Palace med Norrlandsguld

145737-64
Hittar denna bild. Jag stod och försökte få Norrlandskillen att övertala mig att dricka öl. Han svarade "om du vill bli lika snygg som mig så börja drick öl"

Jag kommer inte att börja dricka öl.

Efterlyses, dvdn som jag fick av Norrlandskillen. Har inte en aning om vart den tog vägen...

Sushi ur en hundmatskål

145737-63
Jag och mina kära trevliga vänner Ulrik, Catrin och Alex var idag och tog en bit mat på den lokala Sushi restaurangen i Norrköping. Det var verkligen sådär. Till en början så hade de inte något serverings tillstånd och inte heller någon annan dryck än vatten. Sedan när maten kom in så serverades den i en plastskål som var skrämmande lik en hundmatskål. Sushin smakde iof ok men vi fick inte ens något tändt ljus.

Nu ska vi dricka lite bubbel och sedan vidare till en modeshowpalace.

Skriver mer senare.

Jag ger bort en gratis film på SF Anytime

http://www.sandnet.se/images/18.118a770102b5fc9f488000981/SFAnytime.jpg

Har precis varit på årsbokslut samt presentation av våran nya avdelning SF Anytime. De gav oss varsin gratis kod för att hyra film på
www.sf-anytime.com

Eftersom deras tjänst inte fugerar till Mac så ger jag härmed bort denna otroliga möjlighet.

"Din personliga kod: 53128421156"

Först till kvarn! Lova att kommentera hur filmen var.

Parkeringsböter

http://lise.blogg.no/images/dsc00186_1147686583.jpg
Jag har ställt min bil i Norrköping för att jag har firmabil här uppe. Det går strålande att åka kollektivt så jag använder nästan aldrig den. Men jag har åkt bil 2 ggr i Stockholm senaste månaden.

Båda två gångerna har jag fått parkeringsböter...

Första gången så parkerade jag utanför McDonalds i Södertälje och hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att det kostade att stå där... 300:-

Sedan var det igår så ställde jag bilen utanför min bostad på Söder. Den stod där helt korrekt sånär som på en sak, städ dag... 450:-

Tjoffe förhandstestar nya Coke Zero

Bilden ?http://static.flickr.com/66/182826570_e17170a90d_o.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Här har vi den produkt som ska ta hela världen med storm. Cola har jobbat med denna produkt i snart 6 år. Först nu så har de fått ihop den perfekta blandningen som ska erövra unga män. Det ska vara häftigt att välja något utan socker. Jag hänger dock inte riktigt med vad som är skillnaden mellan Light och Zero för det finns visst sötningsmedel i denna. Mitt betyg är iaf: 

Bättre än Light men endå inte bra.

Aftonbladet ringer upp mig...

Jo skvallerblaskan som drar sig mer och mer åt se och hör hållet ringer upp mig och säger att de har några frågor om Piratpartiet. Jag svarar att de nog har missförstått detta lite, och att jag inte har något att göra med piratpartiet...

Jag kan inte förstå hur detta kan förfölja mig än idag. Googlar man så får man fram:

"Tre personer står bakom partiet: Rickard Falkvinge (grundare), Rickard Olsson och Christoffer Sjögren"

Skitsamma de ska väll lämna mig någon gång...

Gripande Reklamfilm


Läskig reklamfilm.

Lika som bär

http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/3578/img_44a6dddfdd432.jpg

i lördags natt så satt jag och Daniel och testade någon sida där man kunde ladda upp en bild på sig själv och få veta vilka kändisar man är lik. Jag var til 76% lik David Beckham

Daniel var inte fullt så glad då han var lik George W Bush på två helt olika bilder.

Saab, Frida Öhrn - Release Me


Här har den bästa reklamen just nu. Jag har lyssnat på denna låt i 2 veckor i streck. Jag går på bio varje kväll bara för att få se reklamfilmen i sin helhet,

Klicka här för att ladda hem låten

Skillnaden mellan 1:a klass och 2:a klass

http://www.skavsta-air.se/Uploads/gfx/210.jpg
Jo tåg är ett transportmedel som jag inte har åkt mycket i mina dagar. Jag har åkt totalt 5 ggr. 3 ggr i 2:a klass och 2 ggr i första.

Första gången

...jag åkte tåg så var det sista minuten biljett som gällde. Jag hamnade brevid en ful tjej. Sedan det värsta av allt var att handikapp larmet hade fått jucket och tjöt i 45 minuter tills Sjs personal fick ordning på det.

Andra gången,

efter min första dåliga resa så testade jag "Tyst kupe" för att få lite lugn och ro. Det var lugnt fram tills att jag hade satt mig ner. En av skjutdörrarna var nämligen trasig och öppnades varanann minut med ett ljudligt pysande och fortsatte så i 1 timme och 15 minuter.

Tredje gången

så var jag så otroligt trött på det där sosse fasonerna att åka 2:a klass så jag köpte en första klass plåt. Detta visade sig vara hur bra som helst. Helt tyst och skönt. Kaffet smakde bra och man surfade gratis.

Fjärde gången

...var precis lika bra som tredje.

Femte gången
...så testade jag andra klass igen i hopp om att jag bara hade haft otur de två första gångerna. Det började med att jag kommer till tågstationen och upptäcker att jag har beställt biljett från Stockholm - Norrköping istället för Norrköping - Stockholm. Fick köpa ny biljett, sedan visade sig att just min vagn var helt i oballans så jag satt och jag satt och skakade i 1 timme och 15 minuter.


Jag hatar verkligen 2:a klass...

Beat box i Franska IDOL


Detta är bara en person som gör alla ljuden. Galet grym!

Dryga saker jag sagt till taxi

1. Detta hände för tre veckor sedan när jag skulle ta en taxi från en tjej kompis till Deli. Jag ringde och beställde en taxi till adressen som vi befann oss på. Efter en kvart utan bil så ringer jag upp taxi igen. Konversationen såg ut så här:

Jag: jag ringde och beställde en taxi för 15-20 minuter sedan och undrar vart den är?
Taxi telefonist: Det verkar som den har kommit bort jag skickar en ny med detsamma.
Jag: Då bjuder ni väll självklart på framkörningsavgiften?
Taxi telefonist: Du att det gör vi inte alls det!(otroligt otrevlig ton)
Jag: Du att då väljer jag gladligen ett annat bolag än erat, jag avbeställer härmed taxin.
Taxi telefonist: Det kan du väll inte göra?
Jag: klart jag kan, hej då.

2. Detta hände för ett par veckor sedan när jag var ute med Catrin, Ulrik, Casse, Emeli och Alexander. Vi har slirat runt på Otten och hugger en taxi för att åka till max och äta lite fyllekäk. Precis inann vi kliver ut så utspelar sig denna konversation mellan mig och någon Harbas al Mohammod eller vad han kan ha hetat.

Jag:
Då kommer du hit om 20 minuter och hämtar upp oss?
Harbas: ööööööö...Nä dit göra jag itte
Jag: Du att det gör du visst det.
Harbas: öööööööö

Det blev aldrig så att Harbas hämtade oss...

Måste även berätta om min kära vän Tommy som frågade en kvinnlig taxi chafför om hon var "billig". Detta slutade med att han vart utkastad när han bara hade frågat efter priset =)

OBS. Jag är inte stolt över att vara dryg på fyllan....

Tjoffe åker taxi

Jag kommer precis hem från en jätte trevlig middag i Gamla stan. Efter att ha försökt få tag på en taxi i 20 minuter så tar jag och går ut på gatan för att försöka haffa en. Det går ytterligare 30 minuter och då går jag fram och börjar prata med en tjej och frågar om hon har något tips. Det visar sig att hon heter Johanna och har bott i Stockholm i snart 10 år. Vi försöker i alla fall få tag på en taxi ihop och efter ett tag så får vi tag på en.

Det visar sig att det är en svensk trevlig chaffis som pratar lite som Svante från Stegeborg. Han skjussar hem Johanna och sedan hem mig. Precis innan Johanna lämnar taxin så frågar hon mig med rådjursögon om jag kan betala? Jag tänker skit samma. Jag ger henne mitt kort och säger "här får du, så vet du i alla fall vem som bjöd dig..."

Tjejer är verkligen snyltare. Alla kategorier...

Killar behöver högre lön än tjejer på grund av allt detta snyltande :) 

Sällskapsresan III?

http://www.lovefilm.se/img/cover/movie/huge/44779.jpg
Lasse Åberg hänger oförklarligt mycket på SF´s huvudkontor just nu. Ryktet som går i korridorerna är att det håller på att planeras en ny sällskapsresa. Detta är mycket förståligt när Göta Kanal 2 gjorde en otrolig succé. Kom ihåg vart ni läste det först!

3 kändisar på 24 timmar

http://www.realtid.se/ArticlePages/200512/23/20051223082333_Realtid544/PeterEriksson_PrbBertilEricsson200.jpg

Loa Falkman
- Vi satt vid samma bord under lunchen igår. Jag satt på andra sidan bordet så jag sa inte ett ord till honom.

Peter Eriksson - Vi sprang på varandra utanför Petersenska palatset (Gamla stan) Han såg jävligt bakfull ut.

Jan Rippe - den legendariska galenskaparen sprang jag på utanför Hasselbacken vid bruchen idag.

Music and Lyrics

http://www.stuff.co.nz/images/280714.jpg
Det har varit dåligt med bio på senaste tiden. Men idag så slog vi till på Music and lyrics med Hugh Grant eller som Ebba Von Sydow skulle skrivit "Hugg Grant"

Detta var iaf en bra film som dock inte höll hela vägen. Den hade rätt svaga partier i mitten, och ett soundtrack som inte alls var i klass med Coyote Ugly. Klart sevärd men det är snarare en dvdrulle än en biorulle om man har ett 5.1 system. I alla fall så var våran "ET" tjej Drew lika söt som vanligt...

Det blir 3/5 Tjoffar


Bild på sfmedia.se


Jag är nästan lite nöjd med denna bild, i vanliga fall så brukar jag inte vara det minsta fotogenisk. Denna gången var det ok. Bingo ringde och frågade mig om han fick använda denna bild för att som han sa "hotta upp tjejerna lite innan plåtningarna"

Jag svarade: OK

Brunch på Hasselbacken

Nu ska jag iväg och äta brunch på Hasselbacken lite trevligt folk. För övrigt så har jag stannat i Stockholm för att ta igen mig lite. Om någon vill ut och festa i Stockholm ikväll, just give me a call! 0709-653386
Fick precis att sms av D att jag skulle ta på mig promenad vänliga skor. Detta kan bli en trevlig lördag!

7 saker ni kanske inte visste om min granne Bingo

1. Hans egentliga hårfärg är kastanjebrunt.
2.
Han är noga med att påpeka att det var han och inte Ernst Billgren som var först med att bära gula glasögon.
3.
Han har ett flipperspel i hemmet. Det är trasigt för närvarande.
4. Fram till för bara några år sedan talade Bingo skånska.
5.
Det var Bingo som upptäckte Victoria Silvstedt. När han såg henne för första gången tyckte han att hennes vårtgårdar var för stora och "mammiga" för att göra något av.
6.
En stor inkomstkälla för Bingo är kalenderfotograferingar för möhippor. Intresserad? mejla till bingo@lejon.se.
7. Bingo är ovän med Hänt Extras Hans Shimoda sedan denne skrev ett elakartat inlägg om honom i sin blogg.

Tjoffes Silikon-skola

Du träffar en kvinna på stan. Ni snackar lite med varandra, men du kan inte fokusera på vad hon säger, för det enda du tänker på är hennes oerhörda läppar. De är groteska, de lever ett eget liv i hennes ansikte. Du blir lika delar skrämd och fascinerad. Det enda du frågar dig är: Är det silikon i de där läpparna eller inte? Okej, jag förstår ditt dilemma. Här kommer en trestegskurs i konsten att upptäcka silikonläppar.

1. Läpparnas form Silikonfyllda läppar har ofta en alldeles egen form, silikonet lägger sig aldrig helt jämt och det gör ofta att kvinnan i fråga ser ut som en fisk i ansiktet. Blunda med ögonen, föreställ er en abborre i er inre tv, öppna ögonen och jämför. Ser kvinnan ut som en fisk, då är det silikon vi har med att göra.

2. Talet En kvinna med silikon i läpparna har svårt att uttala konsonanten ?B?, det blir lätt ?M? istället. När hon ska säga ?banan? så säger hon istället ?manan?. När hon ska säga ?botox? så blir det istället ?motox?. Detta är ofelbart. Därför: var uppmärksam på alla ord som hon uttalar som innehåller konsonanten ?b?. Blir det ?m? istället så är det silikon vi har att göra med.

3. kokostricket Kvinnor med silikon i läpparna har mycket mindre känsel runt munnen än övriga. Därför: ge kvinnan i fråga en kokosboll. När hon avslutat den kommer hon, som vi alla, att ha något eller några små kokosflarn runt munnen. En person utan silikon känner genast detta och avlägsnar kokoset med ena handen. En person med silikon i läpparna känner inte att nåt står fel till och kan gå runt med det där kokoset runt munnen i timmar. Det ser helfestligt ut och är dessutom ett väldigt enkelt sätt att spåra silikon.

Alltså: en kvinna som just efter att ha ätit upp en kokosboll, har kokosflarn kvar runt läpparna och säger ?det var en god kokosmoll?, är tämligen säkert en kvinna som har silikon i läpparna.

Toppen!

Idag har affärerna gått strålande så nu ska vi ut och fira. Det har gått så bra så jag ska fira imorgon med!

Efter det ska jag till Lillen en sväng och sedan får jag se ifall jag sticker ner till Norrköping under helgen.

I vilket fall så fyller min kära vän Tommy Davidsson år idag! Ring eller smsa honom på 0708-986261

Han fyller 20 stadiga


The Number 23

Såg förhandsvisningen av Jim Carreys nya film The Number 23 tidigare idag. Det visade sig vara en toppen film som verkligen var värd att se. Detta är en av de få filmerna med Jim Carrey som är seriösa, det tar en kvart inann man kan finna sig i att han inte kommer att vara rolig. Själv så skrattar jag bara jag ser hans ansikte. Denna film rekomenderar jag verkligen!

Synopsis:
När Walter Sparrow får romanen The Number 23 av sin fru blir han först oerhört fängslad av bokens spännande intrig. Med tiden märker han att mordfallet i bokens handling har slående beröringspunkter med hans eget liv. Ju mer Walter läser desto starkare blir hans intresse för siffran 23:s magiska sidor. Hans fascination för de klara sambanden mellan magin och tillvarons beskaffenhet övergår alltmer i en besatthet som snart tar över hans liv.

4/5 Tjoffar

10 saker man...

... inte tänker på efter en 17 timmars arbetsdag

 1. Den där tavlan hade passat mycket bättre på den andra väggen
 2. att Alex Schulman hade varit trevligare om han hade varit sosse.
 3. Vem ska jag bjuda med mig på festen i helgen.
 4. Fy tusan vad blek jag är, jag måste nog sola.
 5. Ska jag säga hej till grannen nästa gång jag möter henne?
 6. Borde jag bli en trevligare människa?
 7. Har Fredrik Virtanen legat sig till programet "studio Virtanen"?
 8. Ska jag Ringa Gry Forsell imorgon?
 9. Ska man springa ett varv runt stan?
 10. Ska jag gå och läggzzzzzzzzzzzzzzzZZzZZ

Tjoffe på krogen (Gammal bild)

145737-62
Snygg-Karin                                Tjoffe.com                 Jonas "Lejonkungen" Berg

På bättre humör =)

http://www.clipov.net/pic/oasis+%5Bwonderwall%5D+1995+4-37+vh2+superclear.jpg
Nu känns det som livet är på väg uppåt efter att ha varit nere i en dal en sväng. Daniel på SF ringde precis och sjöng Oasis - Wounderwall i karaoke versionen, troligen på fyllan =) svårt att inte bli glad då!

Varför jag inte har uppdaterat...

Tjoffe.com tappar läsare för varje som den inte uppdateras och det vet jag om men jag är inte den Tjoffe jag brukar vara...

Ni som inte orkar med att läsa gnäll kan sluta att läsa nu så slipper ni detta. Men jag har varit riktigt off nu i snart en veckas tid. Detta beror till stor del på att jag är yr och mår illa. Jag har två teorier på varför jag mår såhär.

1. Jag har ätit dåligt under en längre tid och har katastofala blodvärden.

2. Jag har en inflamation i en tårkanal i ögat vilket gör att jag ser suddigt, blir yr och när jag är yr blir jag illamående och får inte i mig mat.

Jag tror på alternativ 2. Jag har ett underbart liv, underbara vänner och allt jag kan önska. Jag har gjort mycket i mitt liv, har inga som helst problem med min ekonomi och inga ovänner. Men trots detta så är jag gruvligt deprimerad just nu. Sedan jag vart yr ibörjan av förra veckan så har jag känt mig som en depprimerad 14åring med självmordstankar. Missuppfatta mig inte nu.

Jag hoppas att yrselen släpper imorgon så jag kan fortsätta att göra ett arbete som jag är stolt över och inte tvivla på mig själv. Helt enkelt så vill jag ha tillbaka mitt glada gamla jag som jag hade för en vecka sedan.

Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig utan bara veta varför jag är off...

SL är nötter.

Jag har varit lite off ett par dagar här men nu e jag up and running som mina kollegor skulle ha sagt.

Jag tänkte berätta lite om en tråkig insident som hände igår morse. Jag skulle iväg till Sergel och gå på ett frukostseminarie med Hans Wiklund. Jag tar tunnelbanan som vanligt men en sak går inte riktigt enligt planerna.

Det står några vakter vid grindarna och när jag e påväg att passera så stanner en av dem mig och frågar efter mitt färdbevis. Jag som är helt lugn tar fram mitt sl kort och visar för dem. Vakten vill se mitt leg så jag visar det med. Han säger drygt att detta är inte giltigt och börjar skriva ner mitt personnummer på en lapp.

Jag frågar honom om vad som är fel och han svarar att du åker på ungdom och du är vuxen. Jag svarar att han får allt ta sig en närmare titt på mitt legg för jag är minsan bara 20 år. Men det visade sig att är man 20 så är man vuxen. Överallt annrs så är ungdomsbiljett upp till 26. Det är så på SJ, östgötatrafiken och Telia. Så jag fick en skön bot på 800:-.

Jag ringde senare och tog ut min ilska på en retarded kundtjänst tjej...

Jag har självklart överklagat detta.

What's eating Tjoffe?

detta är ett test som Tidningen Stureplan brukar ha med. Jag gör det enkelt för dem att svara på det här på bloggen så de slipper prata med min assistent för sånna grejer ;)

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?
- Mitt ständiga braiga humör.

När är du lycklig?
- När jag umgås med mina härliga vänner, gärna med ett glas skumpa i handen.

Vad ville du bli när du var liten?
- Känd.

Vilket är ditt starkaste minne från barndomen?
- När jag köpte mitt första gameboy efter månders slit genom att diska och tvättat toaletter.

Vem var ditt livs första stora kärlek?
- Hon hette Emelie och henne var jag kär i hela lågstadiet.

När sa du "Vet du inte vem jag är" senast?
- Det har jag inte sagt än.

Vilken har varit den värsta dagen i ditt liv?
- Jag har inte haft många dåliga dagar i mitt liv. Men jag kan komma ihåg två den ena var för 13 år sedan. Den andra var för ett och halvt år sedan.

Vad handlade ditt senaste utbrott om?
- Att ett gäng personen satt och pratade skit om en person.

Vilken är din värsta skräck?
- Att besöka dåliga klubbar och få en dålig kväll.

Vilken är den sämsta affären/köpet du gjort?
- Skulle kunna vara de 4 000:- jag spenderade på krogen i helgen.

Vad är det mest slösaktiga du gjort?
- Det ovanstående

Hur vill du helst transportera dig?
- Flyg.

Vad är det närmaste döden du kommit?
- När jag åkte med Rille som våltade 3 varv i 130km/h

Vilken är din största last?
- Skulle kunna vara Cola

När googlade du ditt namn senast, och varför?
- Förra veckan, jag hittade inte mycket intressant.

Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
- hängslen.

Vem är den mest kända människa du talat med och varför?
- Lasse Åberg eller någon annan b-kändis. Lasse stod i våran entré.

Vad smugglade du in i landet senast?
- Ett gäng med knivar och kaststjärnor när jag var liten.

Vilket är det värsta kok stryk du fått?
- Jag var ung och kartig. Fick rikligt med stryk och blev sedan inlåst i ett skolskåp upp och ned. Rätt jobbigt.

Vilket är det märkligaste sms du fått?
- "10.000?" Var från ett okänt nummer orkade aldrig svara på det.

Har du nån gång blivit förföljd?
- På krogen av en inte speciellt vacker kvinna.

Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom.
- Kan hända att jag har ljugit om några böcker jag har läst i skolan.

Vad skäms du mest för hos dig själv?
- Mitt ständiga behov av bekräftelse. Jag mår lika bra som jag mår dåligt av det.


Stegeborgs hamnkrog, sveriges mordernaste hamnkrog

Ni har tidigare hört hur Stegeborgs huvudkontor är uppbyggde och nu ska jag som första journalist presentera den tekniska lösningen på Sveriges mordernaste hamnkrog.

Stegeborgs hamnkrog är ett underfilial till Stegeborgs Egendom har i år satsat 525 miljoner på olika teknikska lösningar för de celebra gästerna som kommer att lägga till med sina swan 51or i sommar.

Många förändringar har skett här nedan ska jag presentera ett flertal av dem:

 • Jimmy Davidsson-Gräv har grävt ner en 1Gbit fiberkabel från Norrköping
 • Hans Af Stöfel har varit i Zürich och inhandlat 97st macbook pro som kunderna kommer att beställa maten via.
 • Svante och Rogga har startat upp en intern Dc hubb för alla på campingen
 • Pelle har styrt upp en linbana mellan hans buss och utebaren. Självklart så är den styrd via wlan.
 • Sture rödvin har satt upp wlan master över hela ön så han kan surfa porr i slottsruinen
 • Har man inte bokat bord via wapp tjänsten måste man först ta ett datakörkort sedan får man beställa mat
Detta skulle kunna vara ett av de dåligaste inläggen på länge :)

Utgång ikväll! (skrivet igår)

Ikväll ska jag sånär som nykter göra entre i Norrköpings nattliv. Detta ska bli en underlig upplevelse utöver det vanliga.

Jag ska notera samtliga lukter och syner och redovisa dem för er under helgen. Sedan varför jag har gått och bestämt mig för att vara nykter beror till 99% på att jag har kännt mig lite krasslig och inte är riktigt frisk. Vill inte att jobbet ska bli lidande för att jag är ute och partar =)

Ska träffa Ulrik för första gången på 2 månader imorgon. Ska bli intressant. Ulrik har varit i utlandet. 5 oväntade saker som Ulrik skulle kunna ha gjort på den senaste tiden:

 • Odlat helskägg och ser ut som en lodis.
 • Blivit homosexuell
 • Börjat att använda enbart blåkläders fula snickar-kammo byxor
 • Hyrt en stuga på västkusten till sommaren
 • Bokat in sig på en bussresa med 59 tanter till Ullared

Sprang på Natacha Peyre på stan


Jag: -Hej Natacha! Jag håller på renoverar hemma hos oss och ska borra ett hål i badrummet. Vad bör vi använda som tätningsmassa för att slippa fuktskador?

Natacha: -Silikon!

Jag -Tack för svaret Natacha, du är vis som få.