Allting x 2 och Blindbio

Jag satt på Sergels tidigare och skrev ett trevlig blogg inlägg via min 990i men såklart så funkar inte tekniken och allt var i onödan. Bara att skriva ett nytt nu när jag e hemma.

Idag så har jag varit uppe i luften. Allt har verkligen hänt 2 gånger idag... åkt Tunnelbana*2, åkt Arlandaexpress*2, flyg*2 och taxi*2. Sedan så har jag blivit bjuden på fika*2.

När jag satt på Sergels (BIo) och väntade så vandrade en personförbi med en blindkäpp. Jag började fundera på hur det skulle vara att "kolla" på bio om man inte såg något. Mitt under mina funderingar så kommer 2 till personer och går förbi med sina blindkäppar. Tycker en blind att det är värt att lyssna en film för knappt 100:-?
Eller är det så att SF har någon speciell Blindbio som dom har barnvagnsbio, Seniorbio och Rödamattan event. Sannorlikeheten att 3 blinda skulle gå förbi mig där jag satt under 5 minuter är otroligt liten. iof så sker 10% av alla sveriges biobesök just på denna biograf. Måste fråga chefen imorgon.

Väl inne i biosalongen så återkom det otroliga talet 2...
...Vi var nämligen 2 besökare i hela salongen =)


Flight 643

Nu börjar kvällen att lida mot sitt slut. klockan 8.30 så går flyget från Arlanda till Halmstad. Jag ska ner och ha ett dagsmöte med säljbolaget Edsa och sedan flyga hem igen.

Sitter och kollar på andra avsnittet av Studio Virtanen. Fredrik pratar om Göta Kanal 2, för övrigt så ska jag gå på VIP visning av Göta Kanal 2 den 17 dec. Livet är just nu för bra för att vara sant. Jag bara väntar på att vakna upp en morgon och inse att jag är i min lägenhet i Norrköping och att jag jobbar på en elfirma.

5 Topp i Tjoffelife just nu (utan inbördes ordning)

- Mitt underbara nya liv
- F
- Min Trevliga Gps som räddar mig varje dag
- Julfest på SfBio Fredag
- Flytt på Lördag

Natt natt

Shells ger bort en BMW till staten

Jag har under en längre tid upplevt att all Shells personall är mycket trevliga och ger en ett väldigt bra bemötande. Jag har de två senaste kvällarna tagit och ätit lite kvällsmat på Shell på väg hem från kontoret.

Jag har båda kvällarna köpt mig en trevlig korvmeny och en Dagens Industri. Eftersom DI aldrig har någon steckkod så improviserar dom alltid vad dom ska slå in det som. Idag så står det 20:- Grönsaker på mitt kvitto =)

Dom gör detta alltid med ett otroligt leende på läpparna när dom lämnar över kvittot. Fast dom förstår inte vilken otrolig tabbe dom gör.

Grönsaker = livs = 12% moms
DI = Tidskrifter = 6% Moms

med andra ord så om dom skulle sälja 1000 ex av Di per dag så betalar dom dubbelt så mycket moms mot vad dom behöver.

1200kr per dag
438000 på ett år

Det skulle räcka till en trevlig BMW 5-Serien eller att försörja 4 förtidspensionärer.


Jag är som alla andra...

Jahopp,

Då var man också fast i detta träsk. Även om jag vet att snitt bloggen har 1 läsare, och det är bloggaren själv.  Även om jag vet att jag varken kan skriva eller stava. Men även jag vill skriva lite logg över mitt liv.

För dom som inte vet det så har jag flyttat upp till Stockholm. Den 20 November så tog mitt liv en vändning och kommer helt säkert aldrig bli sig likt igen.  Jag flyttade upp utan att känna en kotte, utan att ha någonstans att bo förutom hos min pappas otroligt trevliga kompis Lillen.

Varför jag börjar blogga är ju en fråga som man kan ställa, sanningen är att jag ställer den til mig själv just nu. Jag läser 3 bloggar det är min vän Catrins blogg "Cate´s Secret", Alex Schuleman´s "Att vara Alex Schulman" och sedan Fredrik Virtanens "Virtanens Blogg". Jag tänkte att deras liv verkar vara nice, mitt liv är nice klart jag ska börja att blogga... =)