Rocky Balboa - Kioskvältare?

145737-31
16 Jan har Rocky Balboa premiär i Sverige

Filmen är den 6de Rocky filmen, den handlar om att Rocky har blivit sugen på att börja att boxas igen. Han Biffar upp sig och ska gå en match mot den obesegrade Dixon. Filmen är rätt spännande men kommer inte att bli årets film. Visst den är lätt sevärd.

3/5 Tjoffar

Biomaskinister = galna?

145737-30
Brad Pitt som Tyler Durden i Fight Club

Jag har kommit fram till att det finns ett yrke som är mer psyko än spårvagnsförare och det är Biomaskinist. Jag och två kollegor skulle åka till bio salongen Skandia som ligger på Norrmalm för att kvalitetsäkra de sista reklamfilmerna innan dead line. Vi har ringt innan och fått klartecken att det är hur lugnt som helst och när vi kommer så möts vi av en otroligt sur biomaskinist som knappt presenterar sig och absolut inte svarar på tilltal. Vi är precis hur trevliga som helst men får 0 i gensvar.

I vilket fall så var vi tvugna att få bort gardinerna från bioduken och ville inte börja pilla bland alla rattar och spakar så vi frågade snällt om denna maskinist kunde göra detta åt oss. Maskinisten får spelet och ballar fullkommligt ur och drar upp det ena från högskoleutbildning till respekt. Efter att ha stått i vild diskution med min kollega så går han iväg ett tag och gömmer sig för att sedan komma tillbaka som ett barn och be om ursäkt och skylla på sin korta stubin.

Denna person är jag helt övertygad är något för Filip och Fredrik. Maskinisten hade till och med en polare som var där som skötte större delen av allt jobb åt honom. Denna kompis var social och trevlig medan maskinisten var helt social okompeten. De bettede sig som ett gammalt gift par. sjuktligt roligt.

Fler galningar som är bio maskinister:

- John Ausonius a.k.a Lasermannen
- Brad Pitt som Tyler Durden i Fight Club

Dagens ilandsproblem...

Min kollega fick just in ett samtal från en biograf någonstans i sverige som hade ett litet teknikskt problem. Vi har skickat ut dvd skivor till ett 30tal biografer som inte har fått uppkoppling än. Denna dvd är scriptad så det enda dom ute på biograferna behöver göra är att stoppa i dvdn i servern och sedan sköts allt automatiskt.

Denna person som ringde hade iaf problemet att den inte ville starta. Efter en viss tids felsökning så sa personen i luren:
-Ska inte den sidan med texten vara neråt?

Min kollega drar en liten diskret suck och förklarar för personen på biografen att den ska självklart vara åt andra hållet och vips så funkar allt som det ska.

Helt sinnesjukt hur handikappade folk kan vara ibland.


170 Reklamfilmer

Nu ska jag ner i våran biosalong och kvalitetesäkra 170 reklamfilmer. Så frågan är faktiskt vad jag kommer att köpa. efter att ha överexponerats med reklam så kommer jag inte längre att vara mottaglig för reklam.

Speciellt inte efter titlarna :

Trångsvikens Chark
Björn Olsson Taxi
C4 Elnät AB

Smstjäst - Stängd

På grund av överbelastade servrar i serverhallen så måste tjoffe.coms smstjänst stängas ner till intresset för Tjoffe har svalnat.

Enligt TT så ska det inte ha gått att skicka sms från vanliga telefoner på grund av Tjoffe.com övertag av all Stockholms sms-trafik. Tjoffe.coms presschef hälsar att dom inom loppet av en vecka hoppas vara uppe med en server i Texas alternativt så kommer Alex Schulman ringa runt personligen och berätta att Tjoffe.com har uppdaterats.

Tjoffe.com´s SMS Tjänst!

Från och med nu kan Ni få ett sms när Tjoffe har postat något nytt på tjoffe.com

Här kommer en FAQ

Hur gör jag?

Du skickar ett sms till 0709-653386 med ditt namn (kostar som ett vanligt sms)

Kan jag göra detta via mail?

Svar ja, men enbart om du kan bevisa att det är ditt nummer som smset kommer att komma till.

Kostar tjänsten något?
Nej Tjoffe.com står för den löpande kostanden

Hur stänger jag av tjänsten?
Smsar någon komplimang till 0709-653386 och ber Tjoffe ta bort ditt nummer.


Så vem vågar åka med på tåget?

Experiment - Vattna blommorna med kolsyratvatten!

145737-29
Jag kommer från och med dagens dato att vattna mina blommor på jobbet med kolsyratvatten för att se hur effekten blir. Jag tror att växterna mår strålande av att få ner lite syre bland rötterna.

Sennario 1:
Växterna växer så att det knakar - Tjoffe får arbeta i en regnskog

Sennario 2:
Växterna dör knall fall - Tjoffe blir mobbad på jobbet för att vara en ungkarl

Film - Beerfest

145737-28145737-9

Paul Soter och Fredrik Virtanen hemliga tvillingar?

Jag har precis kollat på Beerfest och har under den 90 minuter långa filmen kommit fram till en sak och det är att skådespelaren Paul Soter skulle mycket sannorlikt kunna vara Fredrik Virtanens hemliga bror. Om tid finnes så ska jag ta och maila och berätta det för Fredrik imorgon så att han är medveten om detta och tar sig tid att stämma träff och planera familjemiddagarna i framtiden.

För övrigt så är jag uppe i Stockholm just nu och ska ta och jobba mellandagarna för att sedan åka ner till mitt kära Norrköping / Stegeborg och fira nyåret.

Time 2 Sleep

Juldagsfesten - 2006

Jo nu var den avklarad. En mycket trevlig tillställnig som fick en att verkligen tvivla på att man befann sig i staden Norrköping. Det kännes faktiskt mycket mer som att vara på något riktigt stort ställe. Champange-bar och laser show m.m.

Jag, Göte och Jonas var på en förfest i oxelbergen. Det var otroligt blandat folk på denna förfest. Men det var roligt endå.

Sedan så förflyttade vi oss till fots eftersom en taxi var bara att glömma en kväll som denna. välframme så ser vi en verkligen sinnesjuk kö. Säkert 400 pers. Vilken tur att kvällen var kirrad så det vara bara att ställa sig i vip kön och knalla in. Eftersom det var 20års gräns så fanns det inte övermånga personer som man kände igen till en början men varefter kvällen gick så träffade jag på en hel drös av folk man kände.

Efter massa dans och Bubbel så var det bara att sätta sig i en taxi hem till min kära syster, jag Jonas och Hanna (Piff eller Puffs syster).  Taxi chaffisen var en otrevlig tölp som jag gärna ser att jag slipper träffa på mer i Norrköpings uteliv. Väl hemma försöker jag hetsa Jonas och Hanna att vi ska köra Singstar men utan resultat. Sedan så somnade vi alla.

