem senaste åren.

Jag testade mig precis och fick veta att jag har stora problem. Det kom upp frågor så som "har du fler än 3 ipod" och har du någon gång försökt att övertala en vän att konvertera. Jag föll dit på nästan samtliga frågor.

Har du Mac? Testa dig genom att klicka på bilden ovan!

145737-98

Rekordmånga Besökare!

image310

Vi har nu haft 99 unika besökare på en och samma dag vilket är rekord, under min tid på tjoffe.com!
När vi kommer upp i 100 unika besökare på en och samma dag ska vi nog fira med en liten tävling!

Så tipsa alla ni känner att gå in på sidan så vi kan börja med tävlingen någon gång. Vi vill ha många deltagare!

image100

Welcome Back U.Hollman

image309


Jag skulle bara vilja säga att du är väldigt välkommen tillbaka! Efter som att kommentarfälten ekar tomt vanligtvis kändes det extra tyst på den fronten när du var borta! Men nu märks det att du är tillbaka igen för nu är det full rulle with the comments and det we appreciate very much! Keep up the good work!

Kommentarerna är ju den enda anledningen till att man bloggar! Haha!

OOOXO

image100


Louis Vuitton stämmer Britney!

Bilden ?http://static.whatsontv.co.uk/images/07910_104417_22831841.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Lyxmärket Louis Vuitton stämmer Britney Spears. Hon ska, i sin video för låten "Do Somethin", köra en rosa Hummer med en instrumentbräda klädd i LV-skinn. Detta är något företaget ogillar då hon "trashar" deras varumärke och har nu förbjudit MTV att visa videon! O, ja just det. Panelen finns ju inte att köpa från LV så det är alltså en pirat-panel vilket är olagligt!

De vann i rätten! Hahaha...
Se videoklippet på youtube!

image100

Två ytterligare kändisar att pricka av från listan

Tomas Ravelli - träffade jag igår när jag var och träffade IFK Göteborg.

Idol Dhani - Vi sprang ihop på Ica.

Vilka kändisar har ni träffat?

145737-98

Veckans mest romantiska sms

Hanna
2007-11-21 20:45
HAHA, du pratar precis som tjejen i Bonde Söker Fru!

145737-98

Barnjul med Kristyränglar!

Bilden ?http://web.dansukker.com/Files/Billeder/tips/tree_decor_angel.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://web.dansukker.com/Files/Billeder/tips/tree_decor_angel.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://web.dansukker.com/Files/Billeder/tips/tree_decor_angel.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

På tal om kristyr kom jag på de där änglarna mormor gjorde när vi var små! Hon gav dem till mamma så hon kunde hänga dem i granen och så åt vi upp dem på julgransplundringen. Men jag kunde inte hålla mig så länge utan jag brukade ta en när ingen såg och så satte jag mig bakom julgranen coh åt upp den, tihi!

Sånna ska jag göra när vi har vårt adventbak! Eller hur Ulrik visst skulle vi ha ett sånnt visst?

Recept:
1 äggvita ? 4 dl Dansukker Flor med jordgubbssmak eller 4 dl Dansukker Florsocker ? 2 krm ättiksprit Tillbehör Band ? Bokmärken ? Silver- eller guldstjärnor
Rör ihop ingredienserna till kristyren i en skål. Vispa glasyren slät och fast med elvisp. Forma hjärtan, rundlar osv. på ett bakplåtspapper. Tryck fast ett dubbelvikt band och lägg därefter på ett bokmärke. Pynta eventuellt med små stjärnor. Låt torka.

image100


Cup Cakes

Bilden ?http://www.enmammasdag.com/helena/wp-content/uploads/2007/07/muffins101.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag vill baka amerikanska muffins. Ni vet de där med pastellig kristyr/créme och massa roligt strössel. Jag såg ett avsnitt på Martha Stewart och nu blev jag verkligen sugen på att bli en American Housewife. Inte en desperat! Sen vill ja ha de där fina pastellrosa måtten från
Isabella Smith. Samt en såndära antik våg och lite annat shabby chic. Don't you just loooove Rachel Ashwell!? Hur som haver! Ge mig lite formar i julklapp tack! Puss

image100

Dagmamma

http://img342.imageshack.us/img342/8040/babywk3.jpg

Jag vet vadjag vill bli nu! Dagmamma! Det vill jag bli! Hur blir man det? Vad är det för krav? Typ vem som helst kan ju tydligen ta hand om en snorvalp då det inte finns regler om vem som ska få skaffa barn eller inte. Syskon får itne skaffa barn det vet jag iof med säkerhet!

Det håller på att snackas om ett förslag som jag läste om i SvD. Förslaget går ut på att en förälder kan ansöka om att bli auktoriserad som privat familjedaghem. Man anlitar sig själv som daghem för sitt barn och tar emot barnomsorgschecken själv, runt 5 000-6 000 kronor i månaden per barn. Ett sådant förslag innebär en merkostnad på några få miljoner initialt. På några års sikt kan bli billigare för kommunerna.

Det låter ju jättebra. Då behöver man ju inte ha fast jobb för att kunna skaffa barn. Då byter man bara jobb till dagmamma istället. Det här låter toppen!

Min mamma var dagmamma och det tyckte jag var jättekul. Hur blir man dagmamma?

image100

Hus eller inte hus?

hamptonskok.jpg
Jag har nog aldrig gillat landet speciellt mycket. Okej, det är en grej att åka till mormor, som bor på landet, över sommaren men aldrig permanent. No way! I'm a city girl. Men sen, när man ser bilder på kök som detta, det är då man bara vill ha ett hus som man kan piffa med och baka kakor och bullar och stå och laga mat en hel eftermiddag. Pynta med färska blommor och putsa, putsa, putsa & damma. Jo det är sant! Städa är kul om man itne har något jobb! Jag vet då jag var arbetslös i ett par månader och då alla mina vänner hade arbetssysslor var jag ensam hemma och bara städade. Dammsög nästan varje dag! Och fint och rent var det också!

Man hittade verkligen ställen att städa på! Gå igenom alla skåp och våttorka köksskåpens översidor! Rengöra kylen, frosta av frysen! Skitkul! Jo det är sant. Det är skitkul!

Kan man ha en våning i stan och ett hus på landet?

image100

Björn Gustavsson härmar Tjoffe!Ca 30 sekunder in i klippet härmar Björn vår egna Tjoffe.com.


