Ulrique Sabrera skumpa!


Detta är från en maskerad i sommras. Sjukligt roligt var det!

Btw så är den enda fula tjejen en kille som ser ovanligt stilig ut till vardags!

U. Hollmans allvarliga skada!

145737-49
Denna skräckbild är tagit i sommras på en lyxkrog utanför Söderköping där U.Hollman skulle servera ett cellebert sällskap en Trocadero. När denna läskedryck lyfts upp så exploderar den! En smäll så att kökspersonalen undrar ifall det var Rogga eller Svante som föll av sina barstolar ute i baren. Tjoffe & U.Hollman bestämmer sig iaf för att skicka in denna flaska till Jensa Spedrups för att få ersättning för sveda och värk. Ett projekt som rann ut i sanden och så vitt jag vet så ligger den sprängda flaskan kvar på personalhyllan än idag.

Obs. kolla det otroliga såret!

Tjoffe.com - En ny fluga ;)

Nu så vart det plötsligt en Innegrej att hänga på tjoffe.com. Detta har hänt under de 2 senaste månaderna:
 • Adressen http://tjoffe.com har skrivits in 4768 gånger
 • 764 unika besök
 • Jag har skrivit 157 inlägg
 • 201 kommentarer har skrivits
Så det betyder att jag närmar mig http://sf.se som har 4.500.000 sidvisningar och 1.104.000 unika besökare

Kommentar toppen:

1.Catrin 39
2.Ulrik 28
3.Smulan 23
4.Christian 10
5.Casse 10
6.Emeli 9
7.Karin 3
8.Snygg-Karin 3
9.Frida 2
10.Cilla 2
11.Göte 2
12.Alex 1

Catrin är kung, U.Hollman är drottning och Smulan är prinsessa.

Edit: Sorry Casse du försvann någonstans bland allt "kringla C-Copy Kringla V-Copy" som han säger i spermaharen :)

Smulan får ordet:

Smulan säger: (21.14.19)
Idag skulle vi fylla i på nån lapp från nåra som föreläste vilka sidor vi tyckte var bra på nätet.. Å jag skrev tjoffe.com på NR 1 ! Va sa du nudå ?! Vavava :)

Stegeborgs huvudkontor del 2

Eftersom Stegeborg är en sådan stor konsern så finns det en hel del chefer under Greve Casse. En av dom är Hotelldirektörskan Emeli Von Grevé. Hon har en hemlig romans med Greve Casse och dom har förlovat sig i smyg. Hon är mycket misstänksam att Casses assistent är mer än en assistent åt honom men detta är verkligen bara taget ur luften.

Det är nämligen så att Catrin har ett förhållande med Greve Casses bror som än är för ung för att ha någon chefspossiton och jobbar som vaktmästare för att dryga ut sin studielön och även kunna lyxa till det för assistent Catrin.

Sedan så har självklart Stegeborg skyhöga summor på banken och dom förvaltar U.Hollman mycket väl. Han Investerar i allt mellan Apple företagsandelar och trisslotter. U.Hollman är en Ungkarl i sina bästa år som gärna spenderar sina kvällar på Stegeborgs nattklubb där han har investerat i en egen vip louge där han förtär flera olika årgångar av Dompa.

Sedan så har vi båtchefen Afrika-Sven som anvarar för allt i hela marinan i Stegeborg. Han gapar mest och berättar för alla hur förbannad han är. Men vet man hur man skruvar i en volvo motor från -59 så har man makt.

Fortsättning följer...

Expressen är efter mig som hökar!

145737-48

Helt sanslöst! Sedan igår när det vart klart vilka pristagarna blir på nöjesguidens gala på fredag så har journalisterna varit efter mig som hökar. Även om min blogg hamnade på 2:a plats så är har expressen ringt mig konstant. Nu har dom tydligen skrivit ihop en artikel som ska innehålla en intervju med mig. Jag har enbart svarat en gång och det var imorse då dom ringde klockan 04.00. Jag har ingen aning om vad jag sa. Ska bli intressant att se vad som står imorgon. Fick detta löp mailat till min assistent.

Jag är nervös!

stockholms lilla telekatalog

145737-47
Tjoffe är van vid lilla Söderköpings telekatalog men denna skulle kunna döda någon!

Nu har jag hittat en ny syndabo(c)k till regnskogskövlingen! denna 20 kilos telekatalog som ingen använder. Jag har aldrig inte använt en på 5 år. Eniro är möljövidriga!

Alla behöver tydligen en Juppienalle

http://www.kristenutmaning.org/images/galleri/foton/uteliggare.jpeg
Det fanns tider där mobiltelefonen var en statusgrej som man mer än gärna visade att han hade. Man pratade extra högt och sa gärna frasen "jag pratar på mobilen just nu". När man var ute och åt så vart man bara glad om telefonen ringde. Idag så gömmer man undan den och säger snabbt " jag ringer dig om 2 timmar".

Idag när jag var på McD och hämtade mat åt mig och Karin så kom det in en lusäten illaluktande hemlös stackare. Det var så man ryggade bakåt när han närmade sig. Plötsligt så händer det oväntatde, det börjar att plinga om honom och han plockar upp en telefon ur fickan. Han svarar " a det e Loffe. Nä det tog några  väktrare från mig förut" Där står jag och funderar på hur denna statusgrej kunde bli så alldaglig.

Jag funderar stark på att börja använda mig av personsökare i framtiden.

95 är ett mysterium

[Bild: Kampanj]
Ni har garanterat sett denna reklam kampanj under de senaste veckorna. Tjoffe.com fick reda på vad det var reklam för i torsdags men får först nu tillåtelse att avslöja vad det är reklam för.

Det företag som har lagt ner miljoner på olika medier är
SJ - Statens Järnvägar

Vad jag har ätit denna vecka

Måndag
-Mackor och Brämmhults Juice
-Italensk pasta
-Popcorn och cola

Tisdag
-7eleven
-Pizza
-Chips och cola

Onsdag
-Catering frukost
-Thaimat
-Popcorn och Vin

Torsdag
-Catering frukost
-Pocherad spetta
-Thaimat och cola

Fredag
-McDonalds
-Pizza
-Vin, G&T sedan lite fyllegodis

Hela kostcirkeln är med!

Anna Skipper i du är vad du äter har ringt min assistent frekvent den senaste tiden...

Hur Stegeborgs HK skulle se ut om dom hade ett...

145737-33

En del av mina läsare har koppling till det underbaraste ställe här i Sverige som heter Stegeborg. För de andra som aldrig har hört talas om detta smultronställe så är Stegeborgs Egendom en stor gård som är större än tjock-Göran Perssons lilla gods.

Denna stora gård är ombyggd till en turistattraktion med flygfält, hamnkrog, hotell, båthamn, camping m.m. Jag har sett hur Greve Casse har skrivit kommentarer om att han vill införa systemet Huvudkontor på Stegeborg. Tjoffe satt på afterworken igår innan han vart packad och kom på hur man skulle lösa detta rent praktiskt.

Själva HK kommer vara slottet där de lite finare tjänstermännen sitter och dricker sköna lattes och annat i något av de fem konferansrummen. Där sitter Casse och planerar vad Hans Af Stöfvel ska få för skitgöra under sommararen. Han lägger ner ett gäng med timmar som han sedan presenterar för övriga styrelesen i en total smaklös power point presentation. Han har även en reception i entrén som får ett sms eller mail varje gång Greve Casse ska sova middag så att det ej skickas upp några besök till hans flotta kontor på 3dje våningen.

Casse kommer självklart att ha en egen assistent som kommer att sköta den mesta av den mail korrenspondans som sker får slottet. Mailen kommer att så ut i stil med detta:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Greve Casse kan inte närvara vid nästa vecka lunch med Er Pieter Wallenberg. Det är nämligen så att Herr Casses schema är planerat på minutbasis och något som en lunch skulle kunna förstöra hela hans dag.

Jag hör av mig när tid finnes.

Catrin Kjellström
Assistent of Cheif
Stegeborgs Egendom
614 90 Stegeborg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fortsättng följer...

Någon som vill med på kändisfest?

Får denna inbjudan på mail idag...
_________________________________________________________________________________
Grattis!

Du är en av de 1000 lyckliga som får gå på Stockholmsprisets efterfest den 2 februari.