Slut

Bling vatten = 300:-

145737-27

DYRT VATTEN BLIR DYRARE. Bling H2O är förmodligen världens dyraste vatten. 300 kronor per flaska går den Swarovskiprydda delikatessen loss på

Svårt att göra av med pengarna? Det buteljerade vattnet Bling H2O kan hjälpa dig. För 750 milliliter betalar du det facila priset 40 dollar, närmare 300 kronor.

Med den kristallprydda flaskan med Swarowskistenar är det Hollywoodproducenten Kevin G Boyd som står bakom vad som är världens dyraste flaskvatten, skriver nättidningen Gizmag.

Vattnet har redan lämpligt nog dykt upp på tillställningar som amerikanska Grammisgalan, Emmygalan och MTV Music Video Awards, i handen på olika kändisar. Paris Hilton säjs ha druckit vattnet och också låtit sin chihuahua Tinkerbell smaka. Mer reklam behövs knappast för at få igång försäljningen av den minst sagt dyra produkten.

Men ifall att 300 kronor skulle kännas för dyrt kan du alltid köpa den mindre storleken. 350 milliliter av Bling H2O kostar bara 24 dollar, eller knappt 180 kronor.

Vatten på flaska är en kraftigt växande marknad, 50 procent upp de senaste tio åren. I Västeuropa dricks hälften av allt buteljerat vatten i världen och på den amerikanska marknaden dricks 25 miljoner liter buteljerat vatten varje år, till priser, som Gizmag påpekar, högre än vad bensin kostar i USA. Normalpriset på flaskvatten ligger ungefär tusen gånger högre än kranvatten.

Men medan det höjs på ögonbrynen åt priserna på vattnet, har ingen debatt varit igång angående reklamen, en naken, liggande kvinnokropp med flaskan placerad stående på rumpan.

Alex Shulman + Sofi = Barn med monstergaddar!


145737-26
+
145737-24
=
145737-25
Sanningen är bra läskig!


Så snälla Alex ligg inte med Sofi

Vår Sköna Sofis Leende!

145737-24
Sofi Med Gudadrycken a la Moét


Ja våran Sofi Fahrman´s sköna leende har väll ingen gått miste om. Som mode journalist har hon fångat våra hjärtan de senaste åren. Men vad döljer sig bakom hennes leende? Enligt Uppgift till Tjoffe.com ska hon ha precis samma leende när hon är ute på sin morgon joggning.

Tjoffes teori om när Sofi ser precis lika dan ut är när hon:
-Åker kross
-Tittar på Fight Club
-Får reda på att hon är gravid
-Får veta att det är Alex Schulman som är pappa
-Får en hm tröja på julafton
-Köper en trisslott utan vinst, IGEN
-Råkar skjuta Bingo i huvudet med en skumpa kork.
-Bryter armen för att hon fastnade med sina tänder i faddes kostym.

Julklappsen

145737-23
Jo, nu är julen över och alla är nöjd och glada.Här kommer sammanfattningen av julklapparna.

- Vit fluga
- 2 presentkort på D&Company
- 1 presentkort på Jonells
- Some Cash
- Vinöppnare
- Gant tröja
- Massa Valorona Choklad
- 2pkt med Global China Sticks

Tack Alla Mina Kära Släktingar!

Tack Växthuseffekten!

145737-21
Det är den 24dec, Solen lyser och inte en snöhög syns så långt ögat når. det ploppar upp en och annan blomma här och där. Tjoffe har vårkänslor!

Tack och bock alla som kör bil mycket och sedan ett jätte tack till alla som har en eller fler industrier!

Glad påsk!

God Jul på Er!

Jag vill från och med nu önska alla en Godjul och lovar att lägga upp en julklappslista här sedan =)

Jag sitter hos mina kära föräldrar och funderar på när jag ska börja med att slå in årets julklappar som jag stress inhandlade igår.

Igår kväll var jag på dagen innan julafton turné, vilket resulterade med att jag enligt planerna hade tänkt mig att spenderara ca: 5-10 minuter. Om det skulle vara så att denna karkyl skulle ha stämt så hade jag varit hemma med mina föräldrar kl 19.00 men kom hem vid 00.15.

Tjoffe e kass på tider.

Hemma i Norrköping

Julklappstatus: 9/13 det finns alltså hopp om livet.

Kom precis hem från Stockholm, gjorde en liten avstickare och hälsade på Frida och hennes syster. Vi satt i ett par timmar och försökte finna julstämmning, dock så infann sig inte den julkänslan som man eftersträvar för någon av oss.

Tjoffe fick sin första julklapp! En urgullig mjuk och go nalle. Skulle mycket väl kunna bli åretsjulklapp. Imorgon ska jag åka och handa mina sista kompletterande 3 julklappar eftersom jag har 0min fritid sedan måndagskväll. Dessa julklappar är till Farmor, Ewa och Frida, helt enligt planeran.

Klockan 10.00 är det julfirande hos mina kära kusiner. klockan 13.00 är det att åka till farfars grav och lägga lite blommor. 14.00 ska jag julshoppa de sista julisarna. Efter 15.00 så är planerna att försöka hinna åka förbi några av mina kära vänner med någon typ av ju överaskning.

Jultips från Tjoffe -  gå och se Göta Kanal 2, Jag hade ruskigt roligt åt denna film.
Påsktips Från Tjoffe - Byt ut påskgodiset mot Ipren och avkalkningstabletter.
Midsommartips från Tjoffe - Byt ut innehållet på vännernas vodka flaska mot halsmedecin alt. diskvatten.
Halloweentips från Tjoffe - Banka huvudet i en vägg för att få mest naturliga utspökning.

Om något av dessa tips går fel så avsäger sig Tjoffe.com från allt ansvar och hänvisar Er till http://www.riksrevitionsbyran.se/hurduflygerbuss

Så Jävla Nöjd!

Hitta.se
Eniro.se

Klicka och kolla!

Edit:
Eftersom inte allt folk förstår varför detta är så sjukt roligt så ska jag ta och bertätta det. Jag Heter Christoffer Sjögren och är döpt till detta. Men sedan 5 år så har jag kallats Tjoffe och nu har jag med lite övertalningsförmåga lyckats få både hitta.se och eniro att skriva in detta istället för Christoffer.

Sjukt kul

Äntligen: reklam på mjölkpaketet!

145737-20

Många reklamare och medierådgivare har suttit och läst på mjölkpaketet under frukosten och funderat på om det inte vore en riktigt bra reklamkanal. Men hittills har mejerierna använt mjölkpaketen för att informera om egna produkter eller välgörenhetsprojekt. De kommersiella företagen har fått hålla sig borta.

– Jag har jobbat på Arla tidigare och det här var något vi diskuterade redan på 80-talet, säger Kjell Lundholm på Mjölkmedia.

Men nu har företaget Mjölkmedia börjat sälja reklamplats på mellanmjölken som säljs på Coop Forum i Stockholmsområdet.