Jag älskar hur Henrik garvar åt honom! Det är ju HENKA DA MÄN vi sncka om liksom. Det måste vara stort!
Se och njut!

image100


RoffeMovieStar


Detta är min polare Roffe!

Han är bara för skön. Vi Ska till Troppan i sommar! Hänkar någon?

145737-98

Ny lya!

image308

Vi håller på att leta ny lya, en större lya, så snubblar vi över denna lägenhet!
En lägenhet i sekelskiftshus på hamngatan med utsikt över strömmen, Carl-Johans park och... Palace, hehe!
Dessvärre är den mindre än den vi redan och dyrare men den ligger ju så sjukt bra till! Med sovrum mot innergården vilket är perfa! Just nu somnar vi till fulla studenter och vaknar till backande lastbilar som ska lämna varor till Ica! No thank you!

Trappuppgång verkar sådär fräscht men tvättstugan ser kanonbra ut! Sånt är viktigt!

Fler bilder här!

Nu ska vi bara kolla på den och se om den är fin invändigt!

Vad tycker du? Ska vi byta?

image100

Tjockis på CityGross!

http://www.tamisclock.com/images/groceries%20(Custom).jpg

Idag var jag och Sander på CityGross för att göra våra Usa-käksinköp! Vi köper:
Pannkakspulver
MountainDew
Bananer

När vi ställer oss i kassan hamnar vi framför det fetaste, jävla arsle jag någonsin sett. Jag skojar inte! Det kan ha varit 80 cm från sida till sida. Hur som helst står hon framlutad och hänger på sin vagn och det gör ju bara att allt ser ännu större ut! Och då ska vi inte tala om hennes vagn. Den var smockfull med mat!
Vaddå för mat? Färdigmat!
Sedan säger hon till sin gamla pappa som också var där och handlade:
-... Jag som egentligen inte skulle köpa något..!

Sen när hennes dotter lite frågar om hon kan få ett paket tuggum svarar hon:
- Nej! Vi har redan köpt så mycket nu! Man kan ju inte handla bara för handlandets skull vet du!

Ett litet tips! Barn gör inte som du säger - barn gör som du gör!
Bättre lycka nästa gång!

image100

Kolla in den här idioten!Antal rum:
3                               Storlek: 85 kvm                                           Månadshyra: 5 717:-                                                                                                                         
Visa på karta/satellit                                
                                                                                                               Bostadsform: Bostadsrätt
                   Adress: S:t Persgatan 40
                   Plats: Norrköping

                                                                     En fin lägenhet i Centrala Norrköping.
Mycket rustat på lägenheten.
Nytepetserat i Vardagsrum, hall och nymålt i kök.
Även inlagt klickgolv i köket (som går att köpa loss från oss till en billig penning).
Internet är via Tele2 vision där du även kan få TV och telefon til mycket förmånliga priser.
Jag har ett abonemang ni kan få ta över. Så då slipper ni alla startavgifter som tillkommer i början.
Så funkar det ju direkt. Så det är inga väntetider.
Vid intresse. Så vore det bra om ni hörde av er till Malmstaden/Borgs. Men om ni vill se lägenheten först innan ni ringer Malmstaden/Borg eller om ni har några frågor så är det bara att höra av sig till oss.

( Som ni ser på bilden är det högt till tak )

MVH från Patrik och Michaela.

Vilka puckon! Förresten ser man inte ens taket!

image100

Favoritlåt - v.47

Min favoritlåt vecka 47 är: Gary Numan - CarsVilken är din favoritlåt just nu?

image100

The Sound Of Music

The Sound of Music, fredag 16 november 2007, kl 19.30Jag går sällan på teater och musikaler. Man kan verkligen inte säga att jag använder mig speciellt mycket av vår fina kultur.

Men igår hade jag mina föräldrar på besöka och var och såg The Sound Of Music. Den var faktiskt strålande. Speciellt bra var älsta tjejen Von Trapp som var hur söt som helst!!!

Nu har jag sett på två musikaler senaste året. Den första var Mama Mia som jag så på Broadway i New York i våras. Denna var nästan lika bra!


145737-98

Nu tar jag över!


Det första som slår mig när jag får möjligheten att skriva på den här bloggen är "tomhet" .  Vad f**n ska man skriva.Bilden ?http://photos-141.ll.facebook.com/photos-ll-sctm/v116/195/110/674186141/n674186141_414045_5081.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Jag har aldrig fått en sådan fin möjlihet att uttrycka mina ideér  och tankar för några som i själva verket ger f**n i vad jag tycker och tänker.
Men nu är ni så illa tvugna att få en liten innblick i mitt liv.
Med andra ord ska jag berätta ca femton minuter av mitt liv. De femton minutrarna utspelade sig idag lördag den sjutttonde november tjugohundrasju på bauhaus. Klockan 17.42 anlände jag till den enorma bauhausparkeringen. Jag har vid det här laget bara en sak i mitt huvud. SLÄGGA! Slänger igen dörren på bilen, går med raska steg in genom butikens entré. Eftersom jag har gjort ett litet gästspel på bauhaus på ca 5 mån så vet jag precis vart släggorna finns. (Coolt va?!)

Äh fan jag orkar inte mer! haha!

Hej då!

image307

UFO flyger över Haiti

Kolla själva!

UFO är en akronym för Unidentified Flying Object, en väsentlig del av modern folktro och mytologi, och ingrediens i många konspirationsteorier. På svenska kallas de ibland flygande tefat men detta är bara en av formerna som ett UFO kan ha.

Formellt sett är ett UFO vilket flygande föremål som helst som inte är identifierat. Det behöver således inte vara förknippat med utomjordingar eller flygande tefat, andra teorier är t.ex. testflygningar med topphemliga flygplan eller något okänt naturfenomen.

En organisation som anses vara vetenskapligt inriktat är Riksorganisationen UFO-Sverige

image100

Vill du käka billig McD-mat? Flytta till staterna!

http://a.abcnews.com/images/Health/nm_mcdonalds_070613_ms.jpg

På McDonalds i USA kostar en Dubbel Cheese $1. EN DOLLAR! Det är typ 7 svenska kronor.
Vet ni vad en Dubbel Cheese kostar i Sverige? 25-jävla-spänn! Vet du vad du mer kan få för en dollar?
Allt detta:
Hot Fudge Sundae
Two Pies. Not one - two!
Fruit'n Yogurt Parfait
Pomme (Pommes frites på östgötska), liten. Och vi vet ju hur litet allt litet är i USA!
Side Sallad
McChicken
Läsk, liten. Och vi vet ju hur litet allt litet är i USA!