Plats: KTH/Nymble
Tid: 20.30-04.00

Artister och Dj´s:

Salem Al Fakir live,Mad Mats och Aaron Phiri (Raw Fusion) Feat. MassDestruction crew Poppin & Locking och No Sugar Added (HipHop and House-dance) Teet, Terry, Kalle, Niklas och Steppis (Indierave) Ville Gustavsson & Staffan (Första Hjälpen) Fredrik Virtanen & Tom Pyl (Romeo) Feat. Magnus Högmyr DOS & Gifany and Tifany Airwaves feat: Chicken El Diablo, Fuglesang, Tender Souvenirs, Rökmorsa & DJ´s från Fly Interzone
__________________________________________________________________________________

Denna biljett gäller för mig plus en vän. Så om du vill gå på fest så det står härliga till så skriv en kommentar eller skicka ett mail med motivering till christoffer.sjogren@sf.se

Boende på Södermalm ingår =)

New York i April!

http://www.tuttocasarano.it/New%20york%20skyline%20before%20attack.jpg
hit ska jag och hänga.

Idag vart det klart!  Vi sticker iväg med jobbet till New York! En skön weekend! Tack och bock =)
Ifall vi håller budget 2007 så blir det Paris

Ska bli hur roligt som helst!

3 måndader sedan...

145737-46
Erik, Jonas,Tjoffe och Fia

För 3 månader sedan så var jag elektriker och härjade vilt på krogen. Bilden ovan är tagen på en toppenkväll på Otten med min favoritfestare Jonas! Kvällen var för övrigt samma kväll jag lärde känna Frida. Sedan så var det även ganska exact 24 timmar innan jag träffade Daniel från SF.

Det är sjukt vad mycket som har hänt sedan dess. Klart jag saknar vissa delar av mitt gamla liv. Så som förfester och shoppingturer med Jonas. Sedan så saknar jag självklart att ha mina kära vänner nära.

Men nu är det nya puckar. Jag fick en chans inte många får. Jag ska visa att jag är värd den också. Jag har mycket att leva upp till. Iblands så känns det svårt men jag ger verkligen gärnet.

Just nu har jag detta att göra utöver mina ordenarie arbetsuppgifter
 • Läsa 1220 sidor av en bok
 • Se 30 filmer som man måste ha sett för att bli fiilmallmänbildad
 • Bättra på min Engelska
 • Bli en riktig retoriker
 • Dölja min dyslexi på något sätt
Resan har bara börjat! Ska bli hur roligt som helst!

Allt om min buske - Årets sämsta film


Pinsamt dålig rulle!

Allt började ju så bra med gott vin och popcorn. Massa trevligt folk och en premiär av en ny svensk film på Sveriges kanske trevligaste biograf. Park som är en singelbiograf som ligger precis intill Stureplan. Sedan så vart allting bara fel. Filmen var katastrofal.

Den får 0/5 Tjoffar

Allt om min buske har biopremiär den 27 jan

Media Mingel ikväll!

Ikväll så ska jag på media mingel och se galapremiären av Allt om min buske. Jag skickade 8 biljetter till tidningen Stureplan. Jag fick ett sms av Alex Schulman igår kväll där det stod:

Hej och Tack för biljetterna. Jag har dock fått förhinder men redaktionen är överlycklig! /A

Eftersom inte Alex kunde komma så ska jag stöta på Elin Kling istället... eller boka in ett möte med Viggo Cavling. Något av det blir de.

ängtligen har jag fått mitt biokort!

145737-45
Mitt Biokort! HK står för Huvudkontoret

Alla frågar mig om jag får gå och se hur mycket bio jag vill. Svaret är ja! Det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig att arbeta gratis för denna förmån. Jag får se på alla filmer hur många gånger som helst.

Dessutom får jag köpa en läst och popcorn för 12:- så det kommer bli min kvällsmat nu i framtiden.

Min vän Siri säger att om jag äter 1 liter popcorn och dricker 1 liter cola varje dag så kommer jag bli vältränad och snygg. Hon nämde också något om att besöka gym också men jag lyssnade inte så noga.

Tre tänkbara bieffekter med ett biokort:
 • Att jag ser filmer som Rosa the movie fler än 10 ggr bara för att det är gratis
 • Att jag blir majsförgiftad av allt popcorn ätande
 • Att jag blir stor, stark och vältränad om man får tro Siri

Rosa The movie

Rosa - The Movie
Närmare Eva och Adam kommer du inte.

En aningen blek ungdomsrulle som spelar hur bra som helst på biograferna. Den handlar om tonåringen Rosa som helst av allt vill bli Popstjärna och sälja tusentals plattor. Hon blir halvtvingad att åka på kollo där hon ljuger för en kille att hon har skivkontrakt. Den lilla lögnen trappas upp och spårar ur.

Filmen får 1/5 Tjoffar för obefintligt nytänk.

Jag hatar svartrockare!


Ursäkta men jag måste bara få ut mig detta nedan...

Jag brukar förgylla min vardag med att ringa en herrejösses massa samtal från och till jobbet. idag så han jag prata med både Siri och Smulan. Jag gick förbi en svartrockare och kom på hur mycket jag hatar sånna.

Jag blir verkligen förbannad varje gång jag ser en äcklig svartrockare. Jag tycker det är förjävligt att förstöra sin kropp och utseende så till den milda grad att man ser ut som ett spöke. Det uppstår samma typ av hat mot förtryck som när jag ser en kvinna med slöja. Jag tänker att dom kunde hade ett lika roligt och intressant liv som oss andra, men inte!

Jag anser att alla svartrockare är livsfarliga personer som inte duschar och äter kattungar lite då och då. Killarna rakar sig inte och ser ut som seriefigurer. Tjejerna som skulle ibland ser ut att vara jätte söta under skalet förvandlas och motsvarar en 80 årings attraktionsnivå.

Helt enkelt, jag hatar svartrockare...och svartrockare hatar mig.

Lya på sju kvadrat såld - för 2,3 miljoner

145737-44
Det är läget som gäller när man ska sälja lägenhet. Ett riktigt ocharmigt och mögligt "råtthål" i London har sålts - för över 300.000 kronor kvadraten. Lägenheten är marginellt större än fängelsecell och saknar el. Det krävs dessutom en investering på ytterligare drygt 400.000 kronor för att få stället beboeligt, skriver nyhetsbyrån AP.

Men det har inte hindrat säljaren från att dra in en riktigt rejäl slant på försäljningen. Skälet till att det går att ta så bra betalt är att lägenheten ligger väldigt bra till, på gångavstånd från exempelvis Hyde Park och varuhuset Harrods.

Lägenheten var från början bostad för tjänstefolk, men har inte använts på flera år och är numera fullständigt nedskräpad.

Norrköping: Arbetsplatsolycka

Snott på Wighsnews:
Vid 17:30 tiden på måndagen inträffade en arbetsplatsolycka på Braviken i Norrköping. En man klämdes fast i en vals med en hand. mannen fördes till sjukhus med skador på fingrarna uppger polisen. / Fia
Jan 22, 2007, 19:44

Där jobbade jag för 2 månader sedan. En zoombie arbetsplats där folk lämnar hjärnan vid grindarna när dom drar sitt passertkort varje morgon. Enligt både Mig och Carro.

Snart är det lördag igen!


Pontus Gårdinger i filmen snart är det lördag igen.

Filmen handlar om en film som aldrig vart en film utan vart ett försök till en film. Mycket roande måndags underhållning. Pontus Gårdinger, Tilde Fröling, Henrik Schyffert och Elita Löfblad vill alla vara sig själva för en stund.

Premiär idag!

Finns att ladda ner på
http://www.lordagigen.nu/

Playa del Sol

Saga Gärde, Richard Ulfsäter, Mikael Tornving, Henrik Hjelt och Josephine Bornebusch spelar huvudrollerna i SVT:s nya komediserie "Playa del Sol"
Supersköna Reseledare i Playa del Sol

Igår så hade det nya program Playa del Sol premiär! Det kommer att bli en succé! Henrik Hjelt och Mikael Tornving spelar reseledare på Gran Canaria. Att inte dra parraleller med sällskapsresan är svårt. Jag fullkommligt låg ner  av garv när jag såg denna igår!

Det är Peter Settman som har skrivit och regiserat denna nya serie. Vad kan gå fel?

Tjoffes konstverk


  


Jag har vädigt olika arbetsuppgifter på mitt jobb. Ena dagen så översätter jag 960 norska ord andra dagar gör jag banner tredje dagar så är jag ute och säljer bioreklam.

Dessa tre banners går på sf.sePennan över till U.Hollman


Har blivit erbjuden att agera krönikör på tjoffe-dot-com och kunde knappast tacka nej. Det är ett j-vla tjat allmänt på att jag borde skaffa en egen blogg men ärligt talat, har jag tid med det? Eller snarare; skulle jag ha tid att läsa alla  andras j-vla bloggar om jag hade en egen? Med risk att bli egocentrisk låter jag bli och agerar krönikör i stället!