Den som köper annonsplatsen får synas på 150 000 mellanmjölkspaket under en vecka. Mjölken kommer sedan att skänkas bort till Medmerakunder som handlar för mer än 500 kronor (max 3 liter per kund).

– Det här är en liten test som vi gör med Coop och Falköpings mejerier. Faller det väl ut kan det bli en bredare satsning, men det är ett stort beslut för mejerierna och för handlen.

De första paketen kommer ut i vecka 6 och paketen är redan slutsålda. Bland annonsörerna finns Gevalia, Ekerö Möbler, Viking Line, SJ och Peab.

Mjölkmedia räknar med att kontaktkostanaden per konsument hamnar på 2 kronor. En annons kostar 500 000 kronor för en vecka.
– Det bygger på en modell där mjölken blir gratis, ungefär som Metro. Det funkar i en mindre skala.

Ja annars skulle det bli Sveriges största reklammedium?
– Arla säljer någonstans runt 30 miljoner liter mjölk om dagen, så det är klart att då får man se på en annan lösning. Men det är också ett stort beslut för till exempel ICA. Skulle man våga skippa tv-reklamen för att synas på mjölkpaketen.

Saxat ur Resumé

Tjoffes arbetsvecka

Måndag = 9h
Tisdag= 14h
Onsdag= 24h
Torsdag= 11h
Fredag= 9h?

Alltså 67h. En vanlig arbetsvecka är 40h, våra vanliga är 38.15h. Men i vilket fall som helst så är det skönt att köra nära på 2 arbetsveckor på 5 dagar. Så nu ska jag allt ta och ha en skön julhelg.

Ursäkta att jag har varit så inaktiv här, men det har verkligen inte funnits tid. God jul på er mina favoriter!

16 timmars jobb snart...

gääääsp, men mycket kvar. Back 2 work

Kallt på kontoret...

En Tripple esspresso och en varmchoklad ska nog göra susen både för värmen och piggheten

Imorgon kl 12.00

kl 12 imorgon, då ska allt arbete vara klart. Skojja inte om att det blir nattarbete inatt...

Ingvar Kamprad

145737-19
Sveriges 10 rikaste
1. Ingvar Kamprad, 80,Ikea,                                      461 miljarder kronor.
2. Hans Rausing, 80, Arcticgruppen,                      87 miljarder kronor.
3. Stefan Persson, 59, Hennes & Mauritz,             68 miljarder kronor.
4. Kirsten Rausing, 53, Tetra Laval                         44 miljarder kronor.
5. Finn Rausing, 51, Tetra Laval                              44 miljarder kronor.
6. Jörn Rausing, 45, Tetra Laval                              44 miljarder kronor.
7. Tjoffe Sjögren, 19, Tjoffe.com                              36 miljarder kronor.
8. Antonia Ax:son Johnson, 63, Axel Johnson.     20 miljarder kronor.
9. Fredrik Lundberg, 55.Lundbergs                        18 miljarder kronor.
10. Bertil Hult, 65, EF.                                                15 miljarder kronor.

Vem av dessa tror ni åker Volvo 240, köper mössor för 79:- väska för 189:- och sponsar ett fotbollslag med exact 11 tröjor, varken mer eller mindre så spelarna får byta tröja samtidigt som de byter.

Svar : 1. Ingvar Kamprad, 80,Ikea, 461 miljarder kronor.

461 miljarder kronor är mycket pengar, väldigt mycket faktiskt. Antag att Ingvar Kamprad fick för sig att gynna sitt eget bolag och köpa bokhyllan Billy för alla pengarna skulle han få 1,4 miljarder bokhyllor.

Om han sedan staplade dem ovanpå varandra skulle det räcka fram, och tillbaka till månen 3,6 gånger
Om han i stället skulle slå på stort och möblera folkhemmet på riktigt skulle han till exempel få 11,5 miljoner Ikea-kök á 40 000 kronor. När alla svenska hem är avklarade finns det pengar kvar för att fixa till alla norska kök också.

En variant är förstås att köpa mat för pengarna. Köttbullar är ju en äkta svensk Ikea-klassiker. Då räcker pengarna för att bjuda hela jordens befolkning, inklusive kaffe och glass efteråt.

Jobbar fortfarande...

Det ser ut som om jag kanske får spendera min jul på kontoret. Antingen så jobbar jag för slött eller så har jag för mycket att göra.

Spelar ingen roll för mitt liv är underbart!

Back 2 work

Fuglesang på semester i rymden!

145737-18
Crille Fuglis

Christer och hans polare är uppe och spelar golf och kastar frisbee i rymden.
Kostnad: 40 miljarder

För 40 miljarder får man:
-57 142 857 Taxiresor Norrköping-Stegeborg
-16 000 Bostadsrätter på Södermalm
-533 333 Flaskor av Dom Pérignon 6 liters special
-10 256 410 årslöner åt Kristina lund (3900:- Deklarerat)
-4814 årslöner åt Robert Aschberg (8.307.600:- Deklarerat)


Kollat på lägenheten =)

Jo igår så bar det iväg till Närkesgatan på Söder. Trevlig trappuppgång med stengolv och sånt. När man kom in i lägenheten så var det hur bra som helst. 3m i takhöjd, jo man tackar ja.

2 normalstora rum, kakel och klinkers i badrum, allmännt snygg. -Den tar vi sa på polisen.

Det området där jag ska bo heter tydligen SoFo och det betyder:
Söder om Folkungagatan =)

Fredriks desperata försöka att få tag på mig =)

Denna histora utspelade sig efter min Inflyttning och utflyttningsfest från min lägenhet i Norrköping. iaf så har vi varit ute och svinat på krogen, råkat slå sönder glas och sprutat skumpa på vakterna ;) . Kvällen har verkligen spårat ur och vi har haft ruskigt roligt! Det är dax för hemfärd och det visar sig att Fredrik har försvunnit. Jag ringer honom 1 gång utan att få något svar. Så vi sätter oss i en taxi hem till morängatan.

03.42
Jag är rätt slut som artist och somnar därför på en madrass på som jag har lagt i öppningen mellan hallen och rummet. Jag somnar med full utstyrsel på mig (byxor, skjorta, hängslen och fluga). Jag har min mobiltelefon i fickan och somnar som en stock...


05.30
Jag vaknar upp av att det är någon som ringer. Det visar sig vara Fredrik. Han låter precis hur glad som helst och säger "-Jag har festat med Fadde, vakt Fadde!" jag yrvaken undrar vart han e och han säger att han står utanför min port och har försökt länge att få tag på mig. Vi lägger på och jag börjar gå neråt mot porten. Jag kollar på min mobil och ser 36 missade samtal! Jag har alltså haft min mobil i fickan och haft full volym. Jag måste varit så sinnesjukt död så det fanns inte. och ingen av mina andra gäster som sov 2 meter bort hade vaknat. Casse hade fått 15 missade samtal och han hade sinnesjukt hög ringsignal.