Fattarni så jävla billigt! Köper du allt det där blir det sammalagt $8 vilket är 52 svenska kronor!
Det är exakt vad en meny kostar idag! FUCKERS!

Jag vill flytta till USA! Who's with me?

image100

Agent Provocateur - Öppnar i Stockohlm

image297Som de flesta redan vet som kommer ju Agent Provocateur öppna sin butik i Stockholm: Vid entrén till Birger Jarlspassagen i före detta J.Lindeberg-butiken. Det finns ännu inte ett datum satt när butiken ska öppna tyvärr. Det står bara coming soon i skyltfönstrena.

 Agent Provocateur grundades av Joseph Corré (som för övrigt är son till brittiska modedesignern Vivienne Westwood och Sex Pistols-managern Malcolm McLaren), och Serena Rees. Underkläderna är sexiga, välgjorda och omåttligt populära.  Den första butiken öppnade 1994 i Soho, London. I dag finns det Agent Provocateur-butiker i 13 länder världen över.
Märket använder sig ofta av kända ansikten i sina kampanjer och just nu är det skådespelerskan Maggie Gyllenhaal som pryder kampanjaffischerna. Tidigare år har bland andra Kylie Minogue och Kate Moss deltagit i Agent Provocateurs uppmärksammade kampanjer.
För de som inte bor i Stockholm går det utmärkt att handla via deras hemsida och nätbutik på www.agentprovocateur.com.

Nog med information och öppna butiken någon gååång!
Jag vill ju ha underkläder i julklapp!

image100

Tjoffe ringer till pizzeria som delar ut reklam trots ej reklam skylt.Roligt?

145737-98Hahaha! Så jävla bra tjoffe!
More of that!

image100

TJoffe, Dan och Fredda på Ambassadeur.

I förra veckan så var jag bjuden på Ambassadeurs invigning men valda att åka ner till Norrköping iställlet. Det var ett sådär val då jag blev för full och ägnade stora dela av min helg att vara bakfull.

Igår så gick vi till detta ställe. Vi var ute och festade med E-Type. Han är ful.

Här till höger så hamnade vi med på en liten vimmelbild. Jag vet att tjejen inte är blond men det var mörkt i lokalen. Det är min frisyr som sticker upp baken hennes huvud.


Det var en rolig kväll. Vi intog det bästa bordet och satt där och pratade igenom veckan. Under denna tid när vi satt och drack mumm så ville 3 olika stekare ha vårt bord. Vi lät oss inte köpas av dessa pappabetalar typer och satt kvar. Efter det så kom en rik Japan och inte heller han fick vårt bord. En man med så liten snopp ska inte vara kaxig sa Dan. Han såg rätt förbannand ut.

En stund senare fortsatte kvällen på dansgolvet. Riktigt bra musik. Precis i min smak. Mycket dance.

Amassadeur får 3/5 Tjoffar


145737-98


Tom Cruise kontrollerar Katie!Hon får inte ens fixa håret själv längre!

image100

Postorder!


Tjoffe - Jag har hittat en brud till dig helt i din smak!

:) I knew you were gonna like it!

image100

____________________________________________________________________

Helt i min smak Cate! Du vet ju att jag både gillar blondiner och jeans!

145737-98Raphunzel?!

 
Spoken whith Southern accent:
Sometimes, when I'm braidin' Dwayne's hair, I wonder--Is it worth it? Then I look at the fancy furniture and wall coverins in our trailer and I say to myself-Heck yeah, Crystal, it's worth it. Heck yeah!

image100

Alla måste titta!


Jo det är sant! Det är en pudel.
Haahahaha!

image100

Spice Girls + Britney Spears = Sant

image292


Tänkte lägga upp lite bilder från Spice Girls återförening från Victorias Secret-show när jag tycker att jag ser något bekant i bilderna på tjejerna på röda mattan, men tänker inte mer på det. Men när jag senare snubblar över ett inlägg på perezhilton.com inser jag varför jag känt igen in speciell klänning. Detta var tydligen anledningen.
Stylisten MÅSTE ju haft någon speciell tanke bakom detta move!

Vad tror du?

image100

Ashley Olsen - What happened!


Alltså, hmm. Eeh!

Den där trasmattan är uppenbarligen inte speciellt smickrande för din figur, skorna skulle inte ens vara snygga på en rave-kille (vilket de egentligen ser ut att vara gjorda för), hur tänkte du när du köpte den där indianväskan! JAG FATTAR INTE! Du brukar ju klä dig så snyggt!

 

image100


Victoria's Secret Angels får en Hollywood-stjärna

image288


Victoria?s Secret Angels Heidi Klum, Alessandra Ambrosio med flera poserade framför the Kodak Theater i Hollywood för några dagar sedan!
Varför? För att de fått den äran att få en Hollywood-stjärna på "The Walk of Fame" i samband med Victoria?s Secret 25-årsjubileum! Det ni! Nu måste Giselle VERKLIGEN känna sig utanför. Vilken girig loser!

image100

Jessica Alba - AwakePremiär

image284

Jessica Alba poserar på rödamattan under premiären av Awake i New York i en riktigt söt klänning. Kanske borde satsa på något sådant til nyår! Jag vet iof inte ens vad jag ska göra på nyår men något kul ska det bli!

Vad ska du göra?

image100

12th Annual Victoria?s Secret Fashion Show

image277


Julen kom tidigt i år!
Fullpackad med heta supermodeller som Heidi Klum, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Angela Lindvall, Marisa Miller, Jessica Stam, and fler. Tro det eller ej med Spice Girls gästspelade faktiskt!
Tyvärr får man inte se spektaklet förens den 4 December, då showen sänds på tv i USA.
Giselle måste verkligen känna sig utanför!