Kan låta meddela att Schweizare festar enligt följande mönster.

 • 70 % festar inte! Dom dricker öl på en bar till dom blir fulla och sen går dom hem och lägger sig. Mossigt värre!
 • 25 % känner till namnet på mer än 20 DJ´s i stan och lystnar bara på trance, techno och liknande skräp. Dom festar men står i sin egna techno-nörd-värld och dansar på dansgolvet. Ser oftast helt lost ut. Dessutom har dom ingen klädsmak över huvudtaget. 15 % av dessa har förmodligen tagit någon form av partydrog då dom har vitt pulver i halva ansiktet.
 • 5 % av Schweizarna festar. Men endå inte! Inte som i Sverige. Visst, är du investment banker med 150 tusen i månaden plus bonus så är det minsann fest. Men övriga delar av befolkningen? Icke! Måste besviket säga att den i särklass bästa festen jag vart på sen jag kom hit va när jag va hemma över julen och hälsade på en kompis(Fredrik) i Göteborg. Känns trist att säga men det är sanningen. Och är det inte sån fest man vill ha? Konstigt att man åker utomlands och sen bara vill göra precis som hemma sen i alla fall.

Kan ge ett råd till er alla Svenskar. Det finnns mycket kul att se utomland och otroligt många nya saker att uppleva. Men, vill ni ha rejäl svensk fest med bra häng och allt annat som en svensk fest innebär. Stanna för guds skull hemma!

För det första, jag villl inte vara överpatriotisk och skrytsam, men ärligt talat. Sverige är det snyggaste landet i världen. Har vart runt i de flesta europeiska länder och har därmed en del empirisk fakta inom detta. Var du än åker så kommer du bli förvånad när du kommer hem till Sverige och ser hur vackra alla människor är. Övriga delar av europa har tyvärr inte börjat anamma saker som trendmedvetenhet och smak ännu vilket är synd.

För det andra, fest i Sverige innebär party. Party är ett ord som jag fått erfara har olika innebörd beroende på var man är i världen. I germanska delen av europa innebär det tyvärrr att en massa trötta tyskar står och hänger vid en chipsskål med en öl i handen fram till klockan 2 för att sedan gå hem och lägga sig medan det i spanien/frankrike innebär att man röker på och blir seg och sen sover. I amerkia betyder det emellertid att en massa 16-åringar äter snittar och dricker saft ur plastmuggar och har "the time of their life" eller "the best party ever in the Hamptons".

Kan tänka mig att det låter som att jag är riktigt bister på Schweizarna och det är jag i någon mening, haha! Måste dock erkänna att Schweiz är ett av dom trevligaste länderna jag varit i. Kan det vara på grund av att det är så likt Sverige månne? However, måste erkänna att det ska bli gott att komma hem till moder svea om ett tag och få känna på hur det vanliga livet fungerar igen!

Ciao!

experiment 2.0

145737-43
Hur ett mjölkpaket ser ut efter 40 dagar.

När jag bodde i Solna i slutet av förra året så köpte jag lite livsmedelsprodukter för att undvika att äta frukost på 7elven och kvällmat ute. Det gick jätte bra första dagaran. men sedan så vart det att jag åt ute endå.

Det enda som fanns kvar i min lilla kyl på rummet var ett mjölkpaket. Tiden gick och det lilla oöppnade paket stog där i sin ensamhet. Sedan när det var dags att flytta den 1 Jan så ställde jag ut det lilla stackars mjölkpaketet för att kunna flytta med min lilla kyl. Så det lilla mjölkpaketet stog på skrivbordet och bara skrek efter att någon skulle dricka upp det. En vecka gick och ingen brydde sig om det lilla mjölkpaketet. så det tröst åt och var smäll-tjock.

Så när jag var och städade ur min gamla lägenhet den 10 Jan så stog mjölkpaketet där som en riktigt överviktig sumobrottare. Paketet hade ökat i volym med 27% och var redo att spricka vilken sekund som helst. Jag tog och budade över paketet till någon äcklig svartrockare som äter katter.


Högklackat = Onödigt

http://pics14.webs-tv.net/6/userfile/d/divamall/blog/dcf8f0dd.jpg
Visst ska det vara lite klack på skorna, men det får ju inte gå till överdrift. Vi killar slutar reagera på det efter 1cm klack sedan så är resten bara överflöd. Eftersom jag har en hel del av mina vänner är tjejer så hopps jag att jag vet vad jag pratar om.

Tre anledningar att inte ha högre klack än 1cm
 • Så jag och alla andra slipper höra en massa gnäll över att ha ont i fötterna. Gäller speciellt Siri och Frida!
 • Lill-babs har gått i högklackat så länge att hennes hälsenor är för korta. 67år och högklackat. Jippie!
 • Det finns inget mer osexigt än tjejer som ej kan gå i sina högklackade skor. De spatserar runt som bambi. Mer osexigt än Linda Skugge

Så tjejer en gång för alla...

... för killar så spelar det ej någon roll om klacken är 1cm eller 7cm!

Anna books special tagentbord

Anna Book den legendariska fetknoppen som sjöng ABC för en herrejösses massa år sedan har haft problem med att skriva på datorer på grund av sina enorma fingrar. Därför hon ej har skaffat någon dator . när hon försökte att digitalisera texten till ABC 2004 så vart resultatet så här:

AASA BBNB CCVC
Dui äör miuna tyanjkar
DF EF FG

Mniittttt hjhjärttra derrt banmklaer

Nu får Anna Book äntligen ett tangentbord som passar henne.

En samling eldsjälar samlades under fredagen för att sätta ihop ett tangentbord till den folkkära sångerskan. Projektet utförs på Enskedefältet i närheten av Årsta partihallar och beräknas vara färdigt om två veckor.

- Alla människor har rätt att använda en dator, säger en av initiativtagarna.

G&T Intas i Tjoffe.com´s kropp

Ut och klubba blir det ikväll!!!

Vimmel från juldagsfesten!

145737-42
Hur fan kunde fotografen hitta oss igen? vi gömde ju oss diskret mitt på dansgolvet!

Tjoffe skulle varit i thailand nu

Tsunami na thajském pobřeží, 26. prosinec 2004 - vlna přichází.
Eftersom jag fick jobbet i Stockholm så ställdes jag in min resa till thailand. Skulle åkt med Tommy, Erik, Martin och Jonas. Nu sitter dom där och och dricker fruktdrinkar och har det allmänt roligt.

MEN JAG ÄR INTE BITTER!


Jag önskar mina kära kompisar en trevlig vistelse i asien och och att ni har många trevliga utkvällar!
/Tjoffe

Mail från pappa...

Kul att du var på besök hemma oss förra helgen, vi fick tillfälle att se dig nästan ett helt dygn, delar av tiden fick du vila,  du hade fått problem med hälsan.
Var det sviter efter fredagsnatten, möjligtviss en dålig champangesort - ett råd håll dig till öl.
Kul att lyssna på dig  när du försökte få SJ att betala taxi till Stockholm. Det slutade med att du tog gröna faran till Stockholm, något vi försökte avråda från.
Men varför lyssna på sina föräldrar . Din upplevelse av stormens krafter hoppas jag du tar med till nästa gång. MAN KAN VÄNTA TILL NÄSTA DAG.
Men varför tog du med dig strömmen till Stockholm, vi fick vänta 50 timmar innan vi fick tillbaka den.

Pratade med dig om hur många sidor du läst i boken, info till alla är att till dags dato är det noll sidor. Vi kanske skall ha vadslagning om när du läst ut boken ?
Mitt tips är inte före 2010 och oddset är endast 1.5 ggr pengarna om det slår in.

Lite info till ni som är kompisar till Tjoffe, han fyller *HOST* år den *HOST* samma dag som hans lillasyster Camilla fyller 18 år. Jag tänkte förse bloggen med lite bilder från Tjoffes barndom, men han protesterar. Är det någon som vill se dem ?

Eftersom jag arbetar som förste slav (chef) läste jag något tankvärt:

CHEFEN

När kroppen skapades ville alla kroppsdelarna vara chef.
Hjärnan sade: det är jag som kontrollerar alla delar och tänker för alla, så jag skall vara chef.
Men då sade benen: det är vi som skall vara chef, för vi bär människan dit hon vill.
Då sa ögonen: det är vi som ser til att inget händer och varnar när fara hotar, så vi skall vara chef.
Så fortsatte händerna, hjärtat och lungorna alla med samma krav, att få vara chef.
Slutligen begärde arslet att man skulle välja honom till chef.
Alla kroppsdelarna skrattade och tyckte att idén var fullkomligt absurd, att ha ett arsel till chef.
Arslet blev mycket ilsket, slöt ihop sig, tjurade och vägrade att vidare fungera.
Till följd av detta fick hjärnan feber, ögonen skelade och gjorde ont, benen blev svaga och händerna hängde rakt ner. Till och med hjärtat och lungorna fick svårt att arbeta.
Till slut vädjade alla kroppsdelarna till hjärnan, att trots allt låta arslet bli chef.
Och så blev det.
Alla andra kroppsdelarna får utföra arbetet, medan arslet bara leker chef och endast åstadkommer en massa skit.