Jag tror att vi vart bortrövade av utomjordingar och lämnades tillbaka på jorden efter alla test vid 05.30.

Vad en Nintendo Wii kan ställa till med =)145737-17
Detta är spelkontrollen till det nya Nintendo Wii som man styr via rörelser och ska vara rätt lätt att tappa om man är exalterad =)


Från Di.se
Säkerhetsremmen på den nya spelkonsolen Wii riskerar att gå av. Nu går spelföretaget ut och uppmanar användarna att spela säkert. Nintendo skriver på sin hemsida att företaget kommer att byta ut säkerhetsremmarna för de som så önskar.

Detta efter att flera användare berättat att fjärrkontrollen har gått av och orskad skador på tv-apparater, fönster och annan inredning.
Di.se SlutTjoffes teori är att inredning skulle kunna vara:
-Akvarie med saltvattens fiskar.
-Någons svärmor
-En julkrubba
-En hel VHS samling av äntligen hemma avsnitt
-Alex Schulman

Så snälla Nintendo byt ut alla säkerhetsnören!

Ont i halsen...

Just nu sitter jag i min nuvarande lägenhet i Västra Skogen och har ganska så ont i halsen. Det enda som kan få mig att bli bra lär vara att jag är tyst och inte pratar så mycket vilket kommer att bli overhört svårt.

Tjoffe säger:
Tjoffe har ont i halsen
Tjoffe säger:
Hoppas att jag inte blir sjuker
- [ Frida ] säger:
ne de va ju inge bra .. =/
Tjoffe säger:
Det ska nog vara lugnt
Tjoffe säger:
Bara jag inte pratar så mycket
- [ Frida ] säger:

haha lycka till gullet =)

Tur att mina vänner tror på mig ;)

Fler Mingelbilder...OBS. Ny Skjorta ;)

145737-16
Hanna, Tjoffe och Siri

Ni kanske undrar hur mycket man måste supa ner tjejer för att få dom såhär mysiga ;)
Vid 23.30 igår så tog Tjoffe, Malin, Hanna och Siri en taxi ner till Kungsgatan för att gå ut och dansa lite. Det var rätt okej stämmning förutom att en del killar kollade sjukt snett på mig eftersom jag var där med mina kära vänner som var av det kvinnliga könet..

Efter ett par timmars dans så bar det iväg till McD och svullades en del slabbig mat för att sedan sätta sig i en taxi hem till john john och fortsätta att festa. Hemma hos John-John så hade kvällen lugnat ner sig och det låg folk och sov överallt. Macke låg på en sitt dyna och Karin låg på det skummaste sätt man kan tänka sig i hörnsoffan :)
Hemma i Stockholm!

Nu är jag tillbaka efter helgens festande. John Johns fest var hur stårlande som helst. Berättar mer om den när jag har sovit några timmar.

Tjoffes Julklappstatus = 1/12

Tjoffe.com

145737-14
Piff, Tjoffe och Puff

Bilder från Efterfesten.com

145737-13
Tommy, Erik, Tjoffe och Jonas

Låg Status =)

FAKTA/ LÄGST STATUS
1. Ha en 15 år yngre fru/man. -Jag går inte igång på 4åringar
2. Äga en äkta pälskappa/rock. -Päls är ingen snyggt
3. Ha barnflicka/städhjälp och betala svart. -Tv-licensen då?
4. Vara singel med intensivt kärleksliv. -Pass
5. Ha gått på friskola. -Nopp
6. Känna Horace Engdahl. -Skulle gärna göra det =)
7. Ha gått på privatskola. -Lundsberg ville inte ha mig
8. Känna familjen Wallenberg -Tillhör inte dom som jag lunchar med
9. Känna statsministern. -Jag önskar att jag och Fredrik spelade mer tennis ihop
10. Duktig på poker eller liknande spel. -Spelar ingeting, alla kategorier
11. Komma från en adlig familj. -Von Sjögren
12. Vara en duktig amatördiscjockey. -HAHA, Det är precis vad jag är!
13. Ha en fullbokad almanacka. -inte än
14. Ha vip-kort till de rätta ställena.-Söp bort mitt otten vip kort och har sedan dess aldrig haft något:P
15. Känna kungafamiljen. -Jonas e kung, räcknas det?
16. Ha ett intensivt uteliv. -Jag har varit ute alla helger sedan i sommras =)
17. Ha en mycket känd och framgångsrik nära släkting. -Någon har sagt att jag e släkt med den Estniska presidenten =)
18. Vara en god ryttare. -pyst
19. Kunna spela tennis. -DAmn it
20. Ha en mobil med inbyggd tv. -Nepp men jag har en mobil med inbyggd visitkortscanner

Matreal snott från Di.se

Snabb Rapport!

Jag är vid liv och är just nu hos min kära syster och hennes trevliga pojkvän. Krogkvällen igår gick strålande och var mycket rolig. Det var Otten till slut.

Jag ska till john john strax och fira hans 20års dag. Det kommer att bli roligt! Mycket folk som man inte har träffat på ett bra ta. Hoppas jag vågar träffa alla!


Tjoffe på Studentfesten igår!

145737-12
Tjoffe på Studentfest!

Nu ska jag klä upp mig och sätta mig och köra 16 mil.

trevlig helg!

Utgång i Norrköping ikväll!

145737-11
Blir la palace eller otten i afton.

Ska blir vrålroligt att träffa Jonas igen! Det lutar åt att jag kommer att dansa på bordet ikväll. Alltid lika roligt att träffa alla man känner.

Det märks verkligen att det är Fredag. Smsen har fullkommligt ramlat in under dagan. Jag har skickat en hög och så har folk skickat ett gäng till mig. 0709653386 är alla välkommna att smsa på!

Jag sitter på kontoret och idag så har vi möblerat om allt i vårat kontorslandskap. Jag har fått en kanon plats med undantag av en sak... jo 1 meter från mig så sitter ett ventialtionshål så nu ser jag fram emot att gå omkring och vara snorig resten av mitt liv här på jobbet.


Slut för idag tack för idag!

Ringde hitta.se

Jag ringde precis Hitta.se och såg till att dom ändrade uppgifterna på mitt mobilnummer till Tjoffe Sjögren och sedan min nya address =)

Nu ska jag ringa eniro...

Måndagens Biopremiär!