Tyvärr måste jag nog säga att förra showen verkade lite bättre. Men jag måste se den in motion för att säga säkert!
Undra hur första showen, 1995, såg ut? Hahahahaha - inte så imponerande!

image100

Nyårsstass - Asos

image269


Jag föll genast för dessa på Asos. Speciellt tyllklänning och ballerinaskorna. Vill ha! Synd bara att det är ont om pengar och gott och julklappar som ska köpas. Hmm...

image100

Nyårsstass - H&M

image265


H&M kommer att släppa riktigt schyssta nyårskläder November-December så håll utkik! Jag tänkte nog prova plajettkjolen samt smoking-kavajen. Jag har alltid velat ha en schysst, fit kavaj! Vi får se vem som hinner först... du eller jag! O, ja just det! För alla er som säger smöuking om smoking, ni vet precis som röka på engelska, Sluta med det. Det låter bara löjligt. Småking heter det!
Svenskt uppslagsord: Smoking, ett slags finare kostym till aftonbruk.
Engelsk översättning: Dinner jacket, (tuxedo US)

image100

David LaChapelle

Bilden ?http://www.ibelieveinadv.com/commons/ibevian.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Är det något som är expert på att göra provocerande, yet smakfulla och färgtarka bilder så är det ju fotografernas fotograf - David LaChapelle. Se bara på denna reklambild från Evian! Visst vill man bara vara där och dricka Evian hela dagarna!

image100

Heta Reklambilder

image260


Agentur: Armando Testa, Milan
Fotograf: Ellen Von Unwerth

Reklam för Lavazza Coffee First Class Espresso Experience. Reklambilder som förmodligen skulle stoppas i Sverige. I Sverige är vi experter på att bli kränkta och känna oss diskiminerade. Varför? Typiskt sossar att alltid klaga! Sverige är ettt tråkigt land! Jag skulle bli mycket gladare om jag såg så här färgtarka och sprakande bilder när jag öppnar en tidning!

image100

Rules by Mary

image253image254


Jag har nu fåt upp ögonen för ett Svenskt märke som heter Rules by Mary. De gör enkla vardagskläder men som fortfarande är roligare än H&M och så är det görbilligt! Och såklart, med de rätta accessoarerna kan man ju få vilken outfit som helst att bli party! Vad det verkar som kommer Rules by Mary komma med riktigt snygga sådana i vår exempelvis axelremsväskor och skor, så håll utkik!

Var hittar jag kläderna då?
Jo Rules by Mary kan du köpa online på exempelvis, nelly.se, shopiana.com & Accessora. Du hittar ju såklart Rules by Mary på Salt i Stockholm, Kings i Norrpan, Petite Sportif i Linkan & Red Devil i Göteborg.

image100

Strejk i USA! Inga fler Serier!

Bilden ?http://www.pourchette.com/tv/images/UglyBetty.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

I USA pågår det just nu en strejk!
Vilka strejkar? The Writers Guild of America!
Vilka är det? Medlemmarna skriver serier för de stora tv-bolagen i USA!
Varför strejkar de? För att de inte får "stim"-pengar för varje avsnitt som visas streamat på internet, inte heller får de någon andel av de avsnitt som säljs via iTunes.
Vad kan de leda till för komplikationer? Det skrivs just nu inga fler avsnitt av serier som t.ex Ugly Betty, Lost, The Daily Show, Grey's Anatomy & Desperate Housewives, så vi kan gå miste om hela säsonger! It's some serious shit!

Vad ska ja göra nu? Vi har ju alltid de svenska serierna kvar!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA...

image100

Tack Amex

http://johnvey.com/images/amex_card.jpgFick precis en roligt räkning av American Express.

Jag summerade min månad och fick fram att det ser ut på följande sätt:

Mat: 4 579:-
Krogen: 4 231:-
Taxi: 5 587:-
Prylar: 4 530:-
Kläder: 1679:-
Parkering: 80:-

Totalt värdelöst!

145737-98

Rosa i Trädgården

               HAWS Professional 3.5 liter (Rosa)The Pink Garden Kit
Visst vill man bara ut och plantera och rensa ogräs när man ser detta bedårande kit!
Jag vill ha ett nu! Synd bara att jag inte har någon trädgård!

Kolla in alla läckerheter
HÄR

image100

Vacker Barnvagn

Jag har hittat dagens snyggaste barnvagn. Jag personligen gillar inte alla dessa high-techa nymodigheter speciellt mycket utan föredrar antik vacker stil framför det! Så äntligen har jag hittat en barnvagn som jag verkligen vill ha! Den är perfekt. Tyvärr har jag inte någon bulle i ungen men jag vill verkligen köpa vagnen ändå!
Vad tycks? Visst är den helt rätt!

image246Vagnarnas vagn i romantisk stil, med matchande skötväska! Sander vill ha de blå, jag vill ha den beiga! Känns enkelt, lättmatchat och samtidigt metrosexuellt.

image100


Vårmodet Femme.2

På Gucci's vårvisning bjöd man på mycket svart/vitt med kall korallrosa som accentfärg, vilket jag inte har något emot då det är en favoritfärg som jag dessutom passar i. Attityden käns rockig med en feminin touch med både nitar, läder och rosetter om vart annat. Plaggen är assymetriska då de både är over-sizeade och tajta.
Liksom Pucci är även här midjan markerad  när man bär kjol eller klänning men byxorna ska gärna hänga på höfterna.
Även denna visning andas 80-tal. Förmodligen är det väl bara en tidsfråga innan axelvaddarna gör en stor come-back. Det är ju trots allt 25 år sedan!

image237image238image239
image100

Vårmodet Femme

Enligt Emilio Pucci's vårvisning ska vi bada i sorbetfärger galna och mönster. Det är precis som vanligt alltså. Kläderna andas 80-tal med stora puffärmar och markerad midja - gärna med ett "korsettbälte". Även om kläderna är väldigt feminina ser man att den over-sizeade mansträden fortsätter 2008 också. Viktigaste detaljen av allt - Glöm inte axelbandsväskan! Lämna den gigantiska handväskan hemma... eller låna ut den till pojkvännen!

image227image229image228
image100

Vårmodet Homme.2

Även om Burberrys vårvsining för 2008 var riktigt bra kan jag inte hjälpa att jag tycker att förra årets visning var snäppet vassare! Även där ser vi jordnära färger i beiget och sand med starka accentfärger och material i blanka tyger och skinn men istället för en touch av hav fick vi smaka på den Brittiska preppy-stilen! Något jag personligen föredrar. Så därför tänkte jag plocka fram lite fräscha bilder från 2007. Färgkombinationerna är strålande!