SENSMORAL

För att bli chef behöver Du inte vara ett geni, bara  ett vanligt arsel.

Ha en trevlig helg och var rädda om er.

/Tjoffes pappa

Fredde Granbergs Syster

http://static.tv4.se/imagesdb/editor/rampfeber/6D36840A-4CC8-42A9-A520-08C2F0E2C5F7.jpg
 
Idag så började min nya kollega som är Fredde Granbergs syster Caroline. Detta är ju riktigt häftigt! För den person som inte vet vem Fredde är så kan man la säga att han är sveriges lightsvar på Tom Green.

Susning.nu säger
Fredde Granberg, skådespelare, komiker, manusförfattare (sök IMDb, Projekt Runeberg), född
11 november 1970

Fredrik Granberg är en svensk skådespelare och komiker som började sin karriär 1991, med TV:serierna Sommarlov, Gerilla TV och Laijv. I samband med dessa TV-program föddes bl.a. figurerna Ronny och Ragge som han gjorde tillsammans med Peter Settman. Granberg deltog senare i TV-serien Hem till Midgård tillsammans med bl.a. Markoolio.

slut susning.nu

Skillnaden mellan  Ronny och Ragge (Peter Settman och Fredde Granberg)

- Peter har växt upp och har tagit över sveriges succé program Så ska det låta
- Fredde leker fortfarande med bajs humor som programet dr.mugg som är hans
- Peter är 100% av produktionsbolaget Baluba som gör produktioner åt TV4 m.m.
- Fredde äger kanske en gammal "porrd"


För övrigt så är Caroline en trevlig toppen tjej =)

Kvällens skratt!


Denna är en klassiker som alltid kommer vara så sjukt rolig!

Tjoffe dödad av kanelbullar!

FestmetodenBilden “http://www.expressen.se/content/1/c6/24/24/73/e12bbfbd.Jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Erik Haag säger att en stor stark motsvarar en herrejösses mängd med kanelbullar.

Ni som känner mig vet att jag har varit ute en hel del på sista tiden. Närmare bestämt alla helger sedan i September. Jag brukar skylla på att jag aldrig dricker speciellt mycket när jag är ute, vilket iof stämmer men det är i vilket fall inte hälsosamt att vara ute och dricka, dansa och raggar varje helg.

Denna helg vecka 3 2007 ska bli en vit helg!

Detta beslut har jag fattat efter att ha fått en mängd brev från Erik Haag och även leveranser av kanelbullar

Erik påstår att jag har:
 • Druckigt vin motsvarande 1 589st kanelbullar
 • Druckigt Champange motsvarande 880st 150grams hamburgare
 • Druckigt Shots motsvarande  212st kebabrullar
 • Druckigt Gin & Tonic motsvarande 679st cheesedogs med extra räksallad
 • Druckigt öl motsvarande 3 tuggummi
Jag dementerar Eriks påstående och hävdar att jag har:
 • Brännt minst 5 789st kanelbullar genom att dansa på dansgovlet
 • Brännt minst 1 200st 150grammar genom att sitta och garva och ha roligt
 • Brännt minst 423st Kebabrullar genom att krama och hälsa på folk jag känner
 • Brännt minst 789st Cheesedogs genom övriga aktiviteter 
Alltså så kanske det blir utgång i helgen endå!

Inne & Ute listan - Vecka 3

INNE
 1. (Ny) Filip och Fredrik - Klockrena personer
 2. (3)    Alex Schulmans dagbok
 3. (Ny) P3 - Alla roliga program som underhåller mig till och från jobbet
UTE
 1. (Ny) Dricka öl - På krogen eller någon annan stans
 2. (Ny) klädmärken som förstör sitt brand med osmakligt stor logga
 3. (1)   YIT - Norrköping

The Departed - Kanske årets film!
Igår efter jobbet så tog jag tag i att se en film på vägen hem. Jag har 4 biografer som jag kan välja mellan på vägen hem från jobbet. Min favorit är Råsunda som ligger precis under mitt skrivbord på jobbet skulle man kunna säga.

Över till filmen så var den blodig med väldigt kvalitativa konverastioner likt Pulp Fiction. Matt Damon, Leonardo DiCaprio och Jack Nicholson gör sjukt bra ifrån sig genom hela filmen

4/5 Tjoffar

Tjoffes To-Do-List....

Jag faktiskt en handskriven fysik lista som ligger på mitt skrivbord med massa grejer som jag måste ta tag i att göra. Både jobbet och mitt privatliv ingår på denna lista. Det är grejer som jag skrev upp för månader sedan som jag har inte har tagit tag i än. Men idag så tog jag tag i 2 av alla de telefonsamtal som jag måste göra. Det ena gick till Svante och det andra till Lillen.

Ett litet kort utdrag att min att göra lista

 • Göra klart CRM för Feb
 • Göra klart CRM för Mars
 • Ringa Snygg-Karin och säga att hon är snygg
 • Skicka Galabiljetterna till Schulman
 • Ringa Lillen
 • Gå på bio med Emilia
 • Ringa Svante och bestämma någon helg att komma upp och festa
 • Göra klart Banners till feb
 • Tvätta
 • Flytta över bredbandet på mig
 • Boka in ett möte med PFKK
 • Buda blommor till någon som är värd det
 • Svara på alla sms jag har skjutit upp att svara på
 • m.m.

Vem läser här igentligen?

Varje dag så har jag mellan 22-60 unika besökare. Oftast så ligger antalet runt 30. Men frågan är vilka är det som läser?  Känner jag alla som läser om inte hur har dom hamnat här? Alla har sin historia så jag skulle vilja att alla som läser detta inlägg ska svara på följade frågor i kommentarsfältet!

 • Vad heter Ni?
 • Hur hamnade Ni här?
 • Vad tycker ni om min blogg i ärlighetensnamn?
 • Favorit-inlägg
Skulle uppskatta om alla tog sig tid och skrev ner ett par rader =)

Tjoffe på Palace
Tjoffe är kung på Palace!

Jag har en tendens att hamna på vimmelbilder. Ingen vet hur eller varför. Men roligt är det alltid.

1,1 Miljon om dagen...

beckhamns
...Det är så mycket som Beckham tjänar på andra sidan atlanten. Det är så pass mycket pengar så det är svår att förstå hur man kan göra sig av med denna inkomst. En ren gisning är ju att Beckham inte har något gammalt finaxlån som ligger och släpar på en soffa. Inte heller att tv licensen tar kål på honom.

För 1.1 miljoner om dagen kan Beckham göra dessa saker dagligen:
 • Bjuda 28 205 personer på lunch hos McD
 • Köpa 5 527 CK kalsonger åt Ljungberg
 • Se 13 750 filmer på bio
 • Köpa 110 Macbook´s
 • Ha 2 750 Byggletter antällda
 • Betala tillbaka 4 studenters studielån
 • Köpa 2.2 miljoner Jenka eller Bugg
Och kom ihåg att detta är per dag!

Läsning ur dagens SvD:

"Christoffer "tjoffe.com" Sjögren är spårlöst försvunnen. Hasse Aro och Leif GW Persson arbetar febrilt med målet, dock helt utan framgång. Tjoffe.com sågs senast i sällskap med sin vän U. Hollman gåendes på Sveavägen i Stockholm måndagnatten den 15 januari. U. Hollman har dock vattentätt alibi i form av nationalhjälten Fadde Darwich som såg honom spatsera förbi Stureplan bara minuterna senare..."