Ikväll har denna film premiär, Själv så var jag och såg den i måndags på galapremiär.  Det var första gången jag var på det i hela mitt liv. Känndes verkligen overkligt att  stå 1 meter från kändisar som:Kolla:
Bilder från Stureplan.se  (Massa Kändisar)
Några fler kändisar som inte var kända nog för att få vara med på bild:
-Jarl Alfredius f
rån Aktuellt
-Josefin Sundström fd. Voxpop
-Henrik Jonsson fd. Voxpop
-Fredrik Strage, Stureplansprofil
-Snook, iaf killen med mustage


Det bjöds på dricka och riktig choklad. Det var dock ruskigt illa att den "röda mattan" var svart.
Filmen var helt ok, ett uns för lång men helt ok.
Tjoffe är fortfarande en bondgrabb från Mogata i stora stora Stockholm

Studenkorridorsfest och åldersgissning

Nu har jag precis kommit hem från en mingelkväll med massa sköna utbytesstudenter. Tjoffe har övat upp sin engelska från jätte dålig till halv dålig. Riktigt roliga pinglor där alltså. det var 5 pers som frågade hur gammal jag var och på den frågan svarade jag "Du får gissa". Svaren vart

24, 22, 24. 21, 25... Fattar inte hur utbytesstudenter kan ha så dålig verkligehetsuppfattning.

Men det där med att se ålder på folk är en hel vetenskap, fick denna tidigare under kvällen
Gissa ålder på Sytembolaget
Jag fick 0/8...

Palace Vimmel!

145737-10
Jocke, John-John, Siri och Tjoffe


Hittade denna vimmelbild. Trevligt värre =)

Fredrik Virtanen är klockren!

145737-9

Fredrik = Kvällens kille!

Dagen Citat
Vad Vinner Folk på att vara trendkänsliga?
-De får ligga lite mer.

Citat från RodeoMagazine dec -06

2:a på Södermalm!

Mina föräldrar är de underbaraste i hela världen! Jag brukar inte belasta dom något så overhört. Jag har levt på mina eget tjänade penger i princip så länge jag kan minnas. Men ibland så är det så underbart att få hjälp av föräldrarna!

Pappa har genom en vän till honom fixa en lägenhet på Södermalm som jag kan bo i! Hur underbart som helst. som livet är just nu så flyttar jag omkring som en gipsy eller nomad. Men nu ska jag få ett ställe man kan kalla hem! Jag svävar verkligen på moln!

Pappa är bäst!
Mamma är bäst!

Saker som jag vet om lägenheten just är:
-det är en 2a på 46m2
-Alexander Bard bor i samma hus (min skräck är att möta han i shorts)
-Karin den lilla busen kommer att vara min inneboende.
-Södermalm verkar vara ett sjukt soft ställe i Stockholm
Göta Kanal + Stegeborg = Sant!

Stegeborg

Klockren film!

Massor av rolig humor, roliga skådespelare och mycket annat posetivt.
Detta kommer absoult att bli en kultfilm, inget snack om den saken enligt mig.

Det bästa av allt är att dom åker förbi det otroligt vackra stället Stegeborg.
För den som inte vet så är Stegeborg mitt smultronställe där jag har spenderat mitt liv
de senaste 5 sommrarna och kommer även nästa år att jobba där på min semester!

Filmen får:
5/5 Tjoffe

Göta Kanal 2

Nu ska jag gå och se Göta Kanal 2 (premiär den 25 dec)

Jag har sjukt höga förväntningar på den filmen!

Janne "Loffe" Carlsson here i come!

blogg.se är boven i dramat

Uppdatering Torsdag 14 dec 1324: Systemet är i drift igen.

Uppdatering Torsdag 14 dec 11:53: Leveransen är mottagen. Vi kommer väldigt snart att stänga ner tjänsten för uppgradering.

En minnesmodul är nu på väg per flyg från tillverkaren i England. Vi har fått en "tracking code" med information som säger att minnesmodulen kommer att vara i Oslo kl 12.00 i morgon torsdag.

Vi stänger av inloggning till applikationsservern eftersom inget annat hjälper för att få tillräckliga prestanda för att göra nya inlägg. Inget är förlorat i databasen. Bloggarna kan läsas som vanligt. Kommentarer är inte avstängda.

/Blogsoft-teame

Tjoffe.com - Den nya addressen

Jovisst, den anrika och trevliga domän addressen tjoffe.com är nu åter i Tjoffes händer.
Allt för att underlätta för er.

 
http://tjoffe.com

Jag kommer senare under dec landsera en gratis tjänst där man kan gå in och anmäla sig och få ett sms varje gång jag uppdaterar denna blogg.

Sjukt kul och sjukt onödigt =)
Sjukt dålig stil av Tjoffe =)

Nu har jag inte uppdaterat på hur länge som helst. Blogg.se har haft strul med servrar i 2 dagar och jag har inte haft tid eller ork att göra det innan, men nu e jag uppe och springer igen =)

Jag har ruskigt mycket bra att berätta! Helgen har varit klockren. Saker som jag har gjort (Kronologisk ordning):
-Åkt 24 mil i bil.
-Pratat i telefon 2 timmar under resan
-Varit ute och svinat på krogen.
-Åkt taxi för 700:-
-Sovit...
-Ringt och väckt Rille klockan 09.45 på en lördag
-Åkt till Linköping och jul handlat.
-impulshandlat ett xbox 360 (Jävligt onödigt).
-Spelat 360 i 1 timme sedan somnade klockan 20.00 i lördags.
-Vaknade igen.
-Åkte och julhandlade i Norrköping.
-Köpte ännu en julklapp till mig själv, En svart Acne cardigan.
-Svullade julbord.
-Åkt upp till Stockholm igen
-Pratade i telefon i 2 timmar till.
Helgen slut.

Jag lovar från och med nu att vara mycket mer aktiv!

Uppdaterar allt ikväll...

Jag lovar att berätta nästan allt som har hänt i helgen ikväll. Nu sitter jag och har tillgång till lite uppkopping hos mina kära föräldrar. Jag ska vilken sekund sticka iväg på julbord! Ska bli gott som tusan.

Så när jag kommer upp till stockholm ikväll ska ni få en fullstädig rapport!

Fortsättning följer...

20-i-topp Hög status

1. Vara allmänbildad. - hmm, helt bakom flötet är jag ju inte iaf
2. Vara en engagerad och duktig förälder.  -haha, barn är inte aktuellt än på 10år
3. Ha en egen ihoparbetad förmögenhet. -Beror ju helt på vad man räknar som en förmögenhet
4. Vara duktig på sitt arbete. -Jo men visst, jag sliter hårt!
5. Kunna många språk. -Svenska och Engelska...Det är ju iaf plural.
6. Ha möjlighet att vara ledig hela sommaren. -Aldrig varit ledig sedan jag var 12år
7. Lägga tid och pengar på att hjälpa behövande människor. -Lägga pengar på mig själv det måste räcka.
8. Ha många vänner. -Jo jag har nog en hel del.
9. Bo i en stor villa/lägenhet. -16m2+36m2 kanske inte räcker så långt
10. Ha en helt egen stil. -Det måste jag väll endå ha!
11. Äga en gård. -Morfar har en räcker det?
12. Äga ett eget hus i något annat land än Sverige. -Eller hur...
13. Verka självsäker och framåt. -Det är jag!
14. Vara händig och duktig på att laga och reparera. -Min lägenhet i norrköping är väll fin?
15. Äga ett företag. -Det gör jag ju faktiskt! =)
16. Ha ett snyggt och välinrett hem. -Norrköping lyan är lätt snygg!
17. Vara en duktig talare. -En retoriker e jag bara på fyllan.
18. Vara underhållande och rolig. -Återigen på fyllan ;)
19. Ha nytt fräscht kök med köksö och alla finesser. -Absoult!
20. Ha barn som är duktiga i skolan. -HAHA!