image218image219image220Hittat din favorit än?

image100

Vårmodet Homme

I vår går vi till sjöss, både under och över vatten, om vi ser på Burberrys vårvisning. Du matchar jordnära färger som sand och sten med starka acentfärger som tukos, gult och korall. Materialen är blanka och glittrar ikapp med vattnet och man kan även skymta fiskfjällsklädda toppar. På stan traskar du runt i dykardojor med tröjor i matchande material. Har du en iBook, blackberry, iPhone och en massa annat smått och gott? Ingen fara! Väskan du bär ska vara gigantisk! En trend som vi skymtade även förre våren! Känner du att du ändå är lite bättre än en simpel dykare finns det även kaptensinspirerade outfits dekorerade med guld till dig!

image208image209image210
                    Sander                                             Ulrique                                                     Ola
image100

Get well Soon!


http://www.proflowers.com/prodimg/PLTgetwellbear_l.jpg

Detta inlägg tillägnar jag alla jag känner som legat på sjukhus nyligen!
Då ni är några stycken!

Take care now!

xoXXoooO

image100

Hjärngympa!

Bilden ?http://s134.photobucket.com/albums/q83/Mattiasblogger/temp/braintest.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.

Om du ser modellen snurra medurs använder du primärt din högra hjärnhalva och ser du att den snurrar moturs använder du din vänstra.
Källa:
Barneyk
Åt vilket håll snurrar den för dig?

För mig snurrade den först moturs sedan nytte den håll helt omedvetet, sedan tog det mig väl kanske 2 minuter innan jag kunde få den att snurra moturs igen och vise versa!
Nu är jag en mästare på att få det att ändra håll! He ha!

image100

Favoritlåt - v.46

Min favoritlåt vecka 45 är: Justin Timberlake Feat Snoop Dog - Signs


Vilken är din favoritlåt just nu?

image100

Livets stora frågor No.02

Varför har näsan två hål och inte ett?
Är det bara för att om man blir täpt i näsan är det bra att ha ett hål extra,
eller min syrras teori:
- Ifall det skulle varit ett stort hål skulle människan bara försöka att ha sex med det!

image100

Livets stora frågor No.01

Varför luktar bajs äckligt?
Är det bara för att man ska låta bli att äta det?

image100

Brunett test nummer 1.

image206
Jag är som ni vet otroligt svag för blonder. En trevlig vän till mig skickade precis över ett hemmagjort test för att se att jag verkligen gillar blondiner framför brunetter.

hon frågade: -kollar du först på Dompan eller på brunetten?

Jag kollade först på dompan och upptäckte att den inte var öppnad fast det stod ett glad med upphällt bubbel bredvid, sedan såg jag brunetten...

145737-98

Smart Citat Sander No.06

Vid frukostbordet:http://www.centerpartiet-soderkoping.se/anna.h5.jpg

S: Visst skriver man inte in sitt personnummer på Facebook?
C: Njeae. Du skriver ju inte in dina sista siffror. Jag skrev tex in året jag föddes samt månad och dag! Men det är ju frivilligt. Tänk så här - Om du söker på Anna Johansson (vanligt namn) är det ju större chans att du hittar rätt om hennes födelseår står med! Har hon samma år som du är det ju större chans att det var just hon som gick i din klass!
S: Aha-a!....
....eller vaddå samma klass? Gick hon i min klass?


Är jag dålig på att förklara?


image100
                                                                                                                        En typisk Anna Johansson

OBS, endast för nördar!


Satt och youtubade lite och hittade denna film som visar hur en kille ritar en detaljrik bil i MS Paint. Ganska nördig men endå intressant!

145737-98

Hoppar över fest ikväll...

Jag hade tänkt att gå på en födelsedagsfest ikväll men jag är för risig efter igår. Sedan är jag bjuden till 3 andra fester. Jag avskyr att hoppa över fester. Det kan ju hända något roligt!

Nu ligger jag i soffan och äter ostbågar!

Gott gott!

145737-98

MSN konversation på bakfyllan...

Tjoffe.com
vad pluggar du till då?

Tjejkompis:
lastbilschaffis, håller på att ta BE, C, CE kort. Och förarbevis på hjullastare, kran, hjullastare mm.

Tjoffe.com
15.31
haha vad osexigt!

Tjejkompis
eh?

Tjoffe.com
du får inte bli tjock


Är det någon här som kan tänka sig att ligga med en kvinnlig lastbilschaffis? Inte jag iaf!

145737-98

Twins by birth No.11

image205

                            J'aime Pressly                                                     Gry Forsell

... eller vänta nu... tvärt om var det va?


image100

Cate.com

Jag funderar på att ge upp detta med tjoffe alltså. Av 30 inlägg skriver han 4!
Jag går ju också till tjoffe.com för att läsa! Läsa tjoffes inlägg!
Bilden ?http://www.finnishfood.net/store/images/oboy.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Varje gång jag går in på bloggen får jag läsa min egna... och hur kul är det?

Okej att jag har ett stort ego men det är inte SÅ stort!

Nu ska jag äta ostmackor med o'boy...

image100

Drömläge!

Minns ni Dawn of the Dead när de bli instängda i ett köpcentrum?

Vilken drööööm!

Tänk dig att bli instängd i typ IKANO-huset under en helg, helst med några änner då såklart, och sen bara kunna göra vad man vill! Du kan t.ex gå in i en mataffär och ba ta vad du vill ha och äta MITT I affären..
Bilden ?http://www.bestdamnpodcastever.com/blog/grocery_store_empty_ezr.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
springades från kyldisk till kyldisk. Om du hämtar något gott bröd så hämtar jag lite smör. E_ller vänta. Vi provar alla brödsorter. Vilket som är godast. Man kan smaka på allt i affären och hitta vad man tycker är godast. Alla pålägg, alla drycker, allt godis... you name it!

Sen går man vidare till en klädaffär och provar alla kläder oh skr och sen går man till kick och provar allt smink och allt schampoo!

Lev rövare.. spring omkring. Sen kakn du gå till IKEA och ta en såndär låg varuvagn och åka omkring med genom hela huset,, hoppa i varenda IKEA-säng för att tillslut somna igen...

...vilken dröm. Den ska jag drömma i natt!

image100

Vad är porr för dig?