Mitt testamente

Dessa saker tillfaller dessa personer om jag mot all förmodan skulle dö någon gång i framtiden. Om det uppstår något nytt testamente som är tesamenterat efter dagens dato så gäller det över detta blogg testamente.
 • Min bil - Casse, för att han tycker den är så ful
 • Min bostadsrätt i Norrköping - Ulrik, för han kommer att förvalta den bra
 • Min dator prylar - Alex, har aldrig träffat på någon som har behandlat prylar så känslosamt
 • Mina 3 iPodar - Tillfaller de i min bekantskapskrets som har valt något annat än Apple
 • Min P990i (telefonen) - Pappa, då han konstant gnäller över att han aldrig kommer fram till min mobil
 • Mitt Discoföretag - Rille, han vet vart alla sladdar ska sitta
 • Mina kläder - Jonas, han har samma storlek och stil som mig
 • Mina konton i Zürich - Siri, du är minst lika bra på att bränna pengar som jag
 • Min hemmabio anläggning och tv - Cilla och Milla, mina kära systrar det är de värda
 • Mitt hästsläp - Frida, har ingen aning om vad hon ska ha det till men det får hon
 • Mitt jobb - Tjoffe, Det ger jag aldrig bort
 • Mina tjejer - Tommy, om det är någon som kan förvalta dom väl så är det han
 • Allt övrig - Alex Schulman, han kommer nog bli glad

Återanvändandet av gratistidningarna!

Bilden “http://img.aftonbladet.se/goteborg/0610/26/punktse438.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Vill du läsa denna efter att 60 andra okända har gjort det?

Detta är verkligen en sak som jag har stört mig på en längre tid och verkligen måste skriva av mig om. Det handlar om Stockholms tre gratis tidningar Metro, Stockholms City och Punkt.Se.

Varje morgon så står det tre personer vid medborgarplatsen som knappt släpper förbi en om man inte väljer att ta emot just deras tidning. Det är inte det som stör mig utan det är hur den återanvänds innanför portarna så att säga. Det finns två frekventa ställen där folk lägger sina gratistidningar för att folk senare ska kunna ta upp dom och läsa.

Plats ett:
ovanpå papperskorgarna
Plats två: Hängda över handtagen på varje sittplats i tågen.

Visst klockan 9 på morgonen så kanske någon kan se det som ok att ta en använd tidning men framåt 19.00 så börjar dessa upplagor blir riktigt äckliga. Skrynkliga och skitiga. Nu får det allt vara nog! Inget mer återanvändande av gratisblaskorna om jag får bestämma.  Blähh

Ute och sippar lite vin på Söder


Jo jag Hanna och Karin kom på den otroligt brilianta ideén att sippa lite rödvin såhär på en måndag. Det var gott jag vart trött, jag gick hem. Så nu ligger jag här i min sköna säng lite lagom rund om fötterna för att vara en måndag.

Efter att vinkat av Emilia som skulle hemåt så stack jag och Hanna och mötte upp Karin. Sedan så gick vi till ett ställe där det var 23. På detta ställe så kom vi inte in. Oförklarbart. så vi stack till något annat ställe.

Imorgon ser jag fram emot en lång arbetsdag där jag ska försöka hinna med en hel del. Nu på senare tid har det varit en hel del jobba. Men jag älskar mitt liv! Slut tjötat från min sida.

Födelsedagskalas!

Riktigt roligt att ett "missnöjt fan" har skrivit en kommentar och klagat mina sjukt många felaktiga särskrivningar. Jag är faktiskt riktigt dålig på just det och några andra gramatiska grejer. Men jag kompenserar det med att vara bra på massa annat. =)

Nu har jag varit på födelsedagskalas hos Hanna och bjudits på riktigt god tårta och gott sällskap (nej jag har inte ätit på dom) De vill skriva några ord och gästa lite helt enkelt. över till girlsen:

Emilia
TJOFFE ÄR SÖTAST I STAN!

Hanna
TJOFFE ÄR SÖTAST I STAN!Ny Krönika på Tjoffe.com

Min kära Far har lämnat in en ansöka om att få vara gäst krönikör varje vecka på Tjoffe.com. Jag accepterar möjligheten att få lite gubbprat här inne i min blogg.

Är det någon annan som vill skriva en gäst krönika så skicka den till

christoffer.sjogren@sf.se

En helt annan sak
Min vän Smulan säger att jag har ett väldig speciellt skratt. Ett skratt som man blir glad av. Men hur är ett skratt man blir glad av? Är inte det otroligt störande i längden? Många frågor få svar...

Uppe i Stockholm - Nära att köra ihjäl mig =)

Eftersom de där statligt ägda järnvägarna i sverigen är ur styr så får man ta saken i egna händer. SJ kunde inte ordna någon ersättnings trafik så då vart det att ta bilen upp till Stockholm. Det blåste riktigt ordenkligt så det var verkligen att ta det lugnt. Grenar och döda grävlingar låg över och utmed vägen.

När jag var uppe strax efter Södertälje så hände det något otroligt läskigt. Eftersom det blåste så hårt så tog vinden tag i bilen lite då och då. Jag höll självklart i ratten riktigt riktigt hårt och det var riktigt tur. Jag åker över en kort bro och då tar stormen tag i min bil och verkar inte släppa taget.

Jag åker lite lugnt i 100km/h men vinden lyckas flytta bilen säkert 2 meter i sidled. Jag får en deja vu av mitt liv och funderar på vad som ska hända med det lilla jag äger. Jag har ju inte ens skivit något testamente. Jag funderar på ifall jag hinner ringa några samtal eller skicka några sms innan det är kört. När jag sitter och går igenom vilka personer som skulle sakna mig så får jag kontroll över bilen och bilen går framåt och allt är under lugnt igen. Med hjärtat i halsen ringer jag mamma och pappa som sitter hemma och har strömlöst.

Så nu står en till sak på min att-göra lista:
-Skriva mitt testamente

Tågtrafiken inställd!

Tågtafiken inställd

Malmö C - Stockholm - Malmö C

inga X2000-tåg går mellan Malmö - Stockholm - Malmö. Det är ett flertal kontaktledningsfel på sträckan på grund av de rådande väderförhållandena

 

 

  
Sträcka                                   Datum                 Tågnummer       Hänvisning
Malmö C - Stockholm          2007-01-14        X2000                 *se nedan

* Ingen ersättningstrafik anordnas med hänsyn till väderläget. I nuläget finns ingen prognos på när tågen kan börja gå igen. Alla SJ-biljetter återlöses av SJ.
För mer information ring 0771 - 75 75 75, tonval 3.

Publicerad 2007-01-14 12.31

Fuck...

Stormen Per!

Jag heter likadant som den nya stormen som har dragit in över Sverige. Det måste betyda att jag kommer att klara mig galant från alla problem denna gång. Jag har fått för mig att alla Gudrun fick en rätt smärtfri storm förra gången.

Jag är ute hos mina föräldrar på landet och det har redan börjat att blåsa rätt så regält. Så frågan är inte om utan när strömmen ska gå här ute. Om detta meddelande är uppe så betyder det att jag han posta det innan det gick åt skogen med starkströms ledningarna här ute i Mogata/Stegeborg.

Nu klockan 14.20 så ska jag på möte med Victor från en reklambyrå. Jag ska visa för honom att det är bio som gäller och att han ska placera sina kunders reklam pengar hos mig. Jag tror detta möte kommer att gå fint och vara givande. Efter detta så ska jag kanske hälsa på en kompis beroende på hur mycket tid denna person har idag.

17.22 Går mitt X2000 upp till Stockholm och jag är rätt så säker på att det kommer att falla massa träd över rälsen så att jag får övernatta mitt ute i skogen och äta Kall lasange från bistro vagnen fram tills imorgon. Men som sagt om Per är snäll emot Per så går detta vägen.


Inne & Ute Listan - Vecka 2

                INNE
 1. iPhone
 2. Krogkvällar i staden Norrköping
 3. Alex Schulmans dagbok
                UTE
 1. YIT - Norrköping
 2. SJ´s så kallade bredband
 3. Dagens bakfylla

Wanted - Christoffer "Tjoffe" Sjögren

Det ploppade till på msn

M... säger: ö
M... säger: du lyst!
|Tjoffe| säger: vad?
M... säger: du är lyst
|Tjoffe| säger: Lyst?
|Tjoffe| säger: Efterlyst?
M... säger: Nån har satt upp lappar med ditt paserkort och en efterlysning för stöld av volvonyckel, och grindnyckel;)
|Tjoffe| säger: haha eller hur
M... säger: jag är där ute nu under stoppet, så såg jag en sådan igår:D
M... säger:
jo det är sant, sitter på bod dörrarna å sånt:D
|Tjoffe| säger:Skojjar du:P
M... säger: Nej!
|Tjoffe| säger: Haha!!!!!
M... säger: jag lovar helt allvarligt:D
|Tjoffe| säger: Det e ju helt sanslöst
|Tjoffe| säger: Är bilden snygg då?:P
M... säger: Men jag vart så jävla förvånad bara, gick förbi å såg bilden täntke vafan, det är ju tjoffe, sen läste så står det typ: wantet! christoffer sjögren aka tjoffe, för stöld av volvonyckel regnr. bla bla bla samt grindnyckel, om du ser denna lymmel vänligen kontakta våran jourtelefon:D
M... säger: Ja för fan, den är snygg;)
|Tjoffe| säger: Cool
M... säger: Kjella fråga första dagen jag var där om jag träffat dig något
M... säger:
Jodå sa jag, å sen sa jag att du sakt att du lagt nyckel i skåpet eftersom det var vad du vart tillsagd å göra då svarade han:P : hörre du, det kan du tala om för christoffer att det gjorde han inte alls det, så det så!