Så lägg en kommentar om jag har hög status =)

Varning!


"Varning! Innehållet och formen i detta dokument
skyddas av Lagen om skydd för företagshemlig-
heter samt Upphovsrättslagen och får endast
distribueras vidare efter uttryckligt tillstånd från
*pip*  u p a. All annan
slags distribution är otillåten. Överträdelse kan
medföra straff och skadeståndsansvar."


Så står det i vissa grejer man får i sina mail. Frågan är vad som skulle hända om jag la upp dom dokumenten här? Jag tror jag hoppar över det med om man lekte med tanken så kanske det skulle innebära :

- Straff, att man skulle spendera 89% av sin sömntid i en vattenbasäng.
- Straff, att man skulle vara tvungen att dela ut Metro för resten av sitt liv.
- Straff, att man skulle vara tvingad att handla allt man äter och har på sig på Täby loppmarknad.
- skadeståndsansvar, Betala någon i 100.000 lire.
- skadeståndsansvar, köpa en ny tandemcykel åt Göran och Anitra Persson-Steen


Norrköping?
aaha... vad tusan ska man hitta på till helgen då? Jonas är ut form, F ska på middag och Tommy har jag inte hört än vad han ska göra. John John den bocken kanske ska hitta på något, får ta och ringa honom.

Ett alternativ kan ju vara att stick ut i utelivet i stockholm, det var nog någon av studenterna som skulle ut och svinga sina ben lite.

Allt för mig.

Finansman brände 75.000 på champagne på Stureplan

2006-12-07: Stefan Lundell
I fredags slogs
nytt inofficiellt svenskt rekord i champagnekonsumtion.
En känd finansman köpte då privat en flaska Dom Pérignon för 75 000 kronor på nattklubben Sturecompagniet.

På nattklubbarna runt
Stureplan i Stockholm tar sig högkonjunkturen allt mer bisarra uttryck.
Det stora samtalsämnet i jetsetkretsar just nu är den gångna helgens famösa beställning från en finansman i 30-årsåldern, med stora investeringar i fastighetsbranschen.

I det speciella VIP-rummet "V" på nattklubben Sturecompagniet beordrade mannen, strax efter midnatt, in en 6-liters champagneflaska av märket Dom Pérignon.

Flaskan hade precis levererats till Sturecompagniet och finns bara i 500 exemplar runt om i världen. Sturecompagniet har köpt de två exemplaren som förärats den svenska marknaden, där en flaska alltså redan är konsumerad.

Det kvarvarande exemplaret väntas det bli huggsexa om – och nu är nattklubben på jakt efter ytterligare buteljer.

Enligt uppgift till DI har den finska marknaden inte lyckats svälja sin andel och Sturecompagniet ledning hoppas nu kunna köpa in även deras ranson.

"Efterfrågan är långt ifrån mättad", konstaterar en person med god insyn i Stockholms nattliv.]

Sjukt hungrig

Sitter på jobbet och är sjukligt hungrig, hela 30 minuter kvar tills jag får ner och äta något gott. Längtar!

idag ska jag gå på Arla event och lyssa och lära så mycket som det går om smör, mjölk och minimeal. Hoppas Bregott kossan är där.

Oj nu är Filip och Fredrik på Radio ska låsa in mig i biosalongen där nere så jag kan lyssna på dom i lugn och ro.

Tjoffout

Varumärkes kontroll ala Stureplan.se

På Alex Shulman´s tidning Stureplan så Kör dom alltid varumärkes kontroll av kändisar. Alltså vad dom använder för jeans, vad de åker för bil eller något annat livsoviktigt.Bingo Rimer, Josefine Sundström, Anders Timmel m.m. Jag tänkte underlätta för Alex Shulman om det nu skulle bli så att jag blir känd en dag.

Detta är inte så roligt om man inte har läst på Stureplan.se innan
Klicka här för att se

KLÄDER
Sneakers: Svarta Lacoste eller Fred Perry till vardags Hugo Boss till Jobb och fest
Jeans: Acne.
T-shirt: Acne
Underkläder: Björn Borg & CK.
Kavaj: Tiger, Sitter där den ska.
Skjorta: Gant.
Rock: Tiger.
Halsduk: Hugo Boss.
Jacka: Jack & Jones
Tröja: Gant.

ACCESSOARER
Väska: Fred Perry handväska.
Plånbok: Boxca.
Solglasögon: Rayban.
Klocka: CK

TEKNIK
Mobiltelefon: Sony Ericsson P990i.
Tv: Samsung.
Stereo: Andersson
MP3: I-pod.
Dator: Powerbook G4, Ibook G4, Mac Mini Intel och en PC
Kamera: Canon Izoom.

BADRUM
Tandkräm: Colgate.
Tvål: Standartd
Huvudvärkstablett: ibumetin.
Doft: Ralph Lauren.
Hudkräm: Loreal .
Schampo: Head and Shoulders
Balsam: Head and Shoulders

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: San Pellegrino
Vin: Roodeberg, rött
Bröd: Mörkt
Choklad: Valorona

HEMMA
Säng: Jysk
Lakan: Ikea
Espressomaskin: Nespresso C190 såklart
Kylskåp: Electrolux.
Porslin: Lettisk keramik.

FÄRDMEDEL
Bil: Elantra -98.
Flygbolag: Skyways senast.
Taxibolag: Den som står närmast utanför krogen

ÖVRIGT
Frisörsalong: Min underbara syster som är frisör
Bank: Swedbank
Cykel: Stulen
Bensinstation: Shell absoult
Gym: Ser det ut som det?


Önskelista

Något som jag verkligen hatar är att skriva önskelista. Min pappa, mamma, systrar, farmor och faster tjatar konstant om detta. Så jag stressade ihop en önskelista alldellsnyss för att maila till pappa som ringde mig tidigt imorse och tjatade.

Önskelista 2006

 - En vit Fluga från Jonells (Linden)
- Valorona Choklad små 5g finns 3 olika kakao % (Kaffe och cholklad butiken i Linden)
- Global Kinapinnar i stål från Verner och Verner
- Champagne (Cava är inte Champagne)

-Presentkort på:
Jonells (Linden)
MQ (Linden)
Verner & Verner (Domino)
D&Comany (Linden)


jag har skrivit så exact på grund av alla misslyckade julklappsköp som min släkt har lyckats med tidigare. Som när min faster för 280 lakan till min 160 säng.


 

Over and out


Vad Tjoffe har i sin handväska...