Gick prcis in i köket där jag fann Sander tittandes på porr...
http://www.uncrate.com/men/images/bmw-alpina-b7.jpg
eller nja. Han tittade inte på porr - han tittade på Alpinor!

Varför frågar jag mig då? Han ska ju itne köpa en men något måste han ju få ut av det! Det måste ju bara vara porr...
Bilporr!

Vad är porr för dig?

image100

Skadeglad?

http://www.cortstratton.org/gallery/d/8245-3/cannibal_pumpkins.jpgHaha! Sander gick precis ut ur rummet och så hörde man en lätt duns och ett "eaaaaah". Inte som ett tjejskrik utan mer lågt ochlite gurglande. Han slog i alla fall i tån itröskeln. Jag såg det aldrig men det hörs så tydligt när folk slår tån i tröskeln och jag skrattar alltid lika mycket varje gång det händer. Så djävla kul!

Förresten duns, är det bara när något ramlar från en viss höjd eller kan det vara som ett alg också? Visst inte hur jag skulle beskriva ljudet riktigt men duns kändes bäst!
image100

Cate-ipedia!

Okej! Så här ligger det till!http://mellonheadphoto.smugmug.com/photos/30638110-M.jpg
Jag är ju överförtjust i läsken Mountain Dew.
Den innehåller inget rent socker utan är fullproppad men juice och glukossirap istället!

Glukoset är en stärkelse från t.ex ris och potatis! När vädret är gynnsamt producerar växterna mer
energi än vad de förbrukar; överskottet lagras då i form av stärkelse.

Precis som med oss människor! Förutom att vi itne producerar energin som sätter sig på höfterna! Vi äter den!

Mmm... Mountain Dew!

image100

Vem är du lik?

Nu har jag ju gjort hela 10 stycken Twins By Birth-inlägg och nu vill jag att DU ska vara med! Vilken kändis är DU lik.

Bilden ?http://www.makemeheal.com/news/images/olsen-twins-nose-job.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Säg själv vilken kändis du liknar eller låt MIG avgöra!

Skicka bilden på dig till:
catrinkjellstreem@hotmail.com


image100

Scrapbook!

Bilden ?http://www.dkimages.com/discover/previews/995/699655.JPG? kan inte visas, då den innehåller fel.Jag vill ha en scrapbook! Någon som vet om det finns bra scrapbooks på Ordnig & Reda?

Verkar så himla kul att klippa och klistra. Tänkte ha en bröllopsscrapbook. Så jag lägger in alla fina ideer jag ser i den!'
Smart va?

image100

Impopulär? Nej populär!

Jag måste erkänna att jag blir lite avis på de bloggmästare som får typ 100 kommentarer på sin blogg. How the hell do they do it? Det hade jag tänk att ta reda på. Detta gör jag nu i denna stund.

Går in på www.blogg.se

Kollar mest aktiva-spalten

Klickar upp de 10 mest aktiva bloggarna i nya flikar

Skummar igenom inlägg och känner att de är lika vattniga som mina:

Fuck a duck, min huvudvärk har fortfarande inte släppt. Jag ska reklamera mina ipren.

Nu ska jag iväg och kolla på mina pärons nya lya. Dom köpte den när jag var i Turkiet och idag har dom fått nycklarna, så jag har inte sett den ännu. Ska bli spännande!

Jag älskar att flytta, komma till ett nytt plejs. Men själva flyttandet i sig, bära möbler och sånt, är ju inte så kul. Jag tänker inte agera flyttgubbe åt dom i alla fall. Det är en sak som är säker!
-Melrose

Detta inlägg har hittlis fått 15 kommentarer. WHY?

Jag vet inte om jag kom fram till något, hehehe!

image100


Nytt jag-ska-bli-fit-försök!

Ni som läst bloggen ett tag ha nog läst om mitt bantningsförsök med en metod som kallades Löksoppsdieten! Och ni bör också veta tt den inte fungerade specielt bra!

Efter ytteligare viktuppgång har jag nBilden ?http://www.hss.pl/uploads/screens/jim_carrey_buffed_beatiful_.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.u bestämt mig för att prova en annan välbeprövad metod som i.o.f inte ska vara så populär men som tydligen ska ge ganska bra resultat. Denna metod kallas för träna! Min fiancée har nu blivit medlem på Nautlius igen och vi ska nu direkt efter jobbet, inga ombägar, åka till gymmet och träna. Känns som att det kan behövas 7-8 månader för att jag ska bli beach-ready! Eller 20 månader för att jag ska bli snygg i brudklänning!

Helgen är fridlyst så de nya tagen börjar inte fören på måndag.
Yeah, right! Tänker ni.. men jag lovar. Skall för loggbok och ni ska få följa med på min spännande resa!

En kort fråga bara. Ska jag ha med före- & efterbilder? Eller är det inget att ha?
Ska jag ta en ny kropsbild varje vecka, varannan vecka eller varje månad. Ska jag ens ha bild+
Vad skajag ha på mig? Kommer det bli pinsamt? Många frågor - jag vill ha ditt svar!

Buffed, beautiful & bitchin

image100

Twins by birth No.10

image204
                                Milla Jovovich                                                     Linda Evangelista

image100

Jag gillar bra placeringar av annonser!

145737-203
Ibland har man otur men detta är ju löjligt

145737-98

Varför jag skriver så lite..

... jo en av anledningarna är att jag idag är på resande fot och har fått 50 nya mail.

Jag har inte lagt av utan har bara galet mycket att göra just nu.

- Tjoffe

Jag jobbar med namn!

Känner du någon som jobbar med att godkänna eller avslå namnförlag?
Vilket lustigt jobb. Måste man gå en speciel utbildning för det?

Läste att dessa var de vanligaste namnen 2006:

Flickor

   
 
   

Pojkar

1. Emma    
2. Maja   
3. Julia   
4. Agnes   
5. Alva   
6. Ida   
7. Vilma   
8. Linnea   
9. Elin   
10. Alice   
 
Lukas   
Oskar   
William   
Elias   
Filip   
Hugo
Viktor   
Anton   
Isak   
Emil   

Om du inte vill att dina barn ska heta lika som någon annan kan du ju alltid hitta på något eget!
Namn som Godkänts:

Flickor

   
 
   

Pojkar

Delfina   
Mygg   
Hallón   
Barbi   
Månstråle   
Bajen   
Snöfrid   
 
Glädje   
Grill   
Texas   
Zappa   
Minus   
Händel   
Deep   

Hur kan man tillåta en person att döpa sitt barn till bajen? Personen som godkänt namnet måste ju helt klart ha hejat på Hammarby!
Så jädra sviningt. Stackars tjej!