Detta är ju så sjukt roligt att det där elektriker råttorna inte har bättre saker för sig. När jag sa upp mig från YIT i Oktober så körde jag tillbaka firmabilen och hängde in nycklarna i nyckelskåpet samtidigt som jag lämnade in mina arbetskläder och verktyg. På måndagen efter så ringer telefonen och jag ger fan i att svara för klockan är 06.30 och jag har ledigt en vecka. Lyssnar av mitt telefonsvar ett par timmar senare. Och då visar det sig att dom inte har hittat någon nyckel där. Jag ringer upp och säger att jag verkligen inte har nyckeln och lovar leta igenom lägenheten. Ingen nyckel där så jag ringer och meddelar dom detta.

Ett par dagar efter ringer chefen upp och frågar vart nyckeln är. Jag svarar lika dant att jag i alla fall inte har dom. Samma sak sker 2 veckor senare. Jag får veta av min vän John-John att det har tagits upp på årsmötet att det saknas en nyckel och person i fråga har gått under jorden. HAHA.

Jag har telefon jour dygnet runt 0709-653386, hur lätt som helst att få tag på mig,

Hälsning från undertecknad U. Hollman

 
En varm hälsning från Zürich

Sitter på x2000 i detta nu =)

Jag har just betalat 69:- för 60 minuters surftid här på x2000.Jag får en deja vu från den tiden när man satt på modem. Det är sinnesjukt seegt. Tänkte att jag skulle vara smart och köpa det så jag kunde plocka ner lite material till jobbet men det kan jag ju tok glömma =)
http://www.eksjo.se/PICS/EMIL.JPG
Jag och min kära kompis Jonas har kommit på en liten grej. Vad fan vart det av Emil i Lönneberga? Vad gör han nu för tiden? Lever han? Enligt en Undersökning på tåget så har jag kommit fram till följande saker:
 • Sitter nere i Zürich rik som en knös genom att ha satsat sina pengar i färg branchen
 • Har fastnat i träsket och sitter i Stockholmsförorten Akalla efter diverse bravader
 • Sover på sergelstrog och sitter och dricker vatten på MCD
 • Jobbar som elektriker på YIT
 • Ligger runt i Stockholms nattliv tillsammns med Ida.

Meddelande från Emeli:
Vad jag undrar är varför han nödvändigt vis måste vara i Stockholms trakten? Jag tror att:
- Emil sitter inspärrad på någon mindre glamorös inrättning i småland och täljer trägubbar, eftersom han blev galen efter att någon brände ner hans snickarboa och alla hans tidigare gubbar...
eller
- Emil bor kvar i Katthult och vaktar numera gården teritoriellt och skjuter skarpt mot alla som närmar sig grinden och ångrar att han inte sköt mot busarna som tände på snickarboa
eller
- Emil gick i terapi ett tag efter att snickarboa brann ner, men numera lever han lycklig med Grisaknorren, Lukas, sin mösse och sin bösse någonstans i de småländska skogarna...

Jag föredrar den sista versionen!
/Emeli

Nu ska jag försöka jobba lite, har lite banners till sf.se att göra. Nice uppgift btw.

Dagens Planering

http://home.att.ne.jp/sigma/satoh/pictures/sweden/stockholm/x2000.jpg
 • 07.45 - Jobba
 • 17.30 - Tunnelbanan mot Kungsträdgården
 • 18.25 - X2000 till Norrköping
 • 18.26 - Surfa lite på tåget
 • 19.35 - Spårvagn till filmstaden Norrköping
 • 19.00 - Jobba lite till
 • 19.45 - Spårvagn till min syster
 • 20.45 - Spårvagn ner till stan
 • 21.15 - Träffa Tommy och C/o
 • 21.20 - Beställa första drinken
 • 23.00 - Gå från någon pub till någon nattklubb
 • 23.15 - Klubba
 • 02.45 - Smita från kvart i tre raggen
 • 02.55 - Ta en taxi någonstans för att sova
 • 06.45 - Sova

1220 Sidor...

Här om kvällen när jag och några kollegor jobbade lite över så kom vi in på diskution och Rausing och Kamprad. Då nämnde min chef Daniel en bok av Ayn Rand som vi alla borde ha läst. Jag är verkligen ingen bokmal så självklart hade jag aldrig läst den. Då beställde Daniel boken till mig och sa att den där ska du läsa. Jag tänkte att det skulle bli roligt att läsa lite. Idag så kom det ett paket till mig från Timbro bokförlag. Jag plockar upp paketet och ser boken vi talde om.

Ser att den är rätt tjock. Slår upp boken och kollar...
...1220 sidor!

Jag läser nog 1 sida på 3 minuter och då blir det 3660 minuter alltså 61 timmars läsning. Det ska bli intressant men inte så likt mig.

"St. Fucking Tropez"


Denna gamla goding är bara för läcker!

Roa er med denna video så ska jag ta och sluta jobba och ta tunnelbanan hem.

Alex är bara för skön =)Våran allas Alex Schulman har startat ett kaffe-upprop. Det handlar om att han inte får gratis kaffe på tidningen stureplans Café. Så han har idag börjat med en namn insamling. hitills så har 150 pers signat. Tycker ni att Alex Ska få gratis kaffe på hans tidnings café?
Maila då honom på:
alex@stureplan.se

eller maila den person som sätter käppar i hjulet för honom. Han elaka VD Vimal!
vimal@stureplansgruppen.se

/TjoffeLittle Children

Phyllis Somerville and Jackie Earle Haley in Todd Field's

Igår förmiddag så var det dags att se på film igen. Denna gång så var det filmen Little Children som visade sig vara en riktig toppenrulle. Kate Winslet är strålnade och hennes motspelare Patrick Wilson ligger inte långt efter. Detta är ett lagom djupt drama. En film Ni borde dra er till biograferna om ni uppskattar drama.

Tjoffes betyg: 3/5
Biopremiär 16 februari

Julbonus i banankartonger.

Jag hörde av Tomas Ritter att två stormarknader nere i Holland hade fått en lite överaskning i sin leverans av bananer i veckan. De hade nämligen funnit 50kg kokain med bananer runt omkring. Två konstaterande har gjorts i Holland och ett i Sverige

Frukt och Grönts Chef :
-Nu ska vi ängtligen få våran julbonus.
Ap-chef på Amsterdams Zoo:
-Detta kan förklara varför mina apor hoppar upp och ner i 15 minuter efter dom har fått en banan.
Tjoffe, Säljare:
-Om man skulle sprida ut kokainet över en gata så skulle det se ut som Holland har fått mer snö än vi  i  Sverige. Tack växthuseffekten!

Mail Från Pappa

Hej kära blogg:

Choffe vi har satt upp en bild på dig, så vi inte glömmer bort vem du är, när du kommer hem, kommer en virvelvind in genom dörren, din mamma försöker samtala med dig, vid enstaka tillfällen får hon ett svar, hon försöker få dig att äta något, har sällan lyckats, akta dig för att gå över brunnslock, ha gärna ett paraply med dig ifall du är på väg att trilla ner, paraplyet stoppar fallet. Vore roligt om du kunde få börja att gå och handla på herravdelningen, det måste vara lite pinsamt att fortfarande gå på barnavdelningen.
Efter cirka 2-5 minuter har virvelvinden försvunnit ut från huset.
Ett konstaterande från undertecknad ( far till pojken ), var det Choffe som var eller vad hände ??

Kul att du har en blogg, så man kan få veta vad du gör, eller vill jag det ??
Din mor vågar inte läsa bloggen, undrar varför ? din lillasyster och jag brukar informerar henne om väl valda delar.


Du skriver i bloggen att - så är jag ett SVIN !!
Har tydligen missat en del i uppfostran, man brukar säga att ens barn präglas av sina föräldrar, men i detta fall är det tydligen tvärtom. Man kan tydligen inte lyckas alltid, men att ha lyckats med 2 av 3 barn måste ändå vara godkänt.
Men det finns ett talesätt " man kan inte lära gamla hunder att sitta ", men jag tror att det går.

Lite tankar till dig min son:

ETIK o MORAL

ETIK
- en moralvetenskap, den del av filosofin som söker besvara frågor som, " vad är det goda ", " vad är det rätta ", " hur bör man bete sig ".
I mer allmän bemärkelse: en uppsättning regler för uppträdande och förhållningsätt.

MORAL
- är et sådant beteende som etiken lär. Etik är alltså enligt allmän uppfatt- ning, " läran pm moral "

" GLÖM ALDRIG DINA RÖTTER "

Hörde idag på RIX FM:  Fjollvatten = te

Ha en bra idag !!

Från din pappa ( som tror att han vet bäst, ha,ha,ha)

Mekonomen i Faluns adress =)

 

Branscher:
Bildelar & Biltillbehör
Växel: 023-22030
Adress:
Ryckepungsv. 1
79177 FALUN

Från Hitta.se

Iphone är här! Apple aktien upp 9%

Apple har återigen överträffat alla förväntningar och släppt en produkt som inte ens de vildaste rykten nått upp till. Nya iPhone kommer helt utan knappar och erbjuder högklassig musikfunktion tack vare iPodfunktionalitet. Men tyvärr är det bara GSM och EDGE som stöds. Lyckligtvis finns ett trådlöst nätverkskort i den.

Allting på enheten styrs genom att röra fingrarna i speciella mönster, ungefär som man på Macbook skrollar genom att föra två fingrar över musplattan. Genom olika grepp kan man alltså styra också de vanliga funktionerna utan knappar.
.
Den tunna enheten är, trots sin imponerande teknik, inte mer än 11 millimeter tjock. Och då har Apple ändå lyckats klämma in en kamera på två megapixel, en iPodkoppling och möjlighet att använda lurar med 3,5 millimeterskontakt.

Här sitter jag på kontoret igen...

Här sitter jag ännu en sen kväll. Men detta gör jag för att jag för att jag älskar mitt jobb. Det borde vara en rättighet för alla att ha det lika roligt på jobbet som jag har det.

Ikväll så ska jag ta mig ett bad och lyssna på David Bowie.

För övrigt så ska jag nog ner till stora staden Norrköping på fredag. Ska lätt ut och klubba. Hoppas att ni alla härliga polare där nere ska med!


Nu ska jag sluta att vara djup och prata om mitt liv och börja prata om:

Bert missnöjd med nya regeringen: "Jag får inte ens prata med Maud"

Bert är besviken på Maud.
Tv-profilen Bert Karlsson hade stora förhoppningar på den nya regeringen när det gäller att skapa förutsättningar för företagande. Men efter att förgäves ha försökt att få till ett samtal med näringsminister Maud Olofsson är den före detta politikern djupt besviken och missnöjd. 

Darling - en bratkomedi


En trailer på den nya svenska filmen Darling

Det roligaste av allt är slutet av trailern. Se det och skriv en kommentar =)

Super Bowl sätter nytt reklamrekord

145737-40
2,6 miljoner dollar för 30 sekunder.
CBS har pressat upp reklamspoten i Super Bowl till en ny rekordnivå.


Årets Super Bowl, finalen i den amerikanska fotbollsmästerskapen, beräknas ses av 130 miljoner tittare. Det motsvarar en knapp tredjedel av den amerikanska befolkningen.

Om varenda en också uppmärksammar den knappt 18 miljoner kronor dyra reklamspoten stannar kontaktkostnaden vid ungefär 14 öre.  


Fredrik Wikingsson - Kvällens citat + Catrin

145737-39
Ett herrans liv

Filip Hammar:
-Har du någonsin haft trekant?
Victoria Silvstedt:
-Nä, jag har haft fyrkant
Fredrik Wikingsson:
-Det verkar rörigt...
______________________________________________
För övrigt så är jag är otroligt glad över att min kära vän Catrin har lyckats komma upp sig i kändis träsket. Nu visar det sig att hon firar Nicols födelsedag och massa sånt!
Catessecret

Översätter 960 Norska meningar

Hehe just nu sitter jag med den konstigaste arbetsuppgiften jag har fått någonsin. Vi håller på att föra in ett nytt system på jobbet och hela det är idag på Norsk. Så jag ska alltså översätta all data till svenska så det ser snyggt och prydligt ut. än så länge har jag gjort 89. Känns som det kommer att ta en hel del tid.

Deja Vu
som jag var och såg förut var mycket bra. Skulle nästan vilja påstå att den var det mest nytänkande sedan Matrix. Gå och se!
4/5 Tjoffar

Göta Kanal 2 passerar 500.000 besökare!

145737-38
Succé för Göta Kanal 2

Jo som jag förutspådde redan den 14 dec att  Göta Kanal 2 skulle bli en stor succé. nu har den en bit över en halv miljon besökare på två veckor. Grejt! Det är en hel härlig film som kommer att kultförklaras.

Framför allt så är Nadine Kirschon helt underbart söt, hon är helt enkelt strålande. Nästan så man blir lite kär.

5/5 Tjoffe fick denna film den 14 dec

Ikväll blir det Déjá Vu på filmstaden Söder

Tjoffe, Den elaka... och sedan veckans ord

Jag sitter och kollar igenom min blogg just nu. Ser att jag har varit dryg i 90% av alla inlägg.

Så jag vill bara säga till Er alla där ute:

-Ni är bäst och jag avgudar Er! Det är Ni har lärt mig allt jag kan, Tack!

Från det ena till det andra...
Snygg-Karin sa igår att hon kände sig komplimerad. Alltså när man får en komplimang. Jag skulle vilja utse det till veckans ord och utryck.

TIll Horace Engdahl Svenska Akademiens ständige sekreterare:
 • Komplimerad: Att få en komplimang av någon.

Sturecompagniet

Tjoffe har åter med sin oövervinnerliga tur lyckats med något här i livet. Jag, Karin och Karin hade bestämt oss för att vi skulle ut och klubba igår men vi hade ingen aning om vart. Jag kom på att jag hade Alex Schulmans nummer så jag skickade iväg ett sms till honom och frågade vilket ställe som gällde ikväll. Jag får ett svar att det var Sture som gällde ikväll och han undrade hur många vi var. Jag svarade att vi var 3 pers och vips var med med på VIP listan =)

Från att inte ha en aning om vart vi skulle ut och klubba till att vara med på VIP listan på Stockholms hetaste klubb på 3 sms. Det kunde jag inte ens drömma om. Sedan så bar det iväg till Stureplan där det vimmlade med folk. Det var bara att gå förbi kön och sedan så var man inne i en väldigt stilig klubb.

Det var bara att gå till baren och beställa in lite att dricka sedan så gjorde vi entré på dansgolvet. Eftersom jag var där med så söta tjejer så frågade alla på engelska eller svenska "vilken av dom är din flickvän?". Karin och Karin hade sagt att jag skulle rädda båda dom från läskliga killar under kvällen så mitt svart vart alltid "both of them". Sjukligt kul då, mindre roligt nu =).

Sedan fortsatte kvällen och vi hade hur roligt som helst. Såg lite kändisar och träffade massa roliga personer så som en antikvitetshandlare från New York.Sedan var det dax att sätta oss i en taxi hem till SoFo.

Kändisar som var där
 • Alex Schulman
 • Peter Magnusson
 • Calle Schulman
 • Sofie Fahrman
 • Gabbe Wachtmeister
 • Ulf Von Roth
 • Anton ur Big Brother
Mingelbilder från kvällen

Utgång i Stockhom med Karin x2

Jo men visst här sitter vi och dricker lite schysst rött vin och smsar med Alex Schulman lite =) Vi har tänkt oss att sticka ut på Sture eller någe sånt. Jag tänkte att Karin och snygg-karin ska få skriva ett par rader var lite här på min blogg. Lite gästspel helt enkelt. Over to them eller vad de säger i Amerika


Snygg-Karin:
Min upplevelse av Stockholm hittills har varit mycket trevlig. Tunnelbanan var lite äcklig, men vad kan  man förvänta sej av tunnelbanor? Men sen hittade jag i alla fall rätt mot all förmodan. (jag har inget lokalsinne och jag är ganska trög när det gäller vägbeskrivningar)  och i natt ska vi ha såå kul, Karin, Tjoffe och jag! =)
ni är så söta båda två. smack =)


Karin:

Du gick utan att möta min blick. Suck!
O jag minns att jag såg ner ifrån en svinland höjd.. F*n jag ramlade. Trodde jag skulle dör, men jag klarade mig och nu sitter jag här:) Kommer bli en kul kväll, hoppas jag, i sällskap av Pitch o Tjoffe(Koffe)liten!
Jag triv bra med Tjoffe (Koffe), han är min braiga bitch, hehe. A nice one:)
Nu måste jag drick min lite mer onykter, CIAO!

En tanke...

... ägnat till mina gamla kollegor på braviken =)

När Ni går upp vid 05.30
...Så går jag upp när jag vill.

När Ni dricker kaffe ur era odiskade muggar
... Så dricker jag en skön Latte.

När Ni jobbar i 47 graders värme... Så glider jag omkring i sveriges skönaste kontorslandskap.

När Ni sitter och pratar fotboll och öl...Så sitter jag och dricker ett gott franskt vin.

När Ni drar på Er Blåstället.
.. Så klär jag på mig kostymen

När Ni dricker pissjummen öl tillsammans med de andra 75 killarna på firmafesterna
...Så äter vi gott på Skansen.

När Ni är ödmjuka trevliga personer
...Så är jag ett SVIN


Min läskiga granne =)

145737-37
Alexander Bard min kära granne

Idag den 6 jan har herr Bard visat sig. Han går fortfarande i shorts!!! Han är ju helt galen. Men han är min granne och det känns glatt.

Lite wikipedia om Bard
Alexander Bard, eg. Alexander Bengt Magnus Bard, född 17 mars 1961 i Bloemfontein i Sydafrika, är en svensk musiker och producent, mest känd som medlem i Army of Lovers och BWO. Bosatt på Södermalm i Stockholm.

Innan Bard inledde högskolestudier i Sverige, arbetade han under en tid som homosexuell prostituerad i Amsterdam

Han började sin musikkarriär på 1980-talet under namnet Baard. Senare bildade han Barbie som han nådde viss framgång med. Efter Barbie bildade han Army of Lovers tillsammans med Jean-Pierre Barda och La Camilla.

Just nu arbetar han, med hjälp av producenten Anders Hansson, med musikprojektet Bodies Without Organs (i vardagligt språk kallade BWO). Innan Alexander hade börjat arbeta med BWO skrev och producerade han även låtar till discobandet Alcazar (musikgrupp), även detta i samarbete med Anders Hansson.

Bard har utbildat sig till psykoanalytiker och tar emot egna patienter. Han har kritiserats för att i strid med rådande sekretessregler sprida information om patienternas privatliv till andra, exempelvis med hjälp av e-postlistan Elit. 


Snott från wighsnews...

Östgötanyheter
Norrköping: Busschaufför inlåst
En polispatrull har larmats till gamla lasarettet i Norrköping då en busschaufför uppger att han blivit inlåst i lokalerna efter ett toalettbesök. / Fia
Jan 4, 2007, 20:12

D.J. Qualls Aka Road Trip tönten har gått och blivit snygg =)

145737-36145737-35


Från att ha varit rikmärket på hur mycket tönt man kan vara så har han gått och blivit cool! Med andra ord det finns hopp för dig Alex Schulman...

Tjoffe...2000talets nomad =)

Jo även om jag kommer från en underbar familj som alltid har hållit samman så har jag flyttat rätt många gånger senaste tiden.

 • Norrköping,Eneby, 1987 till 1988
 • Mogata, Ängslyckan 1988-2003
 • Söderköping, Husby backe, 2004-2005
 • Mogata, Ängslyckan, Mars till Sep 2005
 • Norrköping, Ektorp, Sep 2005 till Maj 2006
 • Stegeborg, Sommaren 2006
 • Norrköping, Vilbergen, Sep till Nov 2006
 • Stockholm, Bromma, Nov 2006
 • Stockholm, Solna, Dec 2006
 • Stockholm, Södermalm, Jan 2007 och framåt
10 ställen har jag bott på och fler lär det bli.

Veckans Tabbe!!!

145737-34

Jo det hände när jag skulle åka till jobbet igår morse. Jag går min vanliga tur förbi seven eleven och allt sånt. Köper min frukost och sedan går ner i t-banan. Det står en tjej där från SL som knappt kan svenska och säger att det är strrrrooooomavbrrååått. En kvinnan framför mig frågar vart erstättningsbussarna går från och tjejen berättar. Jag tänke vilken tur då kan jag smyga efter denna person så slipper jag att fråga då jag inte hittar i Stockholm.

Jag börjar att gå 10-20 meter efter denna kvinna och fortsätter med detta under 10-15 minuter. Då helt plötsligt så kliver hon in i ett hus. Med andra ord hon har stuntat i att åka in mot t-centralen och gått hem istället. Där står jag utan att ha en aning om vart jag är eller hur jag tar mig till det där stället. Vimsar omkring under en halvtimme och hittar tillslut till den staionen där ersättningsbussarna går från. Sjukt jobbigt :P


Nyår!

145737-33


Stegeborgs Slott

Nyårshelgen började med att jag åkte ner från Stockholm direkt till Filmstaden i Norrköping där jag fick ordna upp biografen för den hade lite tekniska problem. klockan han bli 12 på natten och bion stängde så det blev att forstätta dagen efter, så jag åkte hem till en kompis och sov ett par timmar för att sedan åka och fixa detta. Jag lyckades fixa bion där och åkte vidare direkt för att fixa Linköpings bio. Lyckades med detta med av någon konstig anledning =).

Så fort alla grejer var klara (hämta Fredrik, hämta Fredriks kostym, köpa ett par byxor och sedan styra upp lite grejer för kvällen) så åkte jag och Fredrik till Stegeborgs trädgårdshotell. Där så fixasdes det lite hotellrum och Fredrik och Emeli fixade maten. Klockan vart 02.30 och det var dags att sova. upp vid 10 och käka brunch med Ulrik och co. Ulrik vart sen och vi han äta innan.

Vips så var klockan 19.00 och alla gäster hade anlänt. Det vart 37 pers och vi började att mingla. Sedan vart det middag. 2 bord pratade på som bara den men ett satt lite tyst. Vårat bord skötte sig strålande. Mycket lyckat!

Sedan efter det så följde kaffe och avec och efter detta dans. Vi hade riggat upp en schysst anläggning med en herrejösses massor med ljus och bra ljud. Alla dansade på och minglade vartefter. Festade till 06.00 och sedan efterfest på hotellt.

Från en sak till en annan...


En sak som jag inte förstår. Jag har rätt många tjejkompisar och brukar prata allt möjligt med dem. Men det är en som absolut inte går att prata killar med. Hon typ skäms över att prata om det? Tjoffe fattar nada och tycker att detta är trist. Denna person har träffat en person som jag tycker verkar vara hur trevlig som helst och är helt rätt för henne. När jag säger detta till henne verkar det som om hon inte vill prata om detta. Allt verkar bara bli fel efter detta?

Tips till mig kan skrivas i kommentarfältet =)

Galet jobbigt popupfönster!!!

145737-32

Jag sitter just nu på jobbet och kollar över de filmerna som kommer i Februari. För att kunna se hur bra dom går i USA måste jag besöka en boxoffice-reportsida och den sidan går så knakigt så dom måste ha de mest difusa popupsen och banners.

Denna kom upp idag. Det roligaste av allt är att jag sitter på en mac och där ser inte ens fönster och knappar ut som det gör på popup bilden =)

Det roligaste av allt är att dom använder sig av argumentet, "och på väg att sätta din karrär och äktenskap på spel helt enkelt"


3000 sms & 3000 minuter

Så mycket får jag ringa och skicka för varje månad. Det är ju för tusan omännskligt!

ca: 100 minuter om dagen
ca: 100 sms om dagen.

visst 100 minuter kan jag köpa att man kan hinna med att ringa men 100 sms!!! För övrigt så är jag sveriges sämsta på att skicka sms. Det är inte alls ett omöjligt senarie att det tar en vecka för mig att svara på sms ibland. Och i 99% av fallen så svarar jag på dom meddelandena som om jag precis fick dom. frågan kan ha varit: allting bra med dig? eller ska vi hitta på något ikväll? Tjoffe = Pucko.

Sjukt urstyr...

Jag hostar och hostar och hostar. Har hållt på med det sedan veckan innan julafton. Dessutom har bloggen drabbats av tidsbrist de senaste dagarna men nu ska det bli bättring.

Just nu är livet rätt så trist. Jag är typ nere i en dal. Men så blir det ju alltid efter att ha haft ruskigt roligt. Vardagslivet har rätt så svårt att mäta sig med hur roligt jag hade på nyår. Allt var liksom helt perfekt. Massor av trevliga intelligenta människor sånär som på 2 personer =). Massor av god mat och stället kan man ju inte säga mer än att det är perfekt.

Tjoffe var kung över 3 dagar... men är nu nere på jorden igen...å sedan så hostar jag....