145737-7
På blogg-eventet jag var på idag så berättade modebloggaren att det senaste hon skrev om var vad hon hade i handväska. Jag bestämmde mig för att inte vara sämre. Jag börjar uppifrån.

-Ibumetin
-Lepsyl
-SL-Karta
-Tandtråd
-Tuggummi
-Dagens gratistidningar
-Jobbtelefon
-Fudge Matte Hed (Lera till håret)
-Swedbank dosa
-SF Media block
-Canon iZoom kamera
-Motorola blåtandsheadset
-En hög med mitt visitkort
-iBook och Macmice
-3 Vykort på Vildsvinet Gegge från Stegeborg
-iPod Shuffle
-Bilnycklar
-iPod 30gb


Ebba Von Sydow: -Den är inte alls liten!

145737-6
Innehållet i Giftbagen som jag fick idag.

Idag har jag varit på Blogg bjudning eller vad man ska säga. Det var Dagens Media och Mahir PR som hade bjudit massa folk som jobbar med media och dyl. Det var lite allmän presentation om hur bloggare påverkar samhället och hur företag försöker styra vad dom skriver om. Det bjöds på vin, ost, oliver och lite andra delikatesser.

Efter presentationen så var det debbat och då så ställdes det frågor till en panel som bestog av en modebloggare, en teknikbloggare, en kille från mediebyrån mediacom och sedan Mahir PR´s VD. Utfrågaren var någon journalist från dagensmedia. Utfrågaren var ganska så stöddig mot bloggarna och efter någora frågor så ställde han frågan till mode bloggaren:

DagensMediaMan: - Vad är det som sklijer sig vad du skriver på din blogg och vad hon den där Ebba Von Sydow skiver på sin lilla tidning?

Innan Modebloggaren hinner svara så reser sig någon person bakom mig och höjer rösten:
-Den är inte alls liten!

Jag vänder mig och där står Ebba Von Sydow helt livs levande. Mycket skum känsla =)

När tillställningen var slut fick vi en liten giftbag som innehöll
-Martin Stenmarks Album
-Tidningen Vecko Revyn
-Tidningen Famely Living
-Tidningen InternetWorld
-ett stycke Dagensmedia
och sist men inte minst : Något cvitamin Tjoffs

Klart slut

Bloggen växer!

Jag tycker det e störtskoj att folk tar sig tid att kolla vad jag har att skriva =)

280 sidvisningar sedan 2006-nov-29 @ 22:55:01
Fortfarande så finns det en möjlighet att det e jag som hela tiden surfar in från jobbet för att se om någon har kommenterat. Alternativt så e det så att det e många som kollar ifall jag har uppdaterat och läser .


63 unika sidvisningar sedan 2006-nov-29 @ 22:55:01

En unik sidvisning betyder att det varje dator räknas enbart en gång per dag, via ip nummret.
Alltså har jag hyrt in en Lettisk bemaningsföretag som går runt i riga och sufrar in på alla öppna wlan och besöker min sida.

30 unika besökare den 2006-dec-04 (Måndag) = Rekord
Tidigare rekord var 21 besökare. Alltså nästa 50% i ökning från dagen innan.

Fortsätter bloggen att öka med 50% per dag så är jag uppe i:

6 dec=45 Besökare
7 dec=67.5 Besökare
8 dec=101.25 Besökare
9 dec=151.875 Besökare
10 dec=227.8125 Besökare

Sannorlikeheten är typ lika låg som min tidsplanering i Söndags... OFF 2 WORK

Tjoffe goes Collage

Trevlig folk här på studentkorridoren. Ganska många norrlänska killar som pluggar till läkare på Karolinska, de som inte är norrlänningar är skåningar. Har nog pratat mest med en kille som heter Rasmus han verkar vara nice. Han berättade för mig att det är bara 30 pers av 3000 som kommer in på den linjen som de flesta går på i denna korridor. 1% chans med andra ord. Tjoffe skulle kommit in...

Det märkligaste med Stockholm är alla stressande människor. För dom som inte vet det så finns det en omkörningsfil i rulltrapporna, och dom är inte för dom som går utan för dom som springer upp. För att det är nämligen så att folk kollar på en om man står stilla i rulltrappan.  Dom som springer har till 99% en aftonbladet.se under armen och en ipod pluggad i öronen. De som bara går upp för rulltrapporna har en poketbok i handen och läser samtidigt.

Tjoffe ska ut och shoppa på stan imorgon
Ska inhandlas:
-Global knivväska
-Någon skön och trevlig tröja
-En snygg plånbok

Kom med förslag på vad jag ska inhandla!

Alex Schulman = Råtta?

145737-5

Skickade ett mail till Alex Schulman förra veckan, tänkte dela med mig av det till er =)

Gomiddag Alex,

 

Igår när jag var på Sergels och såg Borat så hamnade jag innan föreställningen bredvid en affisch på den nya storfilmen Bortspolad. Efter några sekunder i väntan på att få göra entré i salongen så fick jag upp ögonen för affischen, och reagerade direkt på att råttan där var otroligt lik dig. Ta det inte som något negativt, han är ju klockren! Så ifall herr Schulman skulle föds som råtta så hade han precis sett ut sådär =)

Hade fint /Tjoffe


Fick svar efter ett litet tag.

Från: Alex Schulman [mailto:alex@stureplan.se]
Skickat: den 27 november 2006 11:03
Till: 'Sjögren Christoffer (SF Bio)'
Ämne: SV: Klockrent lik!

Du har onekligen helt rätt.
 
A

 För att se likheten besök Alex´s Blogg

 


Tjoff-in-a-box

Vadå litet =)

Jo nu e man inflyttad i ett litet studentrum, då menar jag verkligen litet =)


Min tidsplanering gick åt skogen den såg ut typ så här:
40min Mormor och Morfar
3tim Stegeborg
30min Bilresa till norrköping
45min Morängatan
20min Träffa F
2Tim Åka till Stockholm
1tim flytta in
1 min parkera bilen utanför
= ganska mycket mer än min första karkyl.

Jag har redan träffat på ett par trevliga prickar i korridoren. En av dom var så vänlig att han hjälpte mig att flytta in grejer. Efter att vi hade flyttat in alla grejer så åkta jag till Statoil och köpte kvällsmat/frukost. Brämhults@statoil=30:-... helt sanslöst.

Sedan så vill jag tacka alla som har läst min blogg en rekorddag som denna. 20 unika besökare!!!
Ett extra tack till Ulrik och Götes flicka att ni har kommenterat så fint också =)

Nu är det dax att sova lite, ska upp om 7 timmar och jobba.1 Besökare om dagen..

Jag hade som mål att komma över 1 besökare om dagen. Och det var ju inga större problem.

Under 4 dagar så har jag haft 28 unika besökare, 100 sidvisningar och 4 kommentarer.

Antagligen så är det  ca: 7 pers som har läst min blogg varje dag, eller så är det jag som har gått runt på ett bibliotek och gått in på min sida 3 gånger för att tro att någon bryr sig om mig.