Namn som fått avslag:

Flickor

   
 
   

Pojkar

Boris   
Cristiania   
Doktor   
Filip   
Hallon   
Hosianna   
Inga-Inga   
Likagod   
 
Farbror Sid   
Dotcom   
Engelborg   
Freedom   
Fån   
GumShoe   
Göken   
Någon

Om man som tjej får heta Doris, varför kan man då inte få heta Boris? Om man skulle få heta Dotcom skulle tjoffe ha döpt sig till det.. i andra namn! Tjoffe Dotcom S-gren! Får man heta punktkom då? Elle punktcom. Eller PungtCôme!

118 668 tusen svenskar heter Anna i tilltalsnamn!
105 414 tusen svenskar heter Lars i tilltalsnamn!
272 594 tusen svenskar heter Johansson i efternamn, Andersson kommer på 2a plats.
Från 3e t.o.m 19e plats följer andra son-namn.
Danielsson kommer på plats 40.

image100

Cate-ringsignal?

Ser nu en annons här under!

"Cate - Få Cate Ringsignlaer för mobilen!. (Skynda dig)"

What's that all about?

*klickar annonsen*

Sidan ser proffsig ut med en retro designkänsla!
Men det kännslurt också. Alla har väl hört jampa-historien?

Hur som helst såg jag ingen Cate-ringsignal. Vilket bull shit!


image100

Snöj, snöj, snöj! Det snöjar, det snöjar!

Bilden ?http://www.cardsunlimited.com/largeimage/ChristmasTree.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Idag firade jag Norrpans första snöfall med halvårets (jag skriver halvårets då jag säkert åt pepparkakor i januari) första pepparkaka och det smakade jul!


Vi har även utsmyckat utställningen på jobbet med julgran och julprodukter så julkänslan kommer verkligen krypandes och nu längtar jag efter kul jul på Gotland.


*Myyyys*


God Jul
Önskar

image100

Arlanda...

Nu är det dags att besöka Göteborg igen!

Gick upp okrsitligt tidigit imorse.

- Tjoffe

Kalsongryckshjältarna!

Två smågrabbar som uppfunnit en rycksäker kalsong! Soooo cute!
image100

Favoritlåt - v.45

Min favoritlåt vecka 45 är:

The Cure - PlainsongVilken är din favoritlåt just nu?

image100

Twins by birth no.09

Bilden ?http://access.nscpcdn.com/gallery/i/h/holmes/20050606_dur_r34_003.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.http://msnbcmedia3.msn.com/j/ap/dbb4160d-84b1-4ed2-b2c7-6049c00b2330.widec.jpg

                        Katie Holmes                                                 Pete Doherty

Motivering?
De har samma glåmighet! Lika runt ögonen! Hittade tyvärr ingen "bra" bild på Katie. Fanns bara en massa uppiffade galabilder. Men likheten finns där. Trust me!

image100

Twins by birth No.08

Bilden ?http://santoagostinho.wunderblogs.com/images/michaeljackson.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. Bilden ?http://data-allocine.blogomaniac.fr/mdata/3/7/7/Z20050102122124653669773/img/1185474111_john_hensley_edited.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
                    Michael Jackson                               John Hensley ( Nip/Tuck)

image100

Gummistövlar is a-ok!

Det regnade i morse så jag tänkte att det var dags att dra på gummistövlarna jag fick i julklapp!
Skitsnygga hunterstövlar.
Känns som att jag berättat om dem tidigare, att jag vill ha ett par rosa och ett par röda med. Ett par bruna är också ganska coolt men inte ett par gröna. Det är för Mulle för mig. Missförstå mig rätt nu, jag älskade Mulle när ja var liten och min mamma var både mulle- & strövarledare, så jag har nog minsann blivit meddragen ut i skog o mark.

Hur som helst! Det jag tänkte komma till var att vad sjutton vad svårt det är att gå i gummistövlar. Man liksom studsar fram på något vis. Sjukt kul!

Funderar på att köpa sånadära lurviga inläggsstrumpor till stövlarna och ha dem som vinterstöfvlar. Jag gissar på att det blir mer slask än snö så det känns som en ypperligt bra idé.

Vad tycker du? Visst är gummistövlar bäst?


Kolla in din favorit
HÄR!

-CateSkräckfilm coming up!

Hallå kära läsare!

För några år sedan såg jag den Japanska filmen Audition, eller Ôodishon som den också heter, och vill nu se den igen.
Bilden ?http://www.alexvisani.com/pic_film/audition.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Filminfo:
En blyg, medelålders änkling, Aoyoma, försöker hitta en ny kvinna genom att anordna en oäkta uttagning för en påhittad film. Han faller för den tystlåtna och förföriska Asami, en före detta ballerina med ett dunkelt förflutet.

Jag blev så jävla chockad! Audition är något helt annat i raden Japansk skräck (The Ring, One Missed Call).
Första halvan har en lugn och stilsam ton med musik och klippning som en romantisk komedi, men hyfsat seg ändå. Och sedan skiftar regissören spår totalt och bildspråket och musiken med det. När jag sett klart filmen tänkte jag att HELA denna filmen byggs upp till de sista 15 minuterna. Regissören Miike har sagt själv att han ville göra en film "som tråkar ut publiken i början och som självförstörs". Synnerligen poststrukturellt filmskapande.

Miikes mest lätttillgängliga, samtidigt en av de svåraste att ta sig igenom.

Oerhört långsam pch psykologisk - ett jävla mästerverk är vad det är, lätt en av dom 5 bästa skräckfilmerna jag sett.

Så, vem vill se den? Jag har tänkt att se den i veckan någon gång och du är välkommen att se den med mig!

Ännu inte övertygad?
TRAILER


image100

Hör upp - blindstyre!

Hur många vet vad 118d betyder.
HONSETLY! Inge jävla wikipedia eller google eller sånt shit!

Tell me - 118d! ring a bell?

Min festman skrattar högt åt mig för att jag inte visste vaddet var!

Sander: Hewheheheheheh.... du visste ju inte vad 118d var. Det vet ju alla! Hehehehehehehe


BÖG säger jag om den saken. D E D - bög!


image100

Biopraktik!

145737-200Alla som jobbar där jag jobbar gör praktik en gång om året. Då får man som Fredda Flyg säger "träffa pöben".

Nä skämt åt sido så får man lära sig att popcorn, starta filmer, stå i kassan och liknade. Jag fick vara med en jätte söt tjej från Ödeshög som jobbade på biografen.

Jag och 50-60 söta tjejer. tack för det personalchefen på Filmstaden Bergakungen!


När jag var i maskinrummet så såg jag att de har varit lite roliga när det har namngett Resident Evil och skrivit Pepsodent Evil. Jag gick och skrattade åt detta resten av kvällen! Mycket underhållande!

145737-98

Welcome Christoffer Sjogren

145737-199Nu i veckan bodde jag på Gothia Towers i Göteborg. Det var strålande. Jag var dock förbannad för att det inte låg ett handskrivet kort som välkommnade mig till hotellet. Inte heller någon ros som stod i någon vas.

Men när jag knäpper på tvn så blir jag mycket belåten. Där står mitt namn! De hade dock inga porrkanaler...

145737-98Bra jobbat!!!En kampanj blir inte alltid som man planerar.

145737-98

Mitt första jobb!

Nu har jag ju snackat en del om mitt andra och mitt tredje jobb, men vad gör jag egentligen annars?
Idag har jag gjort den här:

image198

Typ sånt gör jag! Ungefär!
Logon som föreställer en bebis har jag ritat i ett program som heter Illustrator. De bilderna består inte av pixlar utan av trianglar, typ, så man kan förstora upp logon hur mycket som helst utan att den tappar kvalité. Bra att ha om man tex ska göra en skylt på typ 10x10 m. När en bild eller en logo är i det formatet .ai eller .eps kallas det för ett original.

Hänger ni med?

image100

Nytt försök!

Wohoo! Det tidigare inlägget var inlägg nummer 700! Vi får se vem av oss som snappar upp inlägg 1000!

Hur som helst fick jag lite klagomål på min teckning jag lade upp härom dagen! Så jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök för att få er att förstå hur min arbetshörna ser ut!

image197

Sådär! Hajjar ni nu?
Jag är sjukt sugen på Sushi? Who's up?

image100


Kära gamla Loddbyvägen 11

Pratade med en kille på jobbet idag och han berättade att han bodde i Åby.
Jag: Jaha! Jag bodde i Loddby när jag var yngre! Om du vet var det ligger?
Det visste han!
Killen: Jo jag har nämligen en kompis som bor där. Erik heter han! Han bor i det där Vita huset!

Mmm, jag visste mycket väl vilket hus han menade! Det finns nämligen bara ett vitt hus i Loddby och i det vita huset har jag bott! ... i typ 12 år! Den största halvan i mitt liv.. tyvärr inte så länge till! Jag skulle vilja säga att det är ett hus som näst intill slitits ifrån mig och som jag aldrig kommer kunna glömma. Jag ska göra allt jag kan för att köpa tillbaka det hur dyrt det än må vara. Det ska bli mitt!

Har knappt några bilder på huset kvar så jag får nöja mig med att glo på flygbilder!

image196

Visst ser man en sån där stor studsmatta, brevid poolen! Titta noga!
Nåja! Är det fräckt att skicka ett brev till den nuvarande ägaren, Erik, och säga:
Om ni någonsin skulle få för er att sälja huset, sälj det till mig då! Ni behöver inte ens bry er om att kontakta en mäklare. Jag köper det direkt.
Var jag ska få pengarna ifrån vet jag inte men det lsöer sig nog. jag kan ju alltid råna en bank!

Hjälp mig! Hur ska jag komma över mina känslor för huset?
Som de säger:
Gammal kärlek rostar aldrig!

image100

Ett tredje jobb!

Pratade precis med min käresta. Där han jobbar ska de börja trycka upp gamla affischer och sälja. Så de kontaktade Arkitektkopia för prisinformation. Bl.a behövs det en del "Photo Restoration" på vissa affischer och det skulle Arkitektkopia ha typ 15 spänn minuten för. Det är typ 900 spänn i timmen!

Efter som att jag också har de skillsen frågade han ju såklart mig om jag skulle kunna göra samma jobb.
SJÄLVKLART! Det är ju skitkul!

Jag funderar på om jag ska ta halva Arkitektkopias pris (450,-) i timmen! Vad tycker ni?

image100

Ett andra jobb!

Jag sitter nu på min pappas jobb och "jobbar" Mina arbetsuppgifter här är att:

1 - Vakta butiken
2 - Ta emot paket om det kommer något!
3 - Svara i telefon
4 - Skriva ner eventuella meddelanden


Vakta butiken är ett "no problemo"-jobb då det ligger ganska långt bort från civilisationen.

Det kommer väl kanske i snitt 2 paket om dagen och det enda man gör är att skriva sin signatur på en platta. Då paketlevereraren ser att man har samma efternamn som pappa frågar de ofta:
- Hmm, är du dottern eller?
- Ja precis! Jag är inte hans fru *fniss*


Det ringer också ganska sällan då de flesta kunder ringer till pappas mobil. Men ibland ringer det som sagt och 50% av gångerna är det pappa som undrar hur det går!

Det gäller att vara snabb med pennan om man ska ta ett meddelande så det oftast är gamla gubbar som ringer och man hör sällan vad de säger. Det brukar låta så här:
- Hej! Jörgen heter jag och ringer från Motalas bla bla bla? (sista delen hör jag aldrig) Jag söker Censur
- Han är tyvärr inte inne för tillfället kan jag ta ett meddelande?
- Eh, hhhh, jaa! Jag skulle vilja beställa ett borr, 5 mm, gängtapp 18. 2 stycken - till på måndag!
- Okej! Jag fixar det!

Oftast hänger jag inte alls med på de sista där heller, men pappa är en klippa på det han gör så han brukar alltid kunna lista ut vem det var som ringde och vad de ville ha i alla fall!

Hur som helst. Så typ de enda jag gör här är att äta mackor, surfa, äta godis och kakor, samt dricka bubbelvatten!
Det här stället är smockat med godis, kakor och bubbelvatten. Och frukostmaterial...
It's heaven!

image100