Sanningen finns där ute.


Flytt till ny lägenhet

Flytt till ny lägenhet
Saknar min fina söta lägenhet....

Jo idag ska jag flytta in i min paradvåning på 16m2. I stockholm är det sinnesjukt svårt att få bostad. Det finns 4 val man kan göra för att få bostad där uppe. Nummer ett är att slänga upp 1.5 mille hur plånboken och då e det bara att flytta in på sin trånga 2:a på söder. Nummer två är att muta någon med 100-200.000:- för att få ett första hands kontrakt. Nummer 3 är att stå i bostadskö i 10år, med andra ord samma dag dina barn börjar 1an så ska du ställa dom i bostadkö i stockholm och med lite tur så har inte alla hyresrätter i stockholm ombildats till bostadsrätter. Sista alternativet som jag har valt är att hyra något i 2:a hand, och om man hyr i 2:a hand så ska man aldrig räkna med att få bo längre än 6månder för då har man besittningsrätt på lägenheten och det vill inte uthyraren att man ska få. Så jag räknar med att flytta runt kanske 2-3 gånger per år.


Igår skulle jag igentligen stuckigt iväg på lite party men så vart det inte, är hemma i norrköping nu och sov hos mina föräldrar inatt. Var så slut att jag somnade strax efter 11 igår. Men nu är jag pigg som en ekorre. har börjat att packa bilen för att flytta in i min lyxvåning.

På Schemat:

30min hälsa på Mormor och Morfar
30min hälsa på Stegeborgarna
30min bilresa till Norrköping
30min packa massa grejer från Morängatan 29
30min träffa F
30min åka upp till Stockholm
30min packa in allt i lägenheten
30min Köra bort bilen till någon förort
30min Virra omkring i stockholms tunnelbane system för att hitta hem
=4.5timmar

Kan tänkas att jag är en aning optimistisk med tiden.

Skansen + Stureplan

Ojojoj vilken kväll! Det börjar lite lugnt med att jag åker med Maria upp till skansen, vi sticker in och börjar hinka i oss av glöggen. Efter lite mingel så berättas det att vi ska kolla på ett par listor där det finns en bordsplacering. Jag har fått bord 2 och är mycket orolig över att jag inte kommer att känna någon.

Väl vid bordet släpper all nervositet, har fått en kanon plats intill söta Emma som jag trodde var i min ålder, men icke. Det visar sig att hon är född 79. Sedan mitt emot mig så sitter Mimi som jobbar på min avdelning, hon e vråltrevlig. snett framför mig sitter en kanon cool spanior med ett par custom made RayBan brillor med vanligt glas i. jag har sällan skådat en så social och påläst människa. Sånna människor imponerar på mig.

Efter en hel del prat vid bordet så dukas borden bort och det bjuds upp till dans. jag efter en hel del rödvin, snaps och annat julgott är en mycket dansant person så det var bara att sätta igång, glider omkring och ser allmänt snygg ut i min trevliga fluga.

Efter 3 timmars dans så är det dags att gå ut på Stureplan. Jag och några kollegor ringer febrilt till alla Stockholms taxibolag och alla har fullt inte ens väntelistan får man skriva upp sig på. Då tar Christoffer på it avd. upp sin telefon och ringer ett nummer. VIPS så står det 4 taxibilar framför oss. Klockrent! Vi hoppar in och sedan så står vi mitt på Stureplan. Vi går först till ett ställe som heter East där det bara var att kliva in. Ingen köande för oss inte =)

Väl inne på cluben så minglar det omkring sinnesjukt snygga brudar. Tjoffe är i himmelriket! Sedan så står det plötsligt en 6a Fernet branca framför mig, sedan en SOL. Det är den första öl jag dricker på 6 år. Inte så farligt som jag trodde men det var ju inte gott. Efter lite mingel så sticker vi till något ställe som heter Soledaritet som visade sig vara en grym nattklubb. inget köande där, lite löst mingel med folk från idol juryn =)

Efter det blir det att slira in i en taxi, och jag lyckas på något sätt få fram att jag ska til Traneberg. jag går upp och sover som en stock.

Morgon

Vaknar med huvudvärk och allmännt risig. Jag tar tunnelbanan in till NK där jag träffar Cartrin, Alex och Casse. Jag mår pyton och var säkert en plåga för dom att släpa omkring på mig. Men det var verkligen trevligt. Sedan när alkoholen är ute ur kroppen tar jag bilen ner till Stegeborg där jag sitter nu.
Funderar på att sticka på fest men jag har inte bestämt mig än om jag pallar det... Avaktar och ser.


Tack för igår alla!

Tjoff-Bond

Tjoffe
http://catessecret.blogspot.com/

Catrin min kära vän har nämt mig på hennes otroligt vackra och trevliga blogg.
Hon har till och med gjort en trevlig bild på mig. Man tackar och bockar och blir lite rörd.

Orginalbilden är från Palace Vimmelbilder. Cool

Nu ska jag iväg på julfest!


Kontokorts jakt =)

Det förskräckliga hände på lunchen idag. står och ska betala min mat och känner att mitt kort inte ligger i den ficka som det brukar göra. Jag har både kavajen och rocken på mig och på dom så finns det 6 fickor vardera. letar igenom alla 12 fickor plus de 4 byxfickorna ett 5tal gånger, utan resultat. Går upp på kontoret och letar igenom mitt skrivbord och min väska minst lika många gånger men samma där... inget kort.

Jag börjar bli stressad eftesom jag ska ut och slira omkring i Stockholms nattliv så jag tar tunnelbanan hem till min pappas kompis där jag bor tills imorgon letar igenom klädern samma där... inget kort.


Tunnelbanan tillbaka till kontoret letar igenom det igen men inget kort inte. sätter mig på min stol och tänker kolla ett nummer till vart man kan spärra kort. tar och rättar till kavajen och känner plötsligt att det e något hårt i min bröstficka...

FAN!

Julfest ikväll!

Jo i afton så blir det kalas. Jag ska nämligen på julfest på Soliden som ligger på Skansen. Hela SF Bios Huvudkontor ska äta sig proppmätta, förtära en otrolig mängd alkoholhaltig dryck för att sedan dansa sig trötta.

Efter denna otroliga mängd alkohol så är ett mycket troligt sennarium att jag sätter mig i en taxi och av gammal vana säger "Morängatan 29, tack" efter ha satt mig i taxin så ringer jag några fyllesamtal till allt mellan himmel och jord, så som min gamla lekis kompis, min kompis mammas kussin och självklart Kjell Bergqvist. Efter att ha åkt i 2 timmar och börjat nyktra till så ser jag en stor Kolmården skylt och sneglar till på taxametern där det står 2899:-. Jag blir så förskräkt att jag säger åt taxi killen att stanna, jag betalar honom och går de sista 4 milen hem.

Förhoppnigsvis så klarar jag mig ifrån detta och tar tunnelbanan istället